Airconditioning makkelijk installeren

Nagedacht over de verpakkingen. Doos kan van het zware apparaat genomen worden zonder het apparaat op te tillen.

Zoals beloofd!

Als je een product online bekijkt is het de vraag of het doet wat het beloofd. Zowel het product als de levering zijn helemaal zoals afgesproken. Netjes geleverd op de aangegeven datum en het product doet wat het beloofd. We raden HBM en deze machine zeker aan!

Mooi product tegen scherpe prijs

Zeker goed product voor het geld. Hou wel rekening met de opgegeven levertijd, een keer wat met spoed laten leveren lukt helaas niet.

Super kwaliteit!

Ik ben erg blij met deze set. Je voelt meteen het verschil met het standaard goedkope gereedschap. Mooie complete set als je vaak hand gereedschap nodig hebt. Top kwaliteit!

Uitstekend!

Producten snel geleverd, en erg blij met de aangekochte machines.

Prima producten

Mooie momentsleutel gekocht voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding

Prima producten voor een goede prijs

Gereedschap besteld en afgehaald bij de winkel. Goede kwaliteit.

Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

Bestellen en snel geleverd!

Na een bestelling wordt het snel geleverd, top bedrijf!

Goede prijs kwaliteit

Voor goede prijs uitstekende kwaliteit

De HBM Universele Metaalbuiger op onderstel is krachtig en ideaal voor nauwkeurig buigwerk.

k ben ontzettend tevreden met de HBM Universele Metaalbuiger op onderstel! Dit apparaat is een echte krachtpatser als het gaat om het met precisie en gemak buigen van metaal. De veelzijdigheid maakt het echt uniek; of je nu werkt met platte staven, buizen of stangen, deze machine kan het allemaal moeiteloos aan. De bouwkwaliteit is uitstekend, met een stevig onderstel dat stabiliteit biedt tijdens het werken, waardoor zelfs complexe buigingen soepel worden uitgevoerd. Het instellen is eenvoudig en de bediening is intuïtief, zelfs voor degenen die minder ervaring hebben met metaalbewerking. De aanpasbaarheid is een groot pluspunt, waardoor een breed scala aan buighoeken mogelijk is, ideaal voor zowel gedetailleerde als zware taken. Deze machine bespaart me veel tijd en heeft mijn productiviteit in de werkplaats aanzienlijk verhoogd. Als je op zoek bent naar betrouwbare en nauwkeurige buigingen en een machine wilt die verschillende materialen zonder moeite aankan, dan is dit een absolute must-have voor je werkplaats. Sterk aanbevolen voor zowel professionals als serieuze hobbyisten!

Snel en op tijd geleverd

Alles voldoet aan de verwachtingen. 1 product met schade ontvangen en ook dat is supersnel opgelost en binnen 48 uur stond het vervangend op de stoep

Fijne aankoop, snelle levering

Fijne aankoop, snelle levering

Een hele fijne bestel ervaring!

De bestelervaring was perfect, maar de sommige materialen slijten zeer snel of worden kapot geleverd, op de kapot geleverde delen word goed geanticipeerd!

Top service en materiaal

Voordat ik hier mn spullen had besteld, werd me verteld dat ze slechte service hebben en de telefoons nooit opnemen, maar daar is niks van waar altijd goed bereikbaar bij problemen lossen ze het snel op. Ik raad het iedereen aan, goede kwaliteit voor een lage prijs!!

goede prijs/kwaliteit

van de bestelling tot de levering verliep alles correct . Tevreden van het rollend materiaal

Topmateriaal!

Al wat ik kocht bij HBM is topmateriaal!

Het is echt goed service en goed product

Goede en snelle service

Goedkoop onderdeel die precies doet waar ie gemaakt voor is

Hopeloze organisatie

Weer een bedrijf dat de zogenaamde afschuifmethodiek hoog in het vaandel heeft staan. Door drukte in het magazijn kan er niet op tijd geleverd worden, dan blijkt er bij telefonische navraag weer iets anders fout in het systeem te zijn. Niemand die kan vertellen wanneer dan de order geleverd word en dan mag je als klant niet eens annuleren. Dat kan het systeem niet aan, dan moet u het maar weigeren aan de deur. Kortom, als bedrijf mogen we fouten maken, wij hoeven ze niet op te lossen, want we leggen de verantwoordelijkheid daarvoor graag bij de klant neer. En dan noemen we de daarvoor verantwoordelijke afdeling : "klantenservice".

Goede snelle levering, niet duur

Kleine bestelling, snel geleverd prijs/kwaliteit verhouding super

Daling van de prijs!

Twee weken na mijn aankoop is de prijs van het toestel met 20€ gedaald. Dat is jammer. Ik zou graag een terugbetaling willen.

na meerdere aankopen nog steeds zeer tevreden

Als niet profesionele sleutelaar nogmaals een specifiek stuk gereedschap besteld bij HBM. Prijstechnisch en qua kwaliteit ben ik zeer tevreden.

Geweldige producten!

Verschillende keren producten besteld en iedere keer hartstikke tevreden over de producten en service!

Precies zoals je het hebben wilt

Snelle levering, duidelijk geinformeerd, en kwaliteit spullen voor goede prijs

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht