Geweldig bedrijf

Ik heb inmiddels verschillende apparaten bij HBM gekocht een houtklover een boom zaag met steel van 7 meter en een grondboor op benzine en alles werkt prima ik ben heel tevreden

Création d'un atelier de menuiserie

Système d'atelier modulaire HBM professionnel Deluxe, 17 pièces, noir et rouge acheté sur le site d'HBM. La commande a été simple et les retours rapides. La livraison a été rapide. La qualité du matériel est excellente avec une facilité du montage malgré un guide papier très sommaire.

Excellente je recommande

Plusieurs achats de matériels d atelier et au top super qualité. Livraison rapide Emballage soigné

Blij met mijn aankoop bij HBM machines!

Eenvoudig te bestellen via de website. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Een aanrader om hier te bestellen!

Geweldig!

Ik ben zéér tevreden met de gereedschappen en machines van HBM. De levering is steeds correct, snel en op tijd!! De kwaliteit van de goederen is ook zéér goed. Doe zo voort jongens en laat u vooral niet verleiden tot het verdelen van Chinese brol, die is overal al genoeg te koop!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede ervaring

Mooi product, fijn in gebruik. Handige draagtas erbij.

Parfait

Prix attractifs et livraison rapide

informations produits corecte mais service client peut mieux faire

J'ai passé commande pour 2 produits; après effectué le payement je me suis rendu compte que l'un des produits pouvait ne pas correspondre à mon besoin. J'ai directement contacté le service client ; l'opératrice a bien compris ma requête et s'est renseignée à votre atelier. Le lendemain, j'ai reçu l'info me disant que le produit de ma commande n'était pas le bon. Ayant recontacté le service client, l'opératrice m'informe que je ne sais plus corrigé ma commande car déjà de-ans votre système informatique. J'aurais pu changer la référence du produit directement après avoir contacté l'opératrice la 1ère fois mais celle-ci ne m'en a pas informé car votre système de commande ne le permet pas. Votre système est à revoir afin d'avoir la possibilité de modifier directement l'erreur de commande, juste après le payement. Merci de votre compréhension

2 dagen te laat geleverd.

Het gaat hier om lasdraad

Le matériel est de très bonne qualité!!

J’ai acheté du mobilier de garage. Matériel top qualité!!

Expédition rapide et matériel de qualite

J’ai commandé un jeu de pied de biche et un récupérateur pour huile de vidange de 30L. Rien à dire, le conditionnement était très bien fait, l’expédition vraiment très rapide. Expérience très positive pour mon premier achat. Les produits semblent qualitatifs, les prix sont plus qu’intéressants! Je recommande et je recommanderai :)

Super producten voor een passende prijs

Na bestelling van diverse gereedschapskoffers en bijpassende dolly was alles snel geleverd en de kwaliteit van de geleverde goederen is zeker in orde. Ik ben tevreden!

Touret conforme mais disque de polissage abîmés

Le touret de polissage correspond à ce que j’ai commandé mais les deux risques de polissage livré avec sont abimés du fait qu’ils sont montés sur la machine et durant le transport , ils s’écrasent contre le carton d’emballage.

Efficacité

Première fois que je commande chez HBM et j'avoue que le rapport qualité/prix n'est pas à redire. Temps de livraison correct et produits conformes... en bref tout ce que l'on attend d'un professionnel.

Achat d'un compresseur HBM pour mon atelier

J'ai fait la bonne expérience de passer par l'entreprise HBM pour l'achat de mon compresseur d'atelier. J'ai été agréablement surpris par le grand sérieux de cette entreprise, qui a répondue a toutes mes questions et interrogations sur le produits afin que je ne me trompe pas dans mon achat et fasse le bon choix. Leurs explications simple claires rapides et détaillées mon convaincu de leur faire confiance et passer commande. Une fois la commande passée, le délai de livraison à été respecté et ma commande est arrivée dans une caisse en bois sur palette, très bien emballée. Le compresseur mis en place dans l'atelier fonctionne a merveille et complétement conforme a mes attentes on voit que le matériel est de qualité ! Je ne peux que recommander la société HBM vous pouvez y aller les yeux fermés ! Jérémy

Top produkte - top Service

Von der Bestellung bis zur Lieferung gibt es nichts zu meckern. Die Auswahl an professionellem Werkzeug ist sehr groß und die Preise dafür sind unschlagbar gut. Dies war schon mein zweiter Einkauf. Ich würde dort immer wieder einkaufen, weil es einfach super klappt und mich auf den Shopbetrieber verlassen kann.

Produit simple et de qualité au vu du prix

Produit identique à la description, simple à utilisé , un rapport qualité prix imbattable. Je recommande

Prima bedrijf

Prima bedrijf, na de bestelling krijg je gelijk een bevestiging. En de volgende dag is het geleverd.

Ruim assortiment voor een mooie prijs, goed advies en aftersales!

Ik kom al zeker 15 jaar graag bij HBM. Van klein gereedschap tot een trilplaat en compressor aangeschaft en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Prijs kwaliteit is uitmuntend. Advies in de winkel is snel en duidelijk. En als er wat mis is wordt je snel geholpen. Ik prijs mij zelf gelukkig met de HBM op 20 minuten afstand:)

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Heb de afgelopen week een setje krachtdoppen besteld. Zeer tevreden over kwaliteit, prijs en volgens afspraak de aflevering. Kan het iedereen aanbevelen om hier materiaal te bestellen.

Super materiaal

Super goed materiaal en een hele snelle en goede levering. En super goede service

De HBM Elektrische Onkruidborstel (400 Watt)

Ik heb onlangs de HBM Elektrische Onkruidborstel aangeschaft en ben zeer tevreden over de prestaties! Deze machine maakt het verwijderen van onkruid tussen tegels en op bestrating echt een fluitje van een cent. Met zijn vermogen van 400 Watt is hij krachtig genoeg om hardnekkig onkruid effectief aan te pakken. De onkruidborstel wordt geleverd met twee borstels: een stalen borstel voor robuuste ondergronden en een kunststof borstel voor gevoelige oppervlakken. Dit maakt de machine veelzijdig in gebruik. Ik heb de stalen borstel gebruikt voor mijn oprit en de kunststof borstel voor mijn terras, en beide deden hun werk uitstekend zonder de tegels te beschadigen. De borstel diameter van 110 mm is ideaal voor het reinigen van voegen en smalle ruimtes. Wat ik vooral waardeer, is het lichte gewicht van slechts 2,2 kg, wat het hanteren erg gemakkelijk maakt. De extra handgreep en beschermkap zorgen voor extra comfort en veiligheid tijdens het gebruik. Al met al een topproduct wat weer net als al mijn andere bestelling snel geleverd werdt.

Super!!

onderdeel van oudere HBM compressor was kapot en werd direct verstuurd, probleem meteen opgelost.

Fijne bestelling

De proline schroevendraaierset besteld, netjes geleverd zoals besproken en super kwaliteit.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht