Uitstekende producten zeer effectief

Ik ben een volkswagen kever aan het restaureren En jullie producten werken prima om in mijn geval de carosserie blank te maken dus alle verf eraf !

De bestelling werd snel verzonden en is snel geleverd. De klemmen zijn netjes verpakt.

prima verzorgd en op tijd geleverd

De lintzaagmachine goed verzorgd bij mij afgeleverd. Zaagt boven verwachting en zeker voor die prijs wonderlijk goed. Een aanwinst in mijn modelbouwhut. met groet https://slagmoolenmodelbouw.nl/

Je krijgt altijd precies wat je besteld.

Spullen zijn altijd zeer betaalbaar en van degelijke kwaliteit. Ik ben nog nooit teleurgesteld.

Goed matriaal

Goed spul voor doe het zelf personen die niet de hoofdprijzen willen betalen

Prima bedrijf met goede producten en een snelle levering

Prima service met producten die aan de eisen voldoen

Meerdere malen aankopen gedaan altijd prima verlopen en snelle levering, tevreden klant.

perfecte levering

Netjes geleverd zoals een klant verwacht

Super service

Alles vlot besteld en zoals vermeld perfect en stipt geleverd. SUPER

Geweldig product en niet duur

Kan voor die prijs nergens een betere vinden

Supah!!

Op voorraad, snel en goedkoop. Bij het zoeken tot het betalen en ontvangen ging het proces heel soepel. Een echte aanraden voor al je projecten!! Bestel vandaag nog.

Gewoon TOP.....

Snelle levering, goede machine voor een goede prijs

Prima set!

Mooie complete ratelset

Super goed bedrijf.

Heb de afgelopen maand 3 dingen besteld bij HBM waar ik alleen maar van kan zeggen alles goed geregeld en dat ze hun afspraak 100% nakomen.

Gewoon geweldig

Duidelijke site met goede producten en prijs vriendelijk.

Goede prijs/kwaliteit verhoudig en snel geleverd

De eenvoud van bestellen en bezorgen is wel heel makkelijk. Tot op heden altijd tevreden met mijn aankopen bij HBM Machines. Getoonde product in de webshop komt overeen met het bezorgde product en zeer goede omschrijving/specificaties van het product op de site

Geweldige en Snelle Service

Werkbank met bovenkasten besteld bij HBM al snel kregen we de bevestiging dat alles wat opgestuurd en dat ging allemaal super vlot. En grote vrachtwagen bracht ons pakket precies naar de locatie wat heel fijn was. In elkaar zetten was ook een fluitje van een cent en het resultaat mag er absoluut zijn. Super blij mee THANKS HBM !!!

Netjes geregeld.

Alles is optijd binnen gekomen en heel

Fijne webwinkel, producten van topkwaliteit

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs! Producten altijd netjes geleverd.

Snel , degelijk gereedschap

Beste prijs online te vinden!

De beste prijs die er online te vinden is & degelijke kwaliteit!

Bestelling gedaan en snel geleverd. Bleek later een hulpstuk kapot te zijn en door de snelle klantenservice gelijk geholpen tot een oplossing.

Handzame bandenpomp

Scherp geprijsd en compact. Top apparaatje.

Kapot

Ik heb een takkezaag gekocht En na 1x gebruik lag hij in 2 stukken. Het gekke is dat ze met ductape in de buizen het te ver uitschuiven proberen te voorkomen. Dat werkt dus niet Jammer

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht