Laden reviews...
2.394 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
ik dat wat tools besteld voor mijn nieuwe Dremel. het kwam in een keurige kunststof verpakking. zeer overzichtelijk. alleen was er door de bezorger iets te ruig mee omgegaan, zodat enkele onderdelen los waren geraakt. er bleken ook wat onderdeeltjes onder het uitstal raampje te liggen dus die konden we moeilijk vinden maar uiteindelijk was alles er. hier kon HBM verder niets aandoen denk ik. maar pracht spul.
23 June 2026
Adriaan
Hem
Testeur de fuites & de compressions HBM pour cylindres pour cylindres de moteur essence & diesel comme décrit, commandé un dimanche & livré le jeudi suivant : merci HBM !
Pierre MARTEL
CAGNES-SUR-MER
Snelle levering van de producten en goede prijs kwalitietverhouding!
Mike van Beek
Kesteren
Ik had snel gereedschap nodig voor de klus aan mijn auto, ze hebben letterlijk alles wat je nodig hebt om zelf te sleutelen aan je auto en het is ook nog eens snel verzonden. Erg tevreden met dit bedrijf!
Hd
Driebergen
De bestelde produkten worden altijd snel gelevert Kwaliteit is ook zeer goed Zijn er vragen worden ze ook altijd snel beantword Dus samen gevat zeer tevreden
Gerry
Zundert
Première commande pour moi, les tarifs sont bons, l’expédition est rapide donc super expérience. Reste à apprécier la qualité des produits
Quentin
Chaumont
Precies hetgeen ik zocht, gevonden bij HBM, besteld en snel geleverd, alles zoals verwacht en ik ook van HBM gewend ben.
21 June 2026
Bert Schreurs
Emmer-Compascuum
Lijk altijd als ik er iets koop niks negative lijk ik het verwacht had koop er wel vaker iets als ik wa nodig heb
21 June 2026
Glenn Grondelaers
Heusden-Zolder
Wanneer je de IKEA kruist met meccano, dan krijg je een geweldige kastenwand van HBM. De handleiding was duidelijk maar kan uitgebreider, klein verhaaltje van ‘los in elkaar zetten, achterwand (IKEA-dingetje) en deurtjes monteren en daarna alle boutjes aandraaien -> geweldig systeem. De boutjes en schroeven overigens, hopeloze prut ik denk van Ali…. Voor de imbus, slecht passend op de bitjes, en boutkop draaid snel door of bit zit er vast in, voor de kruiskop geen passende bit te vinden, de een te groot ander te klein maar na het puntje van de pz2 afgevijld te hebben toch best te doen, gelukkig is hbm een winkel voor de handige Harry’s toch? Als laatste zou ik graag zien dat er meer ‘leg-borden’ en lade-indeling te koop was in de webshop, zou deze graag los kunnen bij bestellen. Alles met elkaar een geweldige combi stevig en strak gewoon machtig mooi spul!!
Erik
Makelo
Produit avec un prix très attractif, une facilité dans la livraison et un respect des délais. Je recommande fortement HBM.
Francois
Genille
50€ de forfait pour retour hors garantie avant même de connaître le devis de réparation Batterie soi-disant compatible pour toute machine HBM oui sauf lorsque HBM change son modèle et là bits êtes foutu
jean-louis
Braine-L’Alleud
Bonjour,
Malheureusement, nous ne trouvons aucune trace d'un échange d'e-mails entre vous et nous. Nous aimerions vous aider à résoudre votre problème.
Envoyez un e-mail à [email protected].
Team HBM Machines.
Normaal goede ervaringen met hbm. Maar deze keer is het niet goed. Speciaal gatenboorset gekocht die ook geschikt zou zijn voor dun metaal (blik) maar komt hier totaal niet door heen. Lage boor snelheid geprobeerd en hoge boor snelheid. Maar plaat werdt alleen maar warm.. wilde gat maken in damwand profiel, maar ging dus totaal niet.
Jeroen
DOESBURG
Hallo Jeroen,
Helaas kunnen wij geen mail wisseling vinden van jou met ons. Wij willen je graag helpen met je probleem.
Stuur een mail naar [email protected]
duidelijke website goede prijzen
Peter
Budel
de kwaliteit van het verfwerk is laag; op één plek is de lak beschadigd; op een andere plek zijn er afdruipers. de motorsteun is krom; hij steunt niet met alle steunpunten op de grond. de uitschuifbare steunpunten moeten tot voorbij het maximum worden uitgeschoven om onder de voorvork te passen.
Renaat
Laarne
Présentation Générale Cette machine est vendue avec la promesse de pouvoir couper des carreaux de grès cérame (porcelanato) allant jusqu'à 120 cm de longueur. Si son prix de 500 € est particulièrement attractif pour un outil de cette taille, l'usage révèle de graves erreurs de conception structurelle qui rendent le travail pénible et imprécis. Points Négatifs (Erreurs de Conception Majeures) Axe de stabilité déficient (Obligation de retirer l'accessoire d'équerrage) : Pour réussir à positionner un carreau de 120 cm sur la table de coupe, il est paradoxalement nécessaire de retirer un accessoire essentiel. Cet élément sert initialement de support latéral pour maintenir le carreau stable et d'équerre. Sans lui, la pièce n'est plus soutenue correctement, ce qui nuit gravement à la précision géométrique de la coupe. Capacité de coupe réelle limitée à 117 cm (Risque de casse) : Bien que la machine affiche une capacité de 120 cm, la course réelle du disque s'arrête net à 117 cm. Pour finir les 3 centimètres restants, l'artisan doit obligatoirement éteindre la machine, reculer le bloc moteur, avancer manuellement le carreau d'au moins 3 cm vers l'avant, puis relancer la coupe. Cette manipulation casse le mouvement fluide de la scie, engendre un inconfort permanent et crée un risque très élevé de fissurer ou de casser définitivement le carreau au point de reprise. Conception du bac à eau non optimisée : Le fond du réservoir d'eau ne présente aucun dénivelé (pente) vers la pompe. L'eau ne s'écoule pas naturellement vers le point d'aspiration, obligeant à maintenir en permanence un volume énorme (environ 30 litres d'eau) dans le bac et à le remplir constamment pour éviter que la pompe ne tourne à sec. Usage intérieur impossible (Pression non réglable) : La pompe à eau asperge le disque avec une pression excessive qu'il est strictement impossible de réguler. La machine projette de l'eau et de la boue de coupe tout autour d'elle.
Mark
Bruxelles
Bonjour,
Envoyez un e-mail à [email protected].
Team HBM Machines.
Ik voel me net een klein kind in een snoepwinkel als ik op de HBM website wat wil bestellen. Top aanbod, mooi voorraad!
Maksym
Zevenhuizen
Super kabel drempels voor een eerlijke prijs Ik gebruik ze voor over de stoep een laadkabel neer te leggen…. Werkt perfect; makkelijk te plaatsen en op te ruimen… en ook belangrijk, opvallend geel en niet te hoog! Aanrader!!!
Rachid
Spijkenisse
Na de snelle levering de gekochte machine (ketting slijpmachine)meteen naar tevredenheid in gebruik genomen.
Ronnie Jansen
Arnhem
Envian lo descrito en el catalogo.
Javier Setien
San Sebastian 20008
Regelmatig keek ik naar de website van verschillende leveranciers, en het was de "HBM 360 kg Motorheftafel - Rood" die mij het meest kon bekoren. Ik heb wel gewacht tot er een stevige korting kwam. Op vrijdag besteld en dinsdagmorgen geleverd ! Stevige heftafel met de nodige veiligheids voorzieningen, ik koop nog bij HBM
Tom Moeyersons
Londerzeel (België)
J'ai effectué plusieurs achats chez HBM, rien a dire matériel de bonne qualité et un prix attractif
Eric
Yvelines
De la commande à la livraison, tout s'est bien déroulé. Matériel conforme et de bonne qualité.
matthieu wolmark
Nexon
Toujours ravi des outils et autres produits commandés! De plus la livraison se faite très rapidement et les commandes sont bien protégées! Excellent commerce!
Stephane
Huy
Goede prijs voor de gereedschappen, kwaliteit meer dan voldoende voor de doe het zelver.
16 June 2026
Sven
Gent
+matériel impeccable +livraison ultra rapide -frais de livraison très élevé soit près d'1/3 du prix de l'appareil
16 June 2026
S Dekimpe DRS sa