Snelle levering super

Ruime keus en snelle levering

Als ze het hier niet hebben, dan bestaat het niet!

goede producten en snelle levering

goede informatie mbt producten . Goede prijs / kwaliteit verhouding levering is snel en correct

Veelzijdige en complete poelieset.

Goed gereedschap, compleet en voor een goede prijs- kwaliteitverhouding. Spijtig dat de (niet volledig haakse) grippers weggleden van het los te nemen werkstuk toen er echt kracht gezet moest worden. Door de grippers zodanig vast te zetten dat deze niet uit elkaar konden glijden, was de klus snel geklaard. Iets bijslijpen kan mogelijk ook al voldoende zijn. Een dito kleinere set zou mij ook aanspreken.

Super professioneel, snelle levering top materiaal

Een volledige werkkar besteld, levering via transporteur omdat het een zwaar gewicht was. Supersnelle levering volgens afspraak. Wij hebben recent verschillende aankopen gedaan en kan alleen maar melden, materiaal perfect en ze komen de afspraken qua levering en levertijd perfect na. Nooit nodeloos wachten.

Al 4jaar metser

Al veel geleert

Mooie set voor weinig geld

Mooie doppenset met ratel en verlengstuk voor een zacht prijsje. Helaas bij aankomst bleek de houder van de ratel gebroken te zijn waardoor die niet meer op zijn plekje blijft zitten. Buiten dat geen problemen goede kwaliteit gereedschap voor een lage prijs.

Zoals het altijd zou moeten gaan!

Ik heb een werkbank gekocht van HBM, gunstig geprijst maar toch veel ruimte en voorzien van verlichting. Na 2 dagen werd het geleverd. Binnen een uur stond het in elkaar, degelijk materiaal, stevige lades, alle schroeven en bouten draaiden er soepel in (je hebt vaak van die zelfbouwpakketten waarbij de bouten en moeren slecht passen), en het ziet er nu keurig uit, met al m'n gereedschap dat ik erin kwijt wilde. Voor deze prijs een geweldige werkbank.

Bestelling netjes en snel verwerkt

Mooie starterset tangen voor onze zoon die op zichzelf gaat wonen Hij heeft nog meer gereedschap nodig ;-)

Snelle levering en top kwaliteit! Helemaal tevreden.

Goede contactinformatie en levering zoals op website aangeboden. Correct en netjes financieel afgehandeld. Mooi bedrijf om zaken mee te doen.

Top bedrijf in alle opzichten !!!

Super Top !!!

Gewoon goed

Alles verliep vlekkeloos tot aan de levering. Apparaat werkt voor mij prima. Over de kwaliteit kan ik niets zeggen. Over de kwaliteit van de bestelling en levering kan ik wel zeggen dat dit top was. Ik zal zeker vaker bij HBM bestellen.

Snelle Levering en degelijke kwaliteit

colis non livre

Colis non livre depuis le 13 decembre 2 messags de suivi, mais aucun retour

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverd in stevige verpakking en door de bezorgdienst in de garage neergezet; klasse!

Vlotte afhandeling van de bestelling, snel geleverd op de gewenste plek en prima functionerend apparaat

Toppers

Ik heb een polijst machine gekocht, het werkt perfect, degelijk functioneel. stiller dan verwacht, ook het contact was erg goed.. interesse vanuit het bedrijf hoe je ervaring is met de spullen die je heb gekocht. echt top.. ga zeker nog meer bestellen..

Goede prijs snelle levering!

Bankschroef besteld en op het eerste gezicht uitstekend. Prijs kwaliteit verhouding erg goed. Ben er blij mee

duidelijke productomschrijving en adequate levering

duidelijke info via de website over de producteigenschappen van de steekkar. Scherpe aanbieding, beste prijs kwaliteit; ook na onderzoek. Kloppende informatie over de levering via de website én vriendelijke en deskundige medewerkers bij de telefonische klantenservice. Alles klopte zoals aangegeven. Het geleverde product voldoet aan alle verwachtingen en werkt uitstekend.

snelle levering,goed materiaal

snelle levering,goed materiaal

Goede klantenservice en snelle bezorging

Onderdeel uit bestelling miste, gebeld direct iemand aan de lijn en volgende dag was het in huis.

Betaalbaar gereedschap nodig HBM heeft het!

HBM is dè winkel voor al je gereedschap, het maakt niet uit wat je zoekt HBM heeft het wel! Naast dat je er alles maar dan ook echt alles kunt vinden is het ook nog betaalbaar en snel thuisbezorgd! Al met al een super fijne winkel voor de doe het zelf-er.

Aspirateur hbm

L'appareil fonctionne très bien, très puissant, filtre en tissu très pratique. Points négatifs tuyau d'aspiration de mauvaise qualité et court (2m), manque l'embout de connexion pour raccorder aux machines outils. Bon rapport qualité prix.

goed gereedschap , betrouwbare firma

snelle levering , goed verpakt , duidelijke handleidingen en instructievideo's en vooral degelijk materiaal.

Goede prijs /kwaliteit en ruim assortiment.

Ruim assortiment, makkelijke website, prima prijs / kwaliteit en snelle levering.

Zeer snel geleverd

In het verleden gingen er dagen overheen en was reden om niet meer te bestellen. Nu is het volgende dag geleverd, dus top!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht