Goed materiaal en snelle levering

Groot aanbod tegen een prima prijs.

Stevig en goede kwaliteit

Ik heb recent twee gereedschapswanden gekocht met een set toebehorende haken en opbergvakken. Deze zijn zeer stevig, mooi en kwalitatief afgewerkt. Makkelijk te monteren aan de muur, evenals de toebehoren makkelijk op te hangen zijn aan het bord. Snel geleverd, mooi verpakt! Al bij al een super goede ervaring en een nu nette werkplaats met al mijn gereedschap snel beschikbaar.

Duidelijk, snel en kwalitatief top!

Een duidelijke en overzichtelijke site, snelle leverantie en kwalitatief perfecte materialen.

1 week levertijd

Zoals andere reviews reeds meegedeeld hebben, hou rekening met +- 1 week effectieve levertijd bij deze firma. Ik heb woensdag besteld en nu vrijdag staat de order nog steeds op verzamelen, verzending pas na het weekeinde volgens klantenservice, zaterdag wordt niks verzonden. Dag van orderbestelling tellen ze voor eigen gemak niet mee als verzend dag. Vervolgens nog eens 2 dagen wachten op PostNL. "Zeer matige levertijd service van HBM en zeker niet zoals het hoort te zijn in deze tijd van een bedrijf met reputatie!

Snelle levering van goed product

Ik kreeg mij bestelling snel geleverd, wat erg fijn is. Voldoet volledig aan de verwachtingen!

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Routerbits set aangeschaft. Ziet er mooi uit. Leveren nette resultaten. Ook snelle levering en duidelijke communicatie.

Goed kwaliteit

Mooie producten tegen een hele nette prijs!

Ik ben erg tevreden met het eigen merk van hbm. Betaalbaar en werkt uitstekend. Enige aanvulling die ik heb is dat je suggesties krijgt bij bestellen van een product omdat je soms bijpassende onderdelen nodig hebt. Deze worden niet automatisch getoond. Vergelijkbare producten wel, dus nu nog graag de bijpassende producten aanbevolen gewenst!

Kwaliteit

Op zoek naar een lasapparaat middels internet raakte ik geïnteresseerd en de filmpjes op YouTube Ik heb een HBM 200 CI Mig inverter met digitaal display gekocht als beginnend lasser voor mij een prima apparaat,Alleen is het jammer dat er geen rolletje lasdraad bij de machine werd bijgeleverd….jammer heb ze moeten nabestellen bij hen en wonende in Frankrijk is het duurder door bezorgkosten o

Uitstekende ervaring.

Goede ervaring. Uitstekende terug koppeling op mijn vraag. Technische ondersteuning uitstekend. Vlotte levering.

Super goed gereedschap, snel geleverd en een normale prijs

Levering was netjes, op tijd en de kwaliteit is echt goed

Snelle service en top producten

Snelle service bij vragen en de producten worden geleverd zoals omschreven en zijn van goede kwaliteit. Wij als bedrijf bestellen hier regelmatig en blijven dit ook zeker doen.

Snelle levering en goed apparaat voor een goede prijs.

snel geleverd. product hoort te doen wat het moet doen.

Snelle levering en goed gereedschap!

Goed gereedschap voor een mooie prijs

Redelijk goed

Het apparaat werkt ontzettend fijn. Ideaal dat het een 4 in 1 is, ook gekocht vanwege de vele toepassingen. Helaas zijn de accu's relatief snel leeg dus extra accu's is zeker nodig.

Alles volgens afspraak

Producten op een nette manier verzonden. Aangekomen op de dag zoals afgesproken. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en goede producten

prima verpakt en snel geleverd

Mijn eerste aankoop

Dit is mijn eerst aankoop en zeker niet de laatste. De kwaliteit is zeer goed. Zelfs boven alle verwachtingen.

Erreur de taille

Nous avons commandé 5 pantalons de travail en taille 52/54 En recevant la commande les pantalons sont taillés en taille L Nous demandons l'échange dans la bonne taille mais on me dit remboursement ou retour marchandise Je demande donc le retour et il m'envoie la feuille de retour A la poste on me demande de payé 25€50 de frais pour le retour colis inadmissible Et la je demande qu'on me les rembourse et HBM me dit que non Vous êtes un site malhonnête et qui prend pas vos responsabilités

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mooie set.

Geweldig compleet setje schroevendraaiers, voor een mooie prijs. Een echte aanrader.

Degelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs

Set krachtdoppen besteld met niet reguliere maten. Kwaliteit doet niets af aan duurdere merken. In stevige metalen opbergkoffer, dus zeer makkelijk om op te bergen.

Geweldig bedrijf

Al jaren bestel ik bij hbm machines, Altijd goede service en snelle levering, Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Snel en goed geleverd en goede producten

Snel en goed geleverd prijs kwaliteit verhouding is goed duidelijk site

Snel en perfect geleverd.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht