Geweldig!!!

Ik ben mijn woning aan het renoveren en kan steeds rekenen op de snelle service van HBM. Een correcte prijs, goede kwaliteit van eigen merk en snel geleverd. Je kan ook alles terugvinden op de website wat je nodig zou hebben om u renovatie project in goede banen te leiden. Gewoonweg geweldig!

Geweldige producten en uitstekende service na verkoop.

De producten die ik al heb aangekocht via HBM zijn allemaal van goede kwaliteit en de levering gebeurd zoals het zou moeten, geen klachten hierover.

Prima machine

Prima compressor

prima machine

Machine gebruikt bij diverse schuurklussen. Makita aangesloten werkt perfect. Onze klanten waren te vrede, weinig tot geen stof in huis na het schuren.

Online besteld en afgehaald later in de week. Netjes geholpen.

Prima gereedschap netjes geleverd

Diverse borensets besteld, keuze genoeg en gegaan voor een degelijke kwaliteit uit de diverse keuze. Verder was de prijs goed en werd het netjes geleverd. Geen klagen en zou er weer kopen.

Prima set momentsleutels

Prima set momentsleutels. Kwaliteit en werking is goed. Zoals gewoonlijk bin HBM een snelle levering van besteld produkt.

Zeer goede service

Ik kom hier al jaren, onlangs een product gekocht wat 2 dagen later in de aanbieding ging, 1 mailtje gestuurd, en heel snel kreeg ik een cadeaubon. Altijd goede/professionele kwaliteit, voor een prijs die de hobbyisten ook leuk vinden.

Scherpe prijzen en goede kwaliteit

Mijn bestelling geplaatst en enkele dagen later ontvangen.

Alles wat je nodig hebt

Al eerder besteld, dus nu weer. Snel geleverd, voldoet aan de verwachting. Jammer alleen dat het in 3 dozen geleverd is, terwijl het in 2 dozen ook had gepast zal logistiek wel goedkoper zijn zo. Helaas staat op de site niet altijd goed aangegeven of het leverbaar is op de doorverwijs pagina. Producten zijn naar verwachting, al mag er soms wat meer online informatie verstrekt mogen worden. Zoals handleidingen online of conforme producten. Hoor van mensen die ik doorverwezen heb ook dat ze tevreden zijn, dus raad ik het iedereen aan om even bij HBM Machines te gaan kijken. De verlanglijstjes zijn hierbij ook handig.

Mooi verjaarsdag cadeau voor zoon

Voor op het casco cruiser van mijn zoon ,is er happy mee ,zagen boren telefoon opladen etc alles mogelijk en zeer zuinig in gebruik.

Snelle levering en zoals besteld

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding voor het kleine werk. Jammer dat er geen andere wisselplaatjes op voorraad zijn

Zeer complete set, echt een aanrader

Complete werkplaatsinrichting aangeschaft en maakt nu de indeling helemaal af. Prijs kwaliteit boven verwachting

verpakte lucht.....

op 3 juni een order geplaatst. Op 11 juni maar eens per E-mail gevraagd waar het blijft. Op 14 juni e-mail bevestiging van de klacht, op 18 juni wordt een stapeltje schuurschijven van 30 bij 30 bij 2 cm afgeleverd in een doos van ~45 bij ~50 bij~ 55 cm.... "luchtpost", als het ware. Prima schuurschijven, dat wel.

niet tevreden

meerdere bestellingen geplaatst en dan moet je over elke bestelling verzendkosten berekend hier over contact gehad met de klanten service en die zeggen doodleuk sorry meneer maar daar kunnen wij niets meer aan doen pfffff praat niet over €50,= euro maar over honderden euros dit is niet echt klant vriendelijk !! en dan de levertijd bijna een week!! aan mij leveren jullie niets meer !!!

Snel geleverd en kwaliteit ziet er goed uit

Snel geleverd en kwaliteit ziet er goed uit Prijs ook ok

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Nette prijs, snelle levering

De prijs is erg scherp en de levering erg snel, hoe het product zich op de lange termijn houd moet nog uitwijzen maar voor nu ben ik erg tevreden.

Perfecte service

Mijn bestelling zal pas over een aantal weken leverbaar zijn. Al vrij snel de bestelling boven verwachting in ontvangst genomen. Bedankt!

Goed materiaal tegen redelijke prijs

Het materiaal is van goede kwaliteit en wordt geleverd tegen een goed concurrerende prijs. De levering zelf is redelijk snel. Zeker een aanrader!

Goede service, goed product, snelle levering

HBM zou ik zeker aanbevelen, veelzijdigheid van de producten plus de betaalbare prijs maken HBM voor mij een van de beste merken van deze tijd! Helaas wel jammer dat er bepaald accugereedschap word verkocht waar geen nalevering van te bestellen valt maar als je daar goed op let is het geen probleem. Mail contact is snel en je merkt dat ze echt interesse tonen in je. Al met al zeker een aanrader

Mooie aanbieding, prima werkbank

Ik zag een mooie aanbieding: een HBM werkbank, de oplossing voor mijn altijd zoekgeraakt gereedschap. Levering uitstekend, in elkaar zetten een uitdaging, maar prima te doen (ik dacht dat vijf bijgeleverde rubberen matjes voor transport waren, maar die bleken voor de laden bestemd). Al met al een prima ervaring. Blij met mijn werkbank

goede kwalitei

Altijd goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelle verzending van bestelling.

Snelle levering Mooie prijs Werkt perfect kitspuit elektrisch Dik te Vreden

Goed materiaal en snelle levering

Groot aanbod tegen een prima prijs.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht