Prima sleutelratelset!

De slrutelratelset werd in een mooie koffer, en goed verpakt, snel bezorgd! Erg tevreden mee!

Perfect op tijd geleverd

Bestelling geplaatst, levering op tijd en correct het het product is precies wat ik er van verwachtte!

Goede kwaliteit en een heel redelijke prijs

Ik kocht een set magneetstrips om gereedschap aan de muur te hangen. HBM had ze op voorraad en voor een heel schappelijke prijs. Levering was efficient. Een tevreden klant...

Altijd top

Wij zijn blij met de service en de prijs kwaliteit

De levering duurde langer dan verwacht maar dat lag aan de bezorgservice. Assembleren was heel eenvoudig.

Snel geleverd, was een cadeau, en diegene was er superblij mee

Hele fijne snoepwinkel!

Je kan altijd iets vinden wat je nodig hebt of waar je van kan blijven dromen. Zet het op je verlanglijstje en ...wie weet, dank je Sinterklaasje... !

Prima gereedschap

Hoge kwaliteit en snelle service.

Geweldig goeie services

Zeer snel geleverd en perfecte service. Ga hier zeker meer bestellen.

Prachtig!

Materiaal geleverd zoals stond beschreven en geen beschadigingen. Goed gereedschap voor een betaalbare prijs, ook een goede service. Prachtig en ik zou zeggen ga zo door en mogen vele mensen diezelfde goeie en mooie ervaring hebben.

Prima service!!

Duidelijke site, goede service en snelle levering. Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Toujours pas livré

Comment donner une bonne note alors que la livraison n'est meme pas effectuée ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Paar aandachtspunten

Bestelling duurde aardig lang voor het binnen was bijna een week! Voor de rest is het voor de prijs goede kwaliteit al moet ik wel zeggen bij mijn ratelset kwam bij de kleine ratel de schroefjes er uit zetten zonder dat ik hem überhaupt had gebruikt maar voor de rest zeer tevreden over mijn bestelling ook zeer tevreden over de momentsleutel die ik heb gekocht dus buiten de kleine punten om gewoon top! De ratelset was uit me hoofd 40euro dus een paar kleine gebreken die snel zelf gefixt waren vind het een prima prijs kwaliteits verhouding

Super!! En snel geleverd.

Een freesbank besteld en ondanks dat ik dacht, dit gaat wel even duren, werd de bank binnen een paar dagen al geleverd. Dit is niet de eerste HBM machine maar als de nieuwe freesbank het even goed en lang doet als de oude freesbank en draaibank die ik 17 jaar geleden bij hun kocht, dan overleven ze mij nog.

Muurzaag

Vandaag voor het eerst met de 350 mm muurzaag gewerkt. Ik had deze eigenlijk gekocht omdat ik niet wou huren, ik heb eigenlijk alle de door ons gebruikte gereedschappen in eigendom ! :) Een muurzaag van bijvoorbeeld Carat is 5-6 keer zo duur, en die werkt wel prima, maar met huur zit je altijd met borg, huurprijs en achteraf de verbruikte diamant mm's die je moet aftikken ! Aangezien ik toch al enkele positieve ervaringen met HBM heb en de machine nét in de aanbieding was, heb ik het toch aangedurft. Ik moest twee verticale sleuven maken in een keukenwand van kalkzandsteen. Dus: uitgezet en begeleidende latten geplaatst. Het waterslangetje wat erbij zit is niet alles, maar voldeed net, ga ik even vervangen voor een steverige. Maar nu het belangrijkste: dat ding zaagt als een trein !! Ik heb geen enkel moment een angstig gevoel gehad dat hij uit mijn handen zou schieten of zo, ik was erg verbaast over de kracht en werksnelheid. Ik heb voortaan een mooie oplossing als een klant vraagt om een deuropening of verbreding te zagen. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is het schoonmaken, maar dat is inherent aan dit werk, maar gewoon aanschaffen, Prima ding !

gewoon snelle verzending en mooie prijs

Snel besteld en in huis. Dik tevreden over de prijs kwaliteit verhouding

Impossible de joindre le sav

Le matériel reçu présente une anomalie empêchant la connexion électrique. Le formulaire de contact avec le sav ne permet pas d'aller à terme : il manque toujours des éléments alors que j'ai créé un compte. C'est inadmissible pour une commande de 2300 euros

• Nous recommanderiez-vous? Non

Slechte producten die na 1 uur al kapot zijn

Ik dacht mijn huis te kunnen schilderen met een spuitmachine van HBM. Ze verkopen er een van 200 euro maar ik wilde latex spuiten dus ik heb de duurdere van 500 euro aangeschaft. Maar ik heb een afschuwelijke ervaring met de kwaliteit van dit product gehad. Vandaag wilde ik gaan beginnen en kwam er al snel achter dat de verfspuitmachine niet naar behoren werkte. De druk bleef nul, ook na minutenlang wachten. Na wat heen er weer draaien van de retourkraan en de drukkraan, plotseling druk! Druk ingesteld maar het was nog de testfase, met water. Nu verf proberen. Verf neergezet en machine weer aangezet, geen druk. Weer proberen, geen druk. Nogmaals, even wachten en ineens schoot de druk omhoog. Druk bijgeregeld en snel aan de slag. Verfresultaat was redelijk, maar ik moest blijkbaar al blij zijn dat de machine überhaupt werkte. Maar daarna een grote deceptie. na een korte pauze wilde de machine weer niet werken en lekte de nozzle ineens grote hoeveelheden verf. Ik wilde stoppen omdat ik de spuitmond niet meer lekvrij gemonteerd kreeg en heb de machine met water doorgespoeld, toen begon de retourkraan ook te lekken. Al met al, zeer slecht product wat gemaakt is om zeer snel kapot te gaan.

Goede en snelle service

Product besteld en heel snel geleverd.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering

De kwaliteit van het gereedschap is goed voor de prijs die je betaald en hbm heeft een snelle levering. Echter is de kwaliteit wel wat lager dan professioneel gereedschap maar zoals ik zonet al zij betaald je er dan ook niet zoveel voor…

Professionnel, rapport qualité prix

Achat d'une machine demonte pneu et d'une equilibreuse VL. Délais de livraison correct, extrêmement bien emballé en caisse en bois, bonne communication avec le service client, prix plus que raisonnable. La suite de mes investissements professionnel se fera chez HBM. Merci à eux

Geweldig en makkelijk voor een betaalbare prijs

Makkelijk en duidelijk apparaat voor een betaalbare prijs

Goed!

Super aanbieding!

Topper

Geweldige website,snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht