Snelle levering en materialen van goede kwaliteit.

Tevreden

Ik ben tevreden met mijn aankoop en de snelle levering!

In 1 woord geweldig.

Na bestelling bleek het product beschadigd te zijn. Formulier ingevuld en opgestuurd. Kreeg de andere dag al snel respons op mijn mail. Ze hebben nieuwe opgestuurd was de volgende dag al binnen. Geweldige service. En zeker een aanrader om daar te bestellen. Zij komen tenminste na wat ze zeggen. Ik ga zeker weer bij hun bestellen.

Boven verwachting

Ik heb een eigen merk gereedschapstas en een steekwagen besteld. De gereedschap tas was echt boven verwachting, ik dacht een losse minder kwaliteit tasje maar ik stond te kijken van hoe stevig het was en hoe ook van goede kwaliteit. De steekkar is echt sterk ik kan nu al mijn koffers en gereedschappen in een keer meenemen. Zeer tevreden voortaan mijn vaste adres

Ze doen wat ze zeggen

Eerlijk en goed advies. De kwaliteit is top.

Mijn ervaring met hbm is gewoon perfect ben zelf monteur en heb een vrij dure hobby dus de budget vriendelijke prijzen van hbm bevallen mij zeer goed en de kwaliteit valt mij zeker niet tegen.

Snel goed geleverde spullen

Website is duidelijk en goede omschrijving. Koop al jaren bij HBM en altijd tevreden over de produkten.

Goede service, snelle levering

Bestellen bij HBM verliep soepel snel en makkelijk. Goede prijs en kwaliteit. Website is ook top!

Goede kwaliteit en prijs

Het gereedschap wat ik heb gekocht is niet te duur en werkte perfect

Een fijne gereedschapskoffer met goede service

Ik ben geen klusser, maar op zoek naar een degelijke gereedschapskoffer die alle basismaterialen bevat. Dat vond ik bij HBM. De website is logisch, de bezorging was snel en conform afspraak. De gekochte set is oerdegelijk voor de gemiddelde thuisklusser. Nooit meer last van rondslingerende tangen en schroevendraaiers. Erg blij mee!

Snel en netjes geleverd

ik heb mijn pakketje besteld en had hem dezelfde week al binnen. Alles is netjes binnengekomen en alles was ook zoals het op de foto uitzag

super winkel

Snelle levering en goed materiaal. Wat wil je nog meer?

Topservice weer zoals ik gewend ben!

Ik bestel voor het bedrijf waar ik werk, en voor het bedrijf van mijn man regelmatig bij HBM. en ik ben niet anders gewend dan super service! Snelle levering, goede kwaliteit! Ga zo door

Top gereedschap

Als hobby monteur altijd de juiste gereedschappen kunnen vinden bij HBM. Toppie

Vlotte en nette afhandeling van bestelling

Reeds meerdere keren wat besteld bij HBM machines en altijd netjes en op tijd geleverd gekregen.

werkt super goed!

had last van waterlekkage in huis, had een langere slang (slangwaterpas) gehaald, hierdoor kon ik binnen 15 minuten zo'n 50 à 60 liter wegpompen. Werkt echt perfect, ben er super blij mee!

Zeer goede winkel!

Zeer goede winkel met allemaal goede spullen. Zeer snelle levering, zeker een aanrader om je spullen bij HBM te bestellen.

Betrouwbaar

Invalzaag gekocht, helaas beschadigd aangekomen. Vriendelijk geholpen door medewerker. Na mail gelijk een nieuwe machine toegezonden gekregen. Top service als je het mij vraagt!

Expérience déplorable

Expérience déplorable, une machine avec de faux caractéristiques techniques, un débit d’air annoncé de 900l/minute qui sont en réelle 300l/minutes. Un retour d’article apparement organisé par HBM qui est toujours en attente dans mon garage sur la palette depuis 2 semaines sans aucune nouvelle et qui attend le transporteur. C’est honteux de laisser les clients dans ce contexte. Un client est avant tout très souvent une entreprise … Sans machine, l’entreprise ne tourne pas, à ne pas oublier !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Voldoet aan de verwachting en meer ook niet

Snelle levering, en product is wat je mag verwachten voor het geld dat je er voor betaald. Maar dat is het dan ook. Een vinkje bij ' op de hoogte blijven' houd ook daadwerkelijk in dat je op de hoogte blijft van de aanbiedingen. Zo'n 3a4 mailtjes in de week. Jammer vindt ik de speciale kortingen waarbij er een timer loopt. Zoals de 'inflatie compensatie korting' leuk.... ruim binnen de tijd... helaas alleen een linkje om je op hun site te krijgen want je wandeldt gewoon de online winkel binnen. Niets extra.... was ook te mooi om waar te zijn. Kortom prima shop als je niet de hoofdprijs wil betalen en of uitzonderlijke kwaliteit zoekt Maar die aanbiedingen en nieuwsbrieven mogen jullie wat mij betreft houden.

Top product!

Wij hadden en omvormer 12v naar 230v gekocht. De levering was redelijk vlot. Het artikel was echt een top product, een super omvormer voor relatief betaalbaar geld. Een keer aangekomen in huis gelijk aangesloten en het resultaat was echt super en zeer stil. Stoom afname etc. Communicatie over het was voldoende. Je krijgt wat je besteld hebt en geen valse beloftes. Volgende keer graag weer. Groet van een tevreden klant.

Très bien je recommande

Bonjour c'est ma deuxième commande la première c'est très bien passée la deuxième que je viens de recevoir manque les quatre roulettes j'attends des nouvelles de chez HBM je leur ai envoyé un message ce matin je pense que tout va très bien se passer autrement est un vendeur plus-que-parfait merci

Zeer snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig goede producten!

Snelle correcte levering. Top verpakt. Gewoon perfect. Gaan zeker negens bestellen. Aanrader.

Goed product, snelle levering

Binnen een paar dagen de tuinfrees in huis. Makkelijk in elkaar te zetten

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht