Juiste product - zeer snel geleverd

Na de eindeloos zoeken naar manieren om kleine gebogen oppervlaktes te schuren was HBM de enige die precies had wat ik zocht, én tegen een eerlijke prijs! Andere aanbieders rekende drie keer zoveel. Na bestellen ging het allemaal hel vlot en werd het product de volgende dag al geleverd. De volgende bestelling is in de maak, en ik zal zeker weer bij HBM bestellen! Absolute aanrader qua prijs - kwaliteit!

Mooie materialen voor een goede prijs

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Levertijd is wel lang. Hier moet je echt rekening mee houden als je iemand een kado wilt geven voor een bepaalde gelegenheid

Zéér goede en snelle service. Prijs lager dan bij andere leveranciers

Inmiddels al meerde malen bij HBM besteld en altijd naar tevredenheid. Scherpe prijzen en goede kwaliteit.

Schneller Versand, gute Kommunikation, preiswerte Ware .

Wieder einmal gute Erfahrung mit HBM : Sehr gute Kommunikation auch per Email, Versand nach Deutschland sehr zügig. Die Sortierboxen sind für diesen Preis in Ordnung. ( Rahmenbox , Deckel, je 2x Innenteile mit leichten Verformungen. ) Erfreulich ist das diese Kästen und Rahmen mit originalen Raaco- Systemen kompatibel sind. Ich bin zufrieden. Der HBM - Laden ist klasse. .

Onvolledige levering top opgelost

In het weekend een besteld pakket binnen gekregen die bij openen niet compleet bleek. Direct een mailtje gestuurd die op maandag direct werd opgepakt waarmee ze de fout direct hebben recht gezet. Topservice!

Kwaliteit van de bovenste plank!

Ik heb een " HBM opvouwbare transportwagen 350 kg" gekocht van top kwaliteit. Al maanden zocht een ik transportwagen voor het vervoeren van producten en specifiek zocht ik een transportwagen met rubberen banden. Bij vele transportwagens met rubberen wielen zag ik slechte recensies zoals wielen zwenken wanneer er geen gewicht op zit of onderdelen raken los. Ik heb het nu al een aantal keer gebruikt en zelf gebruikt voor mijn eigen verhuizing naar een paar straten verderop. Geweldige kwaliteit! Wielen zwenken niet wanneer er geen gewicht op zit, maakt geen geluid en kon dus makkelijk laat in de avond over straat ook nog spullen verhuizen met deze HBM transportwagen. Het rijdt ontzettend soepel en het installeren van het product spreekt voor zich. Tevens kan het ook netjes opgevouwen worden. Dit is echt een aanrader!

Gereedschap en levering voldoet aan de verwachting.

Al vaker diversen bij HBM besteld en ben zeer tevreden over het geleverde materiaal. Ook de service en oplossing bij een probleem is prima.

Snel bezorgd en beste prijs

Het aanbod is groot, en er is veel keus in apparaten die net iets beter zijn als in de bouwmarkt.

Bin sehr zufrieden mit der Ware und dem Einkauf

mit der Ware bin ich sehr zufrieden, der Ablauf des Einkaufs ist unkompliziert und klappt sehr gut.

Prima qualiteit en hoed geregeld

Ik heb een rij krat(trolley) besteld, uitstekende prijs en kwaliteit, krat was goed verpakt, alleen kwam de doos nat aan, gelukkig geen schade aan het product. Dhl bezorger erop aangesproken, met als antwoord, kan ik niets aan doen. Ondanks de doos zal ik er zeker vaker bestellen

Alles super

Sehr schnelle Lieferung und guter Kundenservice.

SUPER !!!, meer kan ik er niet over zeggen :)

Betrouwbaar, snelle levering, goed verzorgde levering ......... gewoon super dus !!

Impeccable

Matériel très solide et finition impeccable. Lea notice de montage n'est pas très claire: côtés gauche et droit (A/B B/A C...alors qu'il y a un bloc bleu d'un côté et gris de l'autre., mais le produit n'était pas très compliqué à monter malgré tout

Alles super funktioniert

Pro

Reçu le Système d'atelier modulaire HBM professionnel Deluxe, 17 pièces, noir et rouge , matos trés qualitatif, trés complet.

Goede klantenservice

k heb onlangs bij HBM Machines besteld en ben echt ontzettend tevreden. Er zat wat schade aan een van de producten, maar de klantenservice reageerde direct en heeft het supernetjes opgelost met een cadeaubon als tegemoetkoming. Echt klasse hoe ze met klanten omgaan. De rest van de bestelling was helemaal in orde. Alles van goede kwaliteit, degelijk en professioneel. Je merkt gewoon dat je met echte vakmensen te maken hebt. Ik ben er heel blij mee en kom hier zeker terug. Absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare machines en een klantgerichte service.

Weer super service!

Weer goeie kwaliteit, en snelle service zoals altijd!

oplichting.???Ik weet het niet

koop woensdag een motorheftafel rood want de prijs is het zelfde 349.99 Vrijdag krijg ik de weekend deal. De zelfde motorheftafel maar zwart 227.49. ik gemaild naar HBM we begrijpen dat je het vreemd vindt maar de zwarte is echt een ander product. Ik zou het niet leuk vinden als het 50.00euro verschil was maar 122.50 vindt ik wel erg veel en dan zegen dat de zwarte anders is dan de rode. ik heb alles vergleken maar het enige verschil is de kleur. Of is dit discriminatie. ik vindt dit zo jammer het is zo mooi bedrijf en zeer goede spullen JAMMER

Je suis content de min achat

Merci a HBM pour ma machine a pneus. J'ai eu une dame au service client qui a parfaitement pris en charge ma demande . Juste bémol a signaler concernant le suivis de la palette. Nous n'avons pas beaucoup d'informations. Pour le reste rien a redire

Super bedrijf

HBM levert heel goede kwaliteit voor een leuke prijs. Vorige week een werkplaatskruk besteld. 3 dagen later in huis. Even snel in elkaar gezet en geprobeerd. Wat een fantastische aanwinst voor mijn (privé) werkplaats.

Klantenservice is fantastisch

Maandag gereedschap besteld, kwam donderdag binnen. Bleek er iets kapot te zijn vrijdagochtend contact gehad met hbm. Een dag later word het nieuwe product geleverd. Dat is echt fantastisch. Hartelijk bedankt hbm voor de nette service.

Super ervaring

Snelle levering, alles in orde

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en goeie service

Compressor gekocht en na het openen van de lucht intake filters zag ik dat hier wat roest in zat. Bij contact met HBM had ik binnen 15 minuten reactie, En ik krijg gratis nieuwe filters toegestuurd. Prima service. Erg tevreden

Simple et rapide

Commande fait très simplement, délai respecté, rien à y redire.

Snel, goed, betrouwbaar en duidelijk.

Goed gereedschap voor een betaalbare prijs.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht