Kapot

Ik heb een takkezaag gekocht En na 1x gebruik lag hij in 2 stukken. Het gekke is dat ze met ductape in de buizen het te ver uitschuiven proberen te voorkomen. Dat werkt dus niet Jammer

Geweldig!

Ik heb een vloeistofpomp gekocht wat een super ding. En snel geleverd

Een goede winkel, met goede producten en een goede service.

Mijn bestelling kwam snel binnen. Geweldige winkel.

Prima service!

De originele bestelling werd helaas beschadigd geleverd, hierop de klantenservice gecontact. Na een paar dagen netjes antwoord gekregen met de melding dat de bestelling eerdaags werd omgeruild. Prima service!

HBM 210 mm Cirkelzaagtafel

Om planken te kunnen zagen heb ik deze zaag besteld, hij doet het prima ik heb alleen een zaagblad met 48 t erin gezet om mooiere zaagsnedes te krijgen

erg goede prijs kwaliteit verhouding!

Ik blijf mij af en toe verbazen over jullie prijzen, zoveel goedkoper dan in bv een standaard bouwmarkt en uitstekkende kwaliteit!

Top een goed bedrijf

Spullen zijn goed betaalbaar regelmatig bestel ik daar mijn gereedschap ook bedrijfsmatig. Als er iets kapot gaat word er naar de juiste oplossing gezocht zoals het hoort Is het geld waard

Snel en volgens afspraak geleverd

HBM zaagtafel besteld. Snel en volgens afspraak geleverd. De kwaliteit van de zaagtafel is prima. Alles mooi afgewerkt.

Kwaliteitsvol en budgetvriendelijk

Ik heb al verschillende keren bij HBM materiaal besteld , alles tot nu toe is van zeer goede kwaliteit en zeer budgetvriendelijk. Het word ook altijd binnen de 2 a 3 dagen verstuurt dus lang wachten hoef je ook niet te doen . Ik ben tevreden .

Toestel doet perfect waarvoor het gekocht is

Toestel werkt vlot en snel, snel geleverd ook. Blij met deze aankoop

Product voldeed perfect en kwam volledig overeen met de verwachtingen.

Het betrof mijn eerste aankoop bij HBM Machines, een guillotine om click PVC laminaat te kunnen knippen en een grote zwaaihaak om hoeken af te kunnen tekenen. Ik ga zeker vaker kijken op jullie website als ik machines of gereedschappen nodig heb. Ook de prijs/kwaliteit verhouding voldoet meer dan prima.

Geweldige prijs / kwaliteit

Eerder had ik alleen enkele kleine gereedschappen gekocht via HBM. Laatst heb ik voor mijn werkplaats een aantal kasten en veel gereedschap besteld. Ik was erg blij met de kwaliteit en de levering van alle onderdelen. Alles wat netjes verpakt en kwam zonder schade aan.

Altijd goed

Al vele jaren bestel ik hier af en toe iets, alles ging eigenlijk altijd prima, qua prijs kwaliteit verhouding behoort HBM imo bij de top. Geen 10 maar alleen omdat er overal altijd wel ruimte voor verbe****** is, en waar mensen werken kunnen altijd foutjes gemaakt worden dus wat mij betreft is een 10 bij geen enkel bedrijf uberhaupt een optie.

Goed en snel geleverd

Snel binnen en goede prijs-kwaliteit !

Airco besteld

Snelle levering. en product doet wat het moet doen. met deze warme zomer een must voor ip de slaapkamer!!!

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik zocht een bepaald product en heb dit snel en voordelig kunnen vinden op de website. Kreeg de bestelling snel binnen en deze was goed afgeleverd. Het product heb ik in elkaar gezet en het is een goede stevige werkbank. Wij zijn er zeer tevreden mee.

TOP!

Goede service, prijs kwaliteit

Product voldoet geheel aan verwachting afhalen op afspraak prima gegaan.

Top product voor zeer schappelijke prijs.

Had met spoed een blind klink tang nodig. Mijn keuze op de website had ik zeer snel in huis. Een degelijk gereedschap voor een zeer schappelijke prijs.

De bestelling liet zich wat langer op zich wachten maar voor de rest super tevreden

Heel correct

Het product komt overeen met de beschrijving en daarbij is het ook een heel goedwerkend product. De opvolging (track en trace) zijn ook heel duidelijk en correct. Fijne en correcte website om op te bestellen.

Nie wieder, so etwas unseriöses habe ich noch nicht erlebt

Ich kann niemanden raten bei dieser Firma ein Gerät zu bestellen. Es werden defekte Geräte geliefert, schon ab Werk..Nachdem ich es zurückgeschickt habe, wurde mir aus freier Hand ein neues zugesandt. selbst hier musste ich mehrmals nachfragen, ein Rücksendeauftrag zu bekommen. Jetzt soll ich jetzt wieder zur Post schaffen ( 20kg)was ich gar nicht haben wollte. Mein Geld bekomme ich seit vier Wochen immer noch nicht. Es wird sich nur entschuldigt ein absoluter Sauhaufen. Auf Anfragen und Mails durch Kundenservice, wird prinzipiell nicht geantwortet. .So einen schlimmen Service habe ich auch noch nie erlebt,, sehr unseriös.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Levering en product updates kunnen sneller

Wederom de juiste tools voor mijn klus gevonden bij HBM, echter de levering duurde een kleine week. Als alternatief voor een 10T wielnaaftrekker is er ook een complete set beschikbaar, deze stond op 'binnenkort op voorraad'. Ik heb je aangemeld voor de mail notificatie maar daar nooit een notificatie van ontvangen terwijl deze ondertussen wel beschikbaar is. Het is fijn dat HBM zo'n breed assortiment heeft, echter is er helaas vaak een groot deel niet leverbaar.

Ondanks vertraging zeer tevreden

Voor de verjaardag van mijn man een bestelling geplaatst. Helaas werd het niet binnen 3 werkdagen geleverd, waardoor mijn bestelling te laat was om cadeau te doen. Wel netjes een mail gekregen dat er vertraging was, maar het was wel jammer. 3 dagen later als gepland was hij toch uiterst tevreden met de kwaliteit van zijn cadeau!

Leuke aanbiedingen en hebbedingen

Wat ik moest hebben was slecht te krijgen in winkels. Hbm heeft veel spullen en voor leuke prijzen

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht