Goede prijs kwaliteitverhouding

Product is goed en de prijs is in verhouding tot de kwaliteit. Levering volgens afspraak. Ik heb van het universele onderstel een freestafel gemaakt. Echt een universele tafel dus.

Snel en goed

Snel geleverd en naar wens op de juiste plek gezet

Goede hulp bij het vinden van een onderdeel.

Ik werd goed geholpen bij het vinden van een onderdeel voor mijn schuurmachine. Alles werd snel verwerkt en opgestuurd.

erg goed snel en makkelijk

hellemaal toppie

Mooie luchtpomp besteld bij HBM Machines. Hij doet alles wat mij belooft is en voor een goede prijs, niks te klagen. Waarom dan geen 5 sterren? Het leveren ging moeizaam. Ik had hem vrijdag pas nodig dus bestellen op zaterdag ervoor zou goed moeten zijn, de bestelling zou er met 2-3 dagen zijn. Uiteindelijk vrijdag om 5 uur de pomp ontvangen en kon ik op pad. Het was allemaal erg krap. Nu is het niet alleen te wijten aan HBM en speelt PostNL ook een rol hierin, toch denk ik dat een dergelijke belofte opschrijven en niet nakomen te kort doet aan het bedrijf.

De compressor is zeer handig en efficiënt!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn Hyundai mobiele compressor bestelling. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelde product wel snel en met zorg geleverd. De kwaliteit van de transportwagen is super en ideaal voor mijn recente verhuizing.

Top apparaat voor een top prijs

Zeer mooie accu cirkelzaagmachine met laser en accu’s. Werkt perfect met goede maat zaagblad die veel verkrijgbaar is. En helemaal top dubbele accuset en lader erbij. Deze accu’s zijn ook nog uitwisselbaar met andere HBM machines. En voor prijs dat je bij andere merken nog iets een cirkelzaagmachine hebt zonder accu’s. Al jaren zeer tevreden met HBM. Laatste tip veel HBM machines hebben 50/60hz. Hierdoor kan je ze makkelijk in het buitenland gebruiken.

machine ligt lekker in de hand

snelle verzending, goed verpakt ligt lekker in de hand en werkt perfect precies de machine die je nodig hebt voor je zwaardere boorklussen heel blij mee

Heel blij met het apparaat en de levering ging heel vlot erg tevreden

Ben door een buurman aan jullie adres gekomen dus hoort zeg het voort.

Netjes en snel

Snelle levering en netjes verpakt, toppie. Klein minpuntje, ik bestelde een kolomboormachine en een boorklem maar vergiste mij in de maat, de klem is te klein waardoor ik hem maar met 2 schroeven kan bevestigen en ook zet het handvat van de klem niet vast, dit heb ik zelf moeten oplossen want ik heb nog geprobeerd een nieuwe grotere klem te bestellen maar heb hier maar vanaf gezien omdat ik misselijk werd van de verzendkosten en retour stuurkosten. Ben erg blij met de kolomboormachine, een passende boorklem kopen bij HBM en mijn te klein bestelde retour sturen is mij te duur. Toch bedankt.

correct

prima prijzen, correcte levering

HBM staat voor topservice

Bij HBM gipsplatenlift besteld. Apparaat werd snel geleverd, echter met beschadiging aan staalkabel. Bij HBM gemeld en gevraagd voor een vervangende kabel. Spontaan stuurt de klantenservice een heel nieuw apparaat; gratis!!! Wat een top-top-top service van HBM.

Heel tevreden, ik kan niet anders zeggen!

Ik heb in betrekkelijk korte tijd een viertal verschillende zeer gunstig geprijsde artikelen besteld bij HBM, en los daarvan een handleiding van een oudere zaag opgevraagd via de klantenservice. Alle communicatie verliep snel en voorspoedig en alle artikelen (ook de handleiding) werden snel geleverd. Ik ben erg tevreden en bestel beslist opnieuw

betrouwbaar

probleemloze afhandeling van de bestelling en snelle en juiste levering. Ook aftersales goede communicatie.

Gewoon goed, geen zorgen

Besteld, betaald, bezorgd, geen zorgen gehad.

Machine doet waar het voor is maakt wel wat geluid maar onderdelen worden goed schoon

Super snelle levering

Bedankt voor de snelle levering

Goed gereedschap, goede prijs, snel geleverd

Momentsleutel- en doppenset gekocht bij HBM, snel geleverd en zeer tevreden met het gereedschap!

Prima voor elkaar...!

Snelle levering en altijd keurig in de verpakking!

Mooi product

Fijn dat datgene wat goed is blijft en ook na jaren dezelfde vorm en meten heeft. Een tweede ladekast past zo prachtig naast de eerste. Supersnelle levering. Helemaal top!

HBM Type 1 - 120 mm Profi Boorklem Goed prijs kwaliteit

Bosmaaier gekocht

De bosmaaier was qua prijs enorm laag, hierbij kreeg je zelfs nog verschillende opzetstukken. Mijn ervaring met de bosmaaier is geweldig. Wat mij wel tegenviel was dat het opzetstuk om onkruid te verwijderen snel kapot was. De optie om nieuwe touwtjes te krijgen werkte niet helaas. Daarom 4 sterren. De bosmaaier zelf is echter geweldig voor de prijs

Alles Bestens, gerne wieder

Artikel schnell geliefert, Reklamation über fehlendes/falsch geliefertes Teil (bestellter Artikel auf 3 Packstücke aufgeteilt) ohne Probleme. Es wurde versehentlich das Paket Nr. 3 zweimal geliefert, dafür fehlte Paket Nr. 2.

Teleskopschere

Beste Qualität und günstiger Preis