Wat je besteld krijg je!

Al vaker spullen besteld, iedere keer weer goed geregeld en alles naar wens! Blijf zeker bestellen!!!!

Prima kwaliteit/prijs verhouding

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

GEMAKKELIJK TE BESTELLEN EN VLOTTE COMMUNICATIE

In een woord ,TOP!!

Heb een vulset aangeschaft voor het koelsysteem. Keurig verpakt en snel geleverd. Kan niet beter

logistiek erg slecht

elke keer als ik iets betel krijg ik 10 mails over van alles en nog wat, de laatste mail vaak over de bestelling in kwestie, deze is dan vaak weer te laat!! dit is zeker niet de eerste keer!! Zet meer mensen op logistiek en minder achter een scherm!!!!!!!!!! SLECHT!! Dus heb je snel gereedschap nodig voor een klus, bestel dan elders! 3 tot 5 dagen is te lang.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Bestelling en levering probleemloos verlopen. Prijs-kwaliteit uitstekend. De werkbank die ik aankocht klopt volledig met de omschrijving op de website.

Snel en betrouwbaar

Eigenlijk moet iedere keer top verzorgd Kortom een aanrader

Snelle afhandeling en levering

Het bestel- en registratieproces ging heel vlot, waarna het pakket correct en op tijd werd afgeleverd. Toestel werkt zoals aangegeven. Alles in orde dus.

gemakelijk bestellen

netjes afgeleverd

Goed uitziende werkkoffer

Deze werkkoffer is misschien niet de topkwaliteit maar voor de klussen waarvoor ik dat wil gebruiken is dat voldoende.

Top geregeld!

Het bestelde voldoet zeker aan de verwachting. Op het afgesproken tijdstip keurig bezorgd door een vriendelijke chauffeur.

Perfect en super snelle bezorging.

Eigenlijk verliep alles perfect, de product beschrijving was goed en duidelijk, bestelling plaatsen + betalen via iDeal was eenvoudig en zeker van belang de prijzen zijn zeer concureren vergeleken met de andere online winkels. Dus beslist geen opmerkingen en/of klachten van mijn kant. Ben een 100% tevreden klant en kan deze webshop hbm-machines.com zeker anderen!

Mooi en goed product zoals aangegeven, maar levering kon beter

Levering gebeurde zonder dat ik er achteraan hoefde te zitten, maar duurde wel lang en ik kreeg geen track en trace o.i.d.

Top geregeld!

Gereedschap kar besteld. Stond netjes klaar. Er werd zelfs geholpen met inladen. Goede kwaliteit gereedschap dus erg tevreden!

Heel erg netjes

Verkeerde maat zaaglinten aangeklikt. Toen op zoek om te retourneren. Mijn probleem gemeld bij HBM en tot mijn grote vreugde was er alle begrip en kreeg direct een retourlabel. Na 2 dagen al bericht dat de retourzending correct ontvangen was en weer 3 (werk)dagen later het geld teruggestort op mijn rekening. Ik heb nu de juiste zaaglinten besteld en de machine zaagt weer zoals het hoort.

Je krijgt wat je besteld

Netjes verzorgd correct verzonden en optijd geleverd volgens afspraak

Vlotte levering en producten voldeden aan de verwachtingen

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, overzichtelijke site. En na plaatsen order gelijk een orderbevestiging onder vermelding van duidelijke status overzicht van je order

snelle levering en mooi apparaat veel mogelijkheden die je helaas niet in beschrijving vind, maar wel in filmpje op webste bij apparaat.

Snel en goed

Zoals ik van HBM al gewend ben- goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Mijn favoriete online gereedschapwinkel.

dankzij HBM kan ik werk en hobby uitvoeren als een pro

kwalitatief zeer goede spullen die weinig onder doen aan professioneel gereedschap , en zeker zo belangrijk de goede prijs kwaliteit verhouding

Vlotte levering

Vlotte levering en product voldoet aan de verwachtingen!

In 1 woord: TOP!

Goede prijs en materialen, maar ook de afhandeling. Ik zou het artikel afhalen maar dat lukte niet op de geselecteerde dag. 1 belletje en ik kon hem een dag eerder afhalen. Een echte aanrader.

Snelle levering en goeie prijs. Een prima product besteld, maar helaas qua maatvoering niet geschikt voor ons. Retour gestuurd, ging allemaal heel soepel.

Top geregeld

Product precies zoals beschreven op de site. Levering snel.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht