makkelijk en duidelijke website

na het bestellen goede communicatie en snelle levering. En dan ook nog eens voor een goede prijs.

Super snel bezorgd en een heel fijn product

Bestellen ging heel gemakkelijk en werd heeel snel geleverd. Het product voldeed aan alle verwachtingen

je krijgt waarvoor wat je betaald HBM 25mm kolomboormachine

HBM 25 mm kolomboormachine gekocht. Opzich een oke machine voor af en toe huis tuin en keuken gebruik. NIET voor in een werkplaats enof wekelijks gebruik. Begon met dat de machine het niet deed, telefonisch contact opgenomen, werd vriendelijk te woord gestaan, echter of ik fotos en en video wilde maken van het defect en via de mail wil toe sturen. Hoe film je iets wat het niet doet?! En waarom die het niet doet. Al met al zou dit te lang duren. Had de machine direct nodig. Zelf maar op onderzoek, bleek sluiting in de beveiliging te zitten, opgelost. Waar is het stekkertje waar je het lampje op aan kan sluiten? Weer op onderzoek uit, boel los gehaald, snoertje zat zeer onbenullig weggewerkt. We gaan boren...**** werktafel is niet 360 graden draaibaar, na 90 graden komt de tafel tegen de steun aan. Ander toerental nodig.....je kan aan het werk, geen snel spanner voor de V snaren, verschillende toerentallen niet logisch in volgorde van de poelies, snaren wisselen, gereedschap nodig voor het opnieuw opspannen. Tijd rovend! En onnodig. Prijs kwaliteit?! Je krijgt waarvoor je betaald HBM een 7 De machine een 5 en geen aanbeveling.

Goed en degelijk apparaat!

Ik had over vergelijkbare laminaat knippers meerdere negatieve reacties gelezen. Ik was positief verrast toen ik dit apparaat ontving van HBM. Erg degelijk en werkt prima!

Set doperset

Prima qualitaitek, verzeking snel

Een bandenstandaard besteld, netjes aangekomen en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon top, verder niets meer aan toe te voegen.

Hier een batterij-kitspuit gekocht en deze bevalt prima

Niet verwacht , blij verast

Heel tevreden

Ik heb voor een 2e keer een liniaal met waterpas gekocht. Mooi ding voor een mooie prijs! Ik was aangenaam verrast dat het product nu in een goed passende doos was verzonden. De vorige keer was de kartonnen doos echt veel te groot. Logistieke duurzaamheid! Top!

verkeerd geleverd product

in plaats van een HBM Zaagstandaard aluminium, krijg ik een oprijplaat gestuurd. Nu een heel gedoe om dit weer terug te sturen. Daar zat ik niet op te wachten. En uit eindelijk heb ik nu niks.

Snel en makkelijk.

Ik zocht naar een steekwagen en had een goeie hier gevonden. Goeie kwaliteit en prijs. Meteen besteld en in enkele dagen was dit thuis in gebruik.

Duidelijke en overzichtelijke website, zéér aantrekkelijke geprijsd, kwalitatief hoogwaardige artikelen en snelle levering. Bij een volgend zoektocht naar vergelijkbare producten zal ik zeer zeker de website van HBM Machines opnieuw bezoeken.

Goede producten, schetpe prijzen. Snel geleverd.

Een HBM draagbare stroomvoorziening gekocht, zeer goede ervaring: Goed product, schetpe prijs. Snel geleverd

Super goede levering

Mooi cadeau kunnen kopen voor vaderdag.

Product en levering voldoet aan de verwachting.

Goed product voor een goede prijs. Heldere en makkelijk te navigeren website. Betaling, afhandeling en informatie over de levering is duidelijk en prima verzorgd.

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Goede kwaliteit/prijs verhouding!

Uitstekende Kwaliteit en Service van HBM Machines

Onlangs heb ik meerdere gereedschappen besteld bij HBM en ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de service. De gereedschappen zijn robuust en betrouwbaar, precies wat ik nodig had voor mijn projecten. Het is duidelijk dat HBM alleen kwalitatieve producten levert voor een goede prijs. Daarnaast was de bestelervaring bij HBM ook heel soepel. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Ik zal zeker in de toekomst weer bij HBM bestellen en ik raad iedereen aan om hun assortiment te bekijken.

Prima kwaliteit voor een topprijs

Kwaliteit van HBM huismerk is ok, niet top maar wel degelijk. In combinatie met de superprijs is het een goede aankoop.

Prima service.

Probleem met de bezorging ook super opgelost!!!!!

Super service

Goede prijzen, op tijd geleverd en kwaliteit goed

Top product

Rubberen tegels gekocht. Past mooi Gewoon geweldig product. Goede levering geen gezeur bestellen betalen leveren klaar

Fijne machine gekocht die netjes binnen de voorziene termijn geleverd werd.

Fijne machine gekocht die netjes binnen de voorziene termijn geleverd werd

Momentsleutel

Momentsleutel en een inbus set aangeschaft. Snel geleverd, prima kwaliteit. Inbus set had een klein probleem, keurig en snel opgelost door de support afdeling.

Uitstekende service

Gereedschapswagen en legbordstellingen zijn van goede kwalitateit. Snel geleverd en alles keurig verpakt. Uitstekende klantenservice: Ik miste wat bij een van de legbordstellingen. Na een berichtje is dit direct opgepakt. Nette en vriendelijke communicatie en binnen 2 dagen kreeg ik een nieuwe geleverd.

produit défectueux

j'ai commandé une polisseuse HBM 200mm, la livraison a été catastrophique j'ai du aller chercher le colis a 20 km de chez moi. Et le produit est défectueux il ne fonctionne pas du tout, aucune réponse du sav, c'est pour mon entreprise je ne peu plus travailler, je ne ces plus quoi faire.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed tegelsnijmachine voor een gunstige prijs gekocht

Tegelsnijmachine gekocht, eenvoudig model maar kwaliteit is prima

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht