Perfekt, gerne wieder

Super Produkt, günstiger Preis, schneller Versand. Besser geht es nicht!!!

Website heel overzichtelijk.Regelmatig bestellingen gedaan voor mijn werk en thuis. Steeds snelle levering en in goede staat naar Belgie.

Exceptionnel

Produits de grande qualité, expéditions rapides, emballages nickels.

Duidelijke site, top levering!

Alles overzichtelijk op de website met duidelijke beschrijving en vooraad aanduiding.

Schnelle Lieferung, perfekte Maschine!

Alles hat super geklappt, kam alles genau so wie bestellt.

Buitengewoon Klantgericht en klantvriendelijk

Na het ontvangen van een besteld product was na inspectie op een teleurstellende wijze afgewerkt. Let wel, het product zelf was in goede staat echter de de lak afwerking was in slechte staat. Gezien het een geschenk was kon ik het niet meer retourneren. Na het melden van het euvel heeft HBM dit op een onverwachte, buitengewone wijze opgepakt. Kortom een 10 voor HBM

Goede service en levering.

Ik heb een slijpmachine voor boren gekocht bij HBM. Het is een top machine en een echte aanrader.

service niet ok

Als je een afspraak maakt om op te halen en door omstandigheden kan onze werknemer niet tijdig ophalen is het een heel gedoe. Op hun order staat dat je voor het einde van de dag moet verwittigen anders wordt het betaalde order geannuleerd. Nu om 16u verwittig ik dat wij morgen tijdig iemand in de buurt hebben maar de zending wordt evengoed geannuleerd. Zou ik mijn werknemer een betaalkaart moeten meegeven, opnieuw bestellen in de winkel en dan meenemen. Dit noem ik geen service en tijd rovend. Je moet dan niet melden dat je tijdig moet verwittigen, het order wordt toch sowieso geannuleerd!! Heb mijn bestelling reeds bij iemand anders gedaan met service (terwijl ik reeds jaren klant ben).

Snelle levering van onderdelen die we direct nodig hadden!

Die Werkzeugwagen sind wertig gefertigt und optisch eine Augenweide.

Bestellung war sehr einfach und ging reibungslos. Transport durch die Spedition war ein wenig hakelig und nicht termingerecht.

Super Produkte

Super Produkte mit guter Qualität. Hatte bis jetzt noch nie Probleme. Schnelle Lieferung Top. Weiter so, immer gerne wieder.

Mooie website voor een autohobbyist als ik

Bij HBM zijn de prijzen doorgaans voordelig en is de kwaliteit van het gereedschap nagenoeg altijd goed. Het ontbreekt helaas soms aan bijgesloten handleiding of anderssoortige documentatie, waardoor je aan het zoeken kunt komen. Als je uiteindelijk ontdekt hoe het gereedschap werkt, is het goed inzetbaar. Ik heb al heel wat tools van HBM in mijn schuurtje liggen en het zullen er ongetwijfeld nog flink wat meer gaan worden.

outillage de qualité

livraison rapide , outils a prix hyper compétitif et de qualité !

Snelle levering en goede producten

Het bestelproces is eenvoudig en je wordt constant op de hoogte gehouden van voortgang. Het enige minpunt was DHL die de levertijd niet na kwam, maar dat ligt niet aan jullie.

Rapide et efficace

Livraison rapide, colis bien fait et reçu en bon état Produits conforme à la description et qui remplie parfaitement sont rôle

Goede kwaliteit snelle levering en een nette prijs

Groot assortiment met mooie kwaliteits artikelen voor een een heel nette prijs hierdoor is het lonend om de apparaten aan te schaffen waarvan je anders zou denken het is me te duur. voor het gebruik waarvoor ik het nodig heb. ( maak je hebberig )

Duidelijke info, goed prijs/kwaliteit verhouding en snelle leveringen

Intussen meerdere bestellingen geplaatst van diamandboren en een muurfrees. Tevreden over het geleverde materiaal en de service.

Einfach, schnell und zuverlässig

Die Bestellung im Onlineshop ist sehr einfach und der Shop sehr übersichtlich. Die Lieferung kommt sehr schnell und ist dank Sendungsverfolgung leicht zu verfolgen und ggf. umzuleiten.

Het is een goed product met een snelle levering !!!

Ik vind een hele snelle levering en ook een goede servies met goede prijs/ kwaliteits verhouding en zou het ten zeerste aanraden om te bestellen bij deze firma!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

matériel conforme et livraison rapide

matériel conforme et livraison rapide ,je continuerai pour d'autres achats merci a eux

Correspond parfaitement à mes attentes . Service rapide , et matériel au top

Site sérieux , très réactif et matériel de qualité à prix correct. Je recommande HBM

Ik ben zeer blij met de momentsleutel en de kracht doppen set

Top spul voor een top prijs.

HBM werkbanken en werkplaats inrichting gekocht. Voor t geld absoluut top spul. Als t eenmaal in elkaar zit tenminste. Het in elkaar zetten is een enorm karwei geweest, maar dat hoort wel bij de ervaring als je t mij vraagt! Ik ben grote blij!

Top betaalbaar werkmateriaal

Alles wat ik besteld heb is me al bevallen !

Geweldig bedrijf

Ik heb inmiddels verschillende apparaten bij HBM gekocht een houtklover een boom zaag met steel van 7 meter en een grondboor op benzine en alles werkt prima ik ben heel tevreden

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht