Komen afspraken niet na

vlechtmachine na 2 uur gebruik kapot. Na contact zou er gelijk een nieuwe opgestuurd worden. 8 werkdagen later nog steeds niks opgestuurd en bij vragen zeggen ze dat je geduld moet hebben.

Zaagt strak maar bestel gelijk extra zaagbladen, deze zijn snel versleten

Mooie machine voor een goede prijs! Glijdt strak, spelingvrij en soepel onder zijn geleider door. De aanslag is goed haaks en de rubber toplaag houdt de tegel goed op zijn plaats zonder neiging tot glijden / verplaatsen. De waterpomp heeft prima opbrengst zodat het zaagblad gekoeld blijft en stofvorming geen kans krijgt (beperkt waterballet van de spray maar dat is af te vangen) Wat tegenvalt is de zeer beperkte levensduur van het meegeleverde zaagblad. Na ca. 12 meter door 8mm tegel waarbij de zaag het werk deed zonder druk (laten lopen en met 2 vingers aantrekken, onder koeling uiteraard) was het slijpmedium van de zaag gesleten en wilde deze niet meer snijden. Bijzonder vervelend op zaterdagmiddag om 16:15 25km van de dichtstbijzijnde ijzerwarenzaak. Gezien de prijs van een vervangend blad (€9,99) had ik dat zelf kunnen bedenken en er een aantal gelijk mee moeten bestellen (H131029) maar daar heb ik geen rekening mee gehouden Verder ben ik er erg content mee, ik hoop er snel weer mee verder te kunnen

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs

Dik tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. En de snelheid van levering.

Boven verwachting

Snel geleverd en kwaliteit prijs verhouding is top.boven verwachting.

prima service

je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende leverdatum en tijd

Zeer correcte uitvoering van de bestelling!

Vlotte levering, veilig verpakt...

Excellent

Articles present very high quality for the money you need to pay. Many articles which you are able to see and touch available in the store. Excellent crew and support available in the store like in internet. Very good contact with support. Really the best machine tolls shop. Recommended to all who still don't believe.

• Poleciłbyś nas? Tak

Perfect precies gekregen wat ik wilde of eigenlijk beter dan ik wilde!

Perfect heb precies gekregen wat ik wilde en mijn verbazing blijft zich herhalen elke keet wanneer ik zie wat dit ding aankan. Je voelt de kwaliteit van het product voor een heel redelijke prijs.

Snelle levering.

Snelle levering en goede feedback achteraf.

Snel, safe en simpel goede kwaliteit!

Fijne website, mooie artikelen, snel bezorgd, goed verpakt!

Tevreden over kwaliteit en snelheid

Kwaliteit van product (polijsten) is goed. Communicatie en levering zijn prettig. #kanaltijdbeter: informatie over gebruik zou prettig zijn. Niet altijd weet een klant alle details van de inhoud. Bijvoorbeeld welke onderdelen voor het polijsten voor welke casus. Geldt ook voor de blokken polijstblokken. Hoe dan ook, tevreden en kom nog eens terug!

HBM Clous 75 mm pour cloueur à rouleaux - Commande: N-C6231688 - août 2024

Selon HBM "Ils sont galvanisés pour une protection supplémentaire contre la rouille et la corrosion, ce qui leur confère une durée de vie plus longue, même dans des conditions difficiles." En réalité ils sont juste trempés dans de la laque-peinture jaune. Ils ne sont PAS GALVANISES! Très décue...c'est dommage. Peut-être même que HBM ne le sait pas?!

snelle en goede service

Voldoet aan verwachtingen.

Blij met mijn 'stille' compressor

Mooie compressor bij jullie besteld. hij is inderdaad zoals beschreven relatief stil. hij maakt veel minder geluid dan mijn oude compressor. En daar zijn ze thuis ook blij mee. Lucht uitlaten geeft wel veel herrie, maar kun je gelukkig ook wat minder hard zetten.

Deftig materiaal

Eenvoudig en duidelijk

Goede site.

Sterke kwalitatieve glasdragers

Sterke glasdragers tot 80kg per stuk. Gebruikt voor het plaatsen van glazen schuifwanden. Erg tevreden mee.

Prijs/kwaliteit topper

Of het nu merk-gereedschap is of het huismerk. Prijs-kwailteit steeds in orde en nog nooit een probleem gehad met zowel elektrisch gereedschap als hand-tools. De koopjes zijn het dikwijls ook echt waard! DE afhandeling is steeds correct en naar behoren.

Mooie winkel en prima producten.

De winkel bezoeken is een leuke bezigheid door het ruime aanbod. Bestellen via de site gaat op zich wel goed maar het uitleven zou wel wat vlotter mogen.

Alleen maar goede ervaringen

Goed, snel en zorgvuldig verpakt. Klantenservice goed bereikbaar.

Goed, snel en betaalbaar

Goed, snel en betaalbaar

Ik heb al meerdere producten besteld en nu een traploopsteekwagen en deze is ook weer naar mijn wens ik ben zeer tevreden over de producten en de service is ook top. dus een zeer tevreden klant

Airconditioning makkelijk installeren

Nagedacht over de verpakkingen. Doos kan van het zware apparaat genomen worden zonder het apparaat op te tillen.

Zoals beloofd!

Als je een product online bekijkt is het de vraag of het doet wat het beloofd. Zowel het product als de levering zijn helemaal zoals afgesproken. Netjes geleverd op de aangegeven datum en het product doet wat het beloofd. We raden HBM en deze machine zeker aan!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht