Fijne bestelling

De proline schroevendraaierset besteld, netjes geleverd zoals besproken en super kwaliteit.

teilweise passend

Die Einzel-Haken oder Einzel-Befestigungen passen gut, die Vorratsbehälter, Befestigung links und rechts passen nicht, da die Aufnahmen um 2-3 mm versetzt sind. Wir mussten Fotos senden, damit die Reklamtion bearbeitet werden kann, seitdem haben wir nichts mehr gehört. Schade Weiterempfehlung - vielleicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Livraison s’est bien déroulée, site clair, facile à parcourir !

Juste dommage d’avoir reçu en deux livraisons différentes avec le sac supplémentaire commandé, et l’aspirateur le lendemain. Le sac seul ne me servant à rien, ce n’était pas utile du tout et aurait pu être livré avec l’aspirateur en un seul colis, une seule livraison, économisant les ressources et autres.

buono ?

il materiale che ho ricevuto sembra ottimo, ma ho dovuto sostituire gli attacchi in entrata ed in uscita perche difettosi. Non doveva succedere,ma è possibile.

Betaalbaar en snelle levering

Gereedschap in verschillende kwaliteit en prijsklasse. Zeer betaalbaar voor gereedschap voor de hobbyist. Snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Prima bedrijf

Alleen maar positief. Leuke aanbiedingen. Snelle levering.

Preislich wie qualitativ sehr gut

Schneller Versand, gute Verpackung und angemessene Preise. Ich würde wieder bei HBM Machines einkaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kan ik tot nu toe nog niet veel goeds over vertellen.

Ik heb mijn pakket ontvangen in een doos die gescheurd was, de luchtzakjes verpakking was er nog 1 van niet kapot. Toen ik de doos verder heb openemaakt leek het wel of de doos gestuiterd is.

Bijzonder ‘flexibele’ maatvoering…

Had de set gekocht om er zeker van te zijn dat er in ieder geval een goeie maat tussen zat voor mijn motorfiets. Had op 65mm gegoogled. HBM geeft aan dat deze maat in de doos zat. Jammer alleen dat er 65-67 mm op staat. Da’s ’n maat van: ‘joh, kijk maar of ie past!’ Nou aan alle kanten erover heen glibberen, natuurlijk. De set bedient zich van schattingen; niet van precisiewerk.

Materiel de qualite

Commande recue tres rapidement et le materiel commande est de tres bonne qualite compte tenue du prix

Top Produkte

Hier gibt es top Produkte zu einem fairen Preis und einer schnellen Lieferung.

Vlotte en correcte levering

Cadeautje vergeten bestellen, maar geen probleem. Vrijdag besteld, zaterdagmorgen in huis. Staan we toch niet met lege handen op een verjaardag. Top bedankt voor de snelle levering!

livraison materiel endomagé et produit non controlé a l'usine

J'ai commandé deux articles dont un établi et une servante d'atelier. Deux produits, deux problèmes malheureusement - Servante abimée a plusieurs endroits et redressement a prévoir. - Etabli a monter et les pré trous permettant de faire l'assemblage étaient manquant sur une pièce. Dommage.

Eine brauchbare Maschine

Die Bestellung war erstmal einfach und der Versand erfolgte schnell. Die Maschine kam wohlbehalten an. Leider ist der Koffer für den leichteren Versand so klein gestaltet, dass man die Maschine wieder auf den Lieferzustand teilzerlegen muss um sie in den Koffer zu bekommen. Ärgerlich aber bei bei diesem Betonschleifer kein Einzelfall, das Problem haben andere Hersteller auch. Der erste Versuch verlief vielversprechend, allerdings taugt die mitgelieferte Diamantscheibe nicht allzuviel. Sie trägt nicht viel ab und wird nur sehr warm. Glücklicherweise hatte ich mal eine bessere geschenkt bekommen, mit der die Arbeit nun zügig voran ging. Die ersten zwei Betriebsstunden hat die Maschine nahezu ohne Unterbrechung gut gemeistert. Die Staubabsaugung funktioniert im Drehzahlbereich bis 3500 upm absolut zuverlässig, darüber ist es wie bei fast allen Betonschleifern am Markt schon eine ziemliche Sauerei. Die Ergonomie ist in Ordnung und das Gewicht angenehm gering, aber auch nicht zu leicht. Positiv empfinde ich auch die Verschraubung des Gehäuses mit normalen Kreuzschlitz- und Innensechskantschrauben, auf Sonderschrauben wurde verzichtet. Dies macht eine Reinigung, bzw. Reparatur sehr viel einfacher. Da bei dem geringen Preis irgendwo Abstriche zu machen sind, bekommt der Betonschleifer trotz der schlechten Diamant-Topfscheibe alle fünf Sterne.

Een super aankoop

Snelle bezorging..en de gereedschaps koffer is zeer compleet en van goede kwaliteit

J'ai acheté ce dont j'avais besoin

J’ai commandé une servante d’atelier et je l’ai reçue rapidement, en une semaine. Produit conforme à la description, bien emballé. Je suis satisfait de mon achat et je recommande cette entreprise.

Goede prijs, prima levering.

Een mooie aanbieding geleverd uit voorraad. 2e dag na bestelling in huis. Verder gezien dat HBM een mooi assortiment heeft. Interessant om vaker te kijken voor benodigde spullen.

Service goed, kwaliteit product zeer onvoldoende

Ik heb een spaanmagneet besteld. Zou 9kg magneetkracht moeten hebben, maar stalen spanen blijven er maar zeer matig aan hangen. Zo blijkt maar weer: goedkoop = duurkoop

Tres satisfaisant

Rien à redire très professionnel

Goede service en top kwaliteit

het is goede gereedschap voor een goede prijs. Het werkt net zo goed alles de duurder merken. en de service Bij HBM machines is ook echt super fijn

Goed materiaal, snel geleverd!

Schuurmachine en schuurpapier van HBM is top! Erg blij mee.

Prima (web)winkel voor gereedschap met goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik koop een aantal keren per jaar gereedschap bij HBM, het gaat dan met name om gereedschap dat niet verkrijgbaar is bij de lokale bouwmarkt zoals momentsleutels, borgringtangen, etc. Je kunt natuurlijk ook allemaal A merk gereedschap bij een willekeurige webwinkel kopen, maar voor incidenteel gebruik vind ik dat een beetje zonde van het geld. HBM zit voor mij precies goed qua prijs/kwaliteit verhouding.

Colis mal protégé ☹️

Servante d'atelier acheté en promo 20%. Pas mal pour un bricoleur amateur, mais pas pour un professionnel , a voir la solidité sur la durée... Le colis n'est vraiment pas assez protégé et la servante a reçu un coup, ça aurait pu être pire . C'est dommage , je ne recommande pas a cause du transport

• Nous recommanderiez-vous? Non

Makkelijk te bestellen. Snelle levering en gewoon goede producten

Prijs kwaliteit is gewoon goed! Klantenservice is ook top, als er iets mis mee is krijg je gewoon een nieuwe opgestuurd.

Schnelle Lieferung, Qualität so mittelmäßig

Die HBM 34-teilige Werkzeugwand aus Stahl mit Haken und Behältern ist teils qualitativ hochwertig, die Lochwände und die Metallhaken betreffend. Die Plastkteile sind sehr minderwertig und halten nur sehr klapprig in der Lochwand. An einem Teil ist sofort beim Einhängen eine Plastiknase abgebrochen. Hier sollte man etwas mehr Wert auf Stabilität legen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht