Goei ding!

In de uitverkoop gekocht. Is wel een white label product, maar het is robuust. Heb het idee dat hbm wel test of ze hun merknaam ergens aan willen verbinden.

Prima, levertijd vrij lang

HBM 25 Professionele 370 Watt Luchtontvochtiger gekocht, prima apparaat, doet zijn werk goed, energieverbruik een stuk lager, zo rond de 250W. Levertijd ongeveer 5 werkdagen.

Snel, kwaliteit

✅✅✅

Gewoon super!

Ik was eerst een beetje terughoudend omdat ik altijd gereedschap van gedore koop. Maar ik dacht ik probeer dit eens een keer. En ik moet zeggen, wat een goede kwaliteit van HBM! Ik heb ring ratel sleutels gekocht van HBM en ze zijn gewoon geweldig. Ook de levertijd was meer dan prima. Al met al, ik koop voortaan alleen nog maar van HBM. Want ook de prijs was super!

Prima prijs en snelle levering.

Prima prijs en afgeleverd binnen de aangegeven tijd. Alles was goed verpakt en is zonder schade aangekomen. Ook het contact was niets op aan te merken. Ik had nog een vraag over de bestelling en op die vraag kreeg snel en duidelijk antwoord via de mail.

Alles vlot en compleet geleverd en artikelen van goede kwaliteit

Zonder twijfel een dikke aanrader!

Redelijke prijzen, top service en snelle verzending!

Soepel en accuraat

Goede service, goede producten

Prima prijs kwaliteit verhouding - snelle leveringen en goede updates

Goed kunnen zoeken op de site, voldoende assortiment, prima prijskwaliteit verhouding. Snelle leveringen en goede info over de levertijden per email.

Top en goede service

Aggregaat besteld welke niet goed bleek te lopen. Na gebeld en gemaild te hebben wat problemen werd er zonder toestand gelijk een nieuwe verzonden.

Zeer vlotte communicatie (met life medewerkers) , afhandeling en retour waar nodig in een geen tijd gefixt zonder gedoe. Internet - Webshop waardig ! Andere webshops kunnen er zeker van leren hoe het moet !

Snel en corect

Bestelling mooi op tijd ontvangen netje en goed verpakt. Geen beschadigingen en compleet met duidelijke nederlandse beschrijving ,geïnstalleerd en afgesloten en draaien maar. Gr Willem.

Top Service

Al meermaals besteld en nog nooit problemen gehad.

Prima, uitstekende producten voor het werelderfgoed Kinderdijk

Recentelijk heb ik twee slijpmachines en een benzinegenerator aangeschaft bij HBMI, en ik ben enorm tevreden over mijn aankoop. De slijpmachines zijn krachtig en uiterst precies, waardoor mijn werk veel eenvoudiger en sneller verloopt. De generator biedt ook uitstekende kwaliteit, is betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Ik ben blij dat ik op HBMI kan vertrouwen voor duurzame en efficiënte machines. Deze producten hebben mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal in de toekomst zeker opnieuw bij hen bestellen!

Geweldige service

Had een ongelukje met een lasapperaat wat ik 3 jaar geleden aangeschaft heb bij HBM. Een knop van een potmeter afgebroken van de instellingen. Dacht ,ik zal eens contact opnemen met de klantenservice om te kijken of ik een nieuwe kan bestellen. Ik kreeg Isabella aan de lijn van de klantenservice, ze adviseerde me een fotootje te sturen van de machine en het ordernummer van de aanschaf, ik vertelde dat het geen garantie betrof maar een eigen schuld buiten de garantieperiode. Ze ging kijken zei ze ,en kreeg daarna een bericht dat het betreffende onderdeel opgestuurd zou worden zonder verdere kosten. Had ondertussen het apparaat open gehaald , waarbij bleek dat het een vaste potmeter betrof op een printplaat. En kreeg bericht dat de knop opgestuurd was. Dacht bij mezelf dat gaat vast geen hele printplaat zijn, maar alleen een knop om erop te zettende in het gunstigste geval een potmeter die ik erop moest gaan solderen(was ik ook al heel blij mee geweest trouwens). Maar heb inderdaad een complete printplaat gekregen, dit onder een zeer ruimhartige garantie. Bij deze veel lof voor Isabella,de service afdeling en natuurlijk de firma HBM. M.v.g. Theo Snijkers

Snel en duidelijk .

Duidelijk overzicht. Snelle verzending . Goede prijs.

Top spullen aan democratische prijzen!

uitstekend service een nieuwe machine gekregen

Onze zaag was stuk en we hebben een volledige nieuwe gekregen zonder de oude terug te sturen ondanks het feit dat ik laat had gereageerd

slecht

4 artikelen besteld met een levertijd van 1 - 3 werkdagen na 3 dagen nog geen bericht van verzending ontvangen. Na telefonisch contact geven ze als reden : "erg druk in magazijn kan nog enkele werkdagen duren " hoe lang heb je nodig om 4 artikelen te versturen ???? Was nog van plan om een gevulde gereedschapswagen te bestellen maar zie hier nu toch maar van af gelet op deze ervaring

Goede severs en materiaal

Komt afspraken na. Goed materiaal. Geen troep maar degelijke materiaal Zeer tevreden. ! Nieuwe aankopen koop ik ook bij jullie Met vriendelijke groet brian

Uitstekende website

Alles wat ik al besteld heb werkt perfect en is heel handig in gebruik, zowel mechanische al elektrische materialen

snel en goede kwaliteit

Ik kreeg exact wat ik wou en alles ging zeer snel

geweldig bedrijf zo snel en netjes geleverd

ik beveel dit bedrijf van harte aan.dit zijn echte vakmensen

Snelle levering: prima kwaliteit

Fijne zaak, hoor!

Snelle levering product zoals omschreven

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht