Fantastische prijs/kwaliteit

Perfecte service, tijdig en machine presteert zelfs beter dan verwacht ! TOP !

Kwaliteit !

Snelle levering plus top kwaliteit voor een lage prijs!

Gewldig

Goede kwaliteit.snel geleverd. Goede winkel met veel keuze,nooit problemen gehad met mijn bestelde artikel .jullie zijn geweldig

Je suis malheureusement très déçu de mon expérience avec HBM Machines.

J’ai acheté une caisse à outils de la marque HBM et j’ai rencontré plusieurs défauts dès la réception : la poignée télescopique était cassée, les emplacements des outils ne maintenaient pas correctement ceux-ci, et le carton d’emballage était en mauvais état. J’ai immédiatement signalé ces problèmes au service client et envoyé des photos pour documenter les défauts. Après plusieurs échanges, HBM Machines m’a fourni un formulaire de retour, mais a supposé que le produit était en état neuf, ce qui n’était pas le cas. J’ai réitéré que les défauts étaient présents dès la livraison et que je n’en étais pas responsable. J’ai également demandé un bordereau de retour prépayé, car les frais de retour étaient de plus de 60 euros, alors que la caisse à outils m’avait coûté 50 euros plus 10 euros de frais de livraison. Malheureusement, HBM Machines n’a pas répondu à mes remarques et ne m’a pas envoyé le bordereau de retour prépayé. Cela signifie que je dois payer un montant équivalent au prix de la caisse à outils juste pour la retourner. Je trouve cela totalement inacceptable et injuste, d’autant plus que les défauts sont de leur fait. Il est vraiment dommage de devoir laisser un avis négatif, mais la satisfaction du client semble ne pas être une priorité pour HBM Machines. Le manque de réponse à mes préoccupations et le refus de couvrir les frais de retour pour un produit défectueux montrent un service après-vente déplorable. Je ne recommande pas cette entreprise, surtout pour les clients internationaux, car ils ne prennent pas soin de leurs clients hors de leur pays.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede levering+ kwaliteit

Heb dit bedrijf ontdekt nadat ik opzoek naar kwalitief materiaal tegen en goede prijs, en ik moet zeggen ze hebben niet ondergedaan. Zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Ben er zeer tevreden van, ook van de goede levering. Zeker een aanrader

Wel de machine, geen accu of lader leverbaar

Ik bestelde een machine op accu. De accu en de lader waren tijdelijk niet op voorraad. Dat kan natuurlijk. Totdat ik erachter kwam dat de accu en lader gewoon helemaal niet meer leverbaar blijken te zijn. Waarom verkoopt men dan zo’n machine? Deze essentiële info zou bij de advertentie van de machine vermeld moeten worden.

Fijne en snelle levering

De bestelling geplaats en werd snel geleverd. De dag van de levering werd ik gebeld door de transporteur, alles was netjes en vlug geregeld.

Top artikel, correcte levering zoals afgesproken

Bij mijn eerste bestelling is alles volgens plan verlopen

Fantastische fietsenlift

Heb altijd met een fietsenlift gewerkt die je met een koord omhoog moest trekken. Nu ik problemen met mijn schouders heb is dit de ideale oplossing. Een electrische fietsenlift, wat een bedienings gemak en dan ook nog voor een mooie prijs. Het kan niet beter.

Duidelijke communicatie en producten bezorgd zoals omschreven

Prettige ervaring en vriendelijke service

Kwaliteit spul en snel geleverd

Opvouwbare Steekwagen voor thuis

Product als omschreven

Verzending was wat vertraagd i.v.m. drukte maar prima opgelost door goede communicatie.

Bestelling te laat voor klus

Ik heb mijn bestelling te laat binnengekregen voor de klus, dus heb hem geretourneerd. Er was vertraging door drukte, de reden dat ik toch 3.5 ster geef is omdat de klantenservice mij vriendelijk heeft geholpen met een oplossing.

Top, kleine beschadiging bij aankomst netjes opgelost!

Product precies als omschreven kleine beschadiging bij aankomst netjes en gepaste oplossing geboden.

Hele nette prijzen

Mooie aanbiedingen, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede ervaring

Ivm vaderdag was het iets drukker maar alsnog snel verzonden en optijd binnen.

Prima zaak

vlotte levering, alleen jammer dat PostNL er een zooitje van maakt door onjuiste berichtgeving.

Machine snel geleverd.

Klasse

Snel en zorgvuldig verpakt Zeeer tevreden

Snelle service en levering

Tas is netjes geleverd op de aangegeven tijd.

Langere levertijd dan vooraf aangegeven

In de beschrijving van het product was het product wel op voorraad en kon het tussen 1 en 3 dagen worden geleverd. Na 3 werkdagen kreeg ik een mail, met daarin excuses dat het wat langer zou gaan duren, dat het product niet op voorraad was en dat ik de bestelling niet kon annuleren. Ik heb uiteindelijk een week (7 dagen) gewacht voordat het uiteindelijk was geleverd. Ik ben gewoon een hobbyist, maar voor de prof kan ik me voorstellen dat 7 dagen te lang is. Uiteindelijke prijs/kwaliteit verhouding is gewoon in orde.

Goed product snelle levering

snel en in goede staat ontvangen

Snelle levering, remontluchter doet prima zijn werk, super!

Remontluchtingsapparaat is op zaterdag besteld, op woensdag geleverd.. eenvoudige werking, aansluiten zonder problemen, remmen ontluchten zonder tweede persoon die op het rempedaal moet duwen... prima resultaat

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht