Snel en correct

Snelle levering en klantendienst, leveringen altijd correct op tijd en volledig. Niks op aan te merken

Goed geregeld

Twee bestellingen gedaan waarbij ik aangaf deze zelf te willen afhalen Ik kon daarna uit diverse opties kiezen waarbij de producten klaar zullen staan. dit werd daarna netjes per mail bevestigd. Op de afgesproken datum en tijd langsgegaan om de producten op te halen Deze bleken inderdaad in het magazijn al klaar te staan. kortweg duidelijke info en snel geregeld.

Helemaal geweldig heb deze koffer kado gedaan aan onze zoon en is er heel blij mee

Gereedschapskoffer kado gegeven en onze zoon was er erg blij mee , en ik ook nu komt mijn koffer weer naar huis .

Top en snel geleverd

Goede kwaliteit en verstand van zaken. Prima service

Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe ver je bestelling is en als het verzonden wordt, en goed gereedschap!

Niet bruikbare 4 in één machine

Gekocht met 100euro korting i.v.m. uitverkoop! Een 4 in één bosmaaier grastrimmer heggeschaar en kettingzaag. Op zich een mooi machine. Alleen de 20 volts accu's zijn met 2000mah veel te licht voor de machine. Maximaal 10 minuten kan ik er mee werken, dan zijn ze gloeiend heet en leeg. Dit werkt niet. Ik kan er accu's bijbestellen.per stuk 49 euro x2 is 100 euro. Dat was de uitverkoop korting. Ik voel me bedonderd!

Heel Behoorlijke Machines

Ik heb nu een paar maal tel. contact gehad met HBM een maal voor info. En een maal voor een beschadigde machine in beide gevallen wordt je vriendelijk en duidelijk door mensen die weten waar het over gaat te woord gestaan en het probleem met de beschadigde machine werd perfect en netjes afgehandeld SUPER bedrijf zeker weten dat ik vaker ga bestellen. Vriendelijke groeten Hans Jolink.

Goeie kwaliteit en snelle verzending

Fijn en snelle levering binnen 2 dagen thuis. goeie omschrijving t.b.v. in elkaar zetten van de werkbank. Stevige kwaliteit met een mooie houten afwerking van het blad.

Goede prijs-kwaliteit, snelle levering

Conform verwachting

Alles volgens afspraak

De video over aankoop was helder. De automatische kitspuit voldoet aan de verwachtingen.

Meerdere dingen besteld, huismerk compressor : top Lucht haspel: top Tangen : top Alles van goede kwaliteit en nog geen klanten service nodig gehad. Levering is snel en goed verpakt

Goed, klantenservice is erg meedenkend!

Ik had een speciaal verzoek kwa levering. Dit was in eerste instantie niet de bedoeling, maar de goede klantenservice heeft mij hier heel fijn in geholpen om dit toch naar wens te maken.

snelle levering en een top kwaliteit machine

Machine komt zijn verwachtingen na, super service

Pomp en levering is prima

Eerst reviews van andere bedrijven bekeken. Veel luchtpompen deugden niet. Het leek me logisch om een pomp bij een technisch bedrijf te bestellen. Dat was een goeie keus..

Goede snelle service

Goede snelle service. Ook de kwaliteit vind ik prima

Snelle en vlotte service

Product was binnen 3 dagen geleverd, een groot pakket en duidelijk vermeld wanneer geleverd en hoe laat

Zeer goede en snelle service

Mijn eerste bestelling gedaan. Zeer makkelijk te bestellen. Overzichtelijk en duidelijk. Super snel bezorgt ook. En voor het geld een mooi product. Helemaal goud allemaal

Degelijke en mooie gereedschapskar. Levering was snel en zoals beloofd. Ik ben een heel tevreden klant.

Prettige en snelle service

Een kolomboor en metaal lintzaag gekocht. Snel en zorgvuldig afgeleverd binnen 3 werkdagen. Niet verwacht dat ik zoveel kwaliteit voor dit geld kon verwachten!

Goede kwaliteit en snelle levering

Tja wat wil een mens nog meer, goede kwaliteit en snelle levering.

kwaliteit voor een goede prijs

premium gereedschapkist en een tafelcirkelzaag gekocht, ben der utieraard zeer blij mee en het is sterke kwaliteit voor een goede prijs

Goei ding!

In de uitverkoop gekocht. Is wel een white label product, maar het is robuust. Heb het idee dat hbm wel test of ze hun merknaam ergens aan willen verbinden.

Prima, levertijd vrij lang

HBM 25 Professionele 370 Watt Luchtontvochtiger gekocht, prima apparaat, doet zijn werk goed, energieverbruik een stuk lager, zo rond de 250W. Levertijd ongeveer 5 werkdagen.

Snel, kwaliteit

✅✅✅