Geleverd zoals beloofd.

Besteld en geleverd op tijd voor nette prijs.

Zoals het hoort!

De bestelling ging prima. Geen gekke dingen tegen gekomen. Simpel, zoals je mag verwachten!

Degelijk materiaal en netjes geregeld

Dik tevreden. Eerste keer dat ik hier wat besteld heb, maar zeker niet de laatste.

Top kwaliteit en supersnel geleverd!

Fantastische set momentsleutels aangeschaft voor onderhoud moto, alsook een bandencompressor met digitale uitlezing.

Overtreft mijn verwachting

Ik zocht een mooie manier om mijn collectie EDC messen netjes geordend te kunnen opbergen en deze gereedschap ladenkast is precies wat ik zocht. Mooie zwarte hoogglans afwerken en zeer soepel lopende laden. Zodra deze te klein wordt koop ik meteen een 2e, want deze zijn stapelbaar.

Super en gesmeerd

Goeie en makkelijke website. Snelle leveringen. Goed verpakt en hele fijne behulpzame communicatie met een foutieve levering, door mijn eigen toedoen . Complimenten!

Snelle levering en prima kwaliteit/prijs verhouding.

Commande de bonne qualité

Commande de six plateaux d outils arrivé rapidement et de bonnes qualités

Super prijs/kwaliteit

De prijs/kwaliteit is prima Het bestelde is goed te volgen via internet

op mijn bestelling valt er niets op aan te merken

Een rem/flare set besteld. Goede kwaliteit en vlot geleverd. Ben tevreden omtrent de bestelling

Uitstekend product

Nu kon ik snel aan de slag met mijn brander van HBM, mijn dak is weer waterdicht met dit verschrikkelijke weer hier in Nederland.

goede machines

Leuke winkel, maar bij niet bij niet opvraad van je werkplaats hoge transport kosten.

HBM heeft leuke en best wel goede producten. en kleine besteling van een hamer per transportteur kost €7.99 Echter een levering van een laadeblok per transporteur kost €60.- 3 laden blokken per transporeur €89.99 Voor mij is het goed koper om 1x bij HBM alles voor de werkplaats af tehalen. incl eventueel lennen /huren van een aanhanger inbegrepen Echter HBM werkt niet mee aan het aanbetalen van product. En weg zetten van de aan betaalde producten ( onderdelen/ laden blokken) van de besteling.Tot dat de gehele besteling compleet is. ' Hier voor moet men meerdere malen naar HBM toe en af gaan halen of bestelen Of het risico lopen dat het weer niet op voorrad is. Beste HBM u service mag beter.....

Snelle bezorging, goede machine.

De machine die ik bestelde is beschikbaar met dezelfde specificaties van meerdere merken. HBM was de goedkoopste. En het blijkt een goeie machine te zijn. Sterk en een prima afzuiging.

Aan te bevelen leverancier.

Snelle en correcte levering van de producten. Producten van uitstekende kwaliteit.

Tevreden

Mijn aankoop bij HBM machines is vlot en correct verlopen,ik ben een tevreden kant!

Goede prijs voor goede kwaliteit.

Al meerdere keren wat gekocht en altijd snel binnen gekregen wat makkelijk is al je het gereedschap nodig heb,top.

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Regelmatig bestel ik gereedschap bij HBM. Mijn ervaringen met HBM zijn erg goed, goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Equilibreuse auto

Reçue dans les délais; Excellente machine, avec nombre d'accessoires: compas de mesure des roues, pince pour balourd, différents adaptateurs pour roues etc. Equilibrage fiable et répétable Manque de doc sur le montage de certains accessoires; Doc pas claire sur les mesures à effectuer sur la roue et sur la position des balourds, en particulier pour jantes alu; quelques essais et tout rentre dans l'ordre. Manque de points d'ancrage pour sa mise en place; Sinon, RAS, très satisfait.

Erreur commande

Au lieu de recevoir un cuve pour ravitaillement gnr, k ai reçu une machine a démonter les pneus. Nous sommes le 16/06/2024 et toujours pas de nouvelles, et j vraiment besoin de cette commande rapidement. Merci de faire le nécessaire rapidement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed geregeld allemaal.

Goed geregeld en ultrasoon apperaat was in de aanbieding en uitgeprobeerd en werkt echt super. Dik tevreden.

Goed apparaat,goede prijs/kwaliteit,snelle levering.

Goed apparaat,goede prijs/kwaliteit,snelle levering. Ben er super tevreden mee. Het gaat om een automatische luchthaspel.

Kwalitatief top

Onlangs een 81-delige doppenset besteld. Levering duurde iets langer dan normaal, maar ik kreeg snel en duidelijk te horen wat de reden hiervoor was. Dat was top. Product gebruikt en man wat een goede kwaliteit!

Nog beter dan verwacht!

Ik heb zeer lang gezocht naar gereedschapskasten in een modulair systeem. Ik heb namelijk veel gereedschap (lees met inlay)van verschillende premium merken. De inlays van deze verschillende merken,maken het moeilijk omwille van de verschillende afmetingen. HBM is de enige die maten van de schuiven en kasten zo nauwkeurig weergeeft en zo ruim assortiment heeft. Na wat puzzelwerk ,is ie klaar; de juiste kasten met juiste afmetingen. Geen tweede merk gevonden die me dit kon bieden. Tot slot ben ik nog verbaasd over de kwaliteit - prijs verhouding. Premium-merken bieden geen betere kwaliteit, maar een veel hogere prijs.

Top materiaal voor in de werkplaats

Het is zeer mooi en kwalitatief materiaal tegen een scherpe prijs, ideaal als startende mecanieker!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht