De invalzaag voldoet prima

De invalzaag was onmisbaar voor de klus aan mijn tuinhuis. De machine voldeed prima aan de verwachting.

duidelijke afspraken en levertijden

alles wordt volgens afspraak geleverd , en als het niet op voorraad is krijg je keurig een mail als het weer voorradig is

Uitstekend materiaal en vlotte levering

Uitstekend en mooie werkbank gekocht, keurig verpakt en afgeleverd conform afspraak .

prijs kwaliteit top

ruime keuze en perfect professionele materialen tegen betaalbare prijzen

Prijs en kwaliteit Komt goed overeen

Herman Buitelaar levert mooi spul . Voor scherpe prijzen

uitstekend materiaal, mooi afgewerkt en snel bezorgd

uitstekend materiaal, mooi afgewerkt en snel bezorgd p

snelle levering, duidelijke communicatie.

na bestelling meteen een bevestiging gehad, ik werd goed op de hoogte gehouden wat er met mijn bestelling gebeurde.

Snelle levering en spullen van top kwaliteit

Goed bedrijf

Snelle levering!

Gun me broeder!

Perfecte levering

Machine werkt zeer goed zoals verwacht eingenlijk.

Snel en correct

Snelle service, degelijk materiaal

Prima prijs kwaliteit

Prima prijs kwaliteit. Ruim aanbod

Snelle en goede service

Geweldig mooi product. Stevig en snel zonder beschrijving in elkaar te zetten. Met de gereedschapwagen ben ik zeer tevreden

Schnelle Lieferung, fairer Preis

Von der Bestellung bis zur Lieferung wird man gut informiert. Der Spediteur hat sich zwar nie gemeldet aber die Palette sicher in der Garage deponiert. Die Lieferung nach Deutschland war sehr schnell und absolut problemlos, würde sofort wieder bestellen. Die Qualität entspricht dem Preis den die Schubladenschränke gekostet haben. Mehr habe ich nicht erwartet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très bon matériel

Matériel très correct pour un usage amateur. Service après vente très réactif et compréhensif.

Alles netjes geleverd.

Spijtig dat tijdstip niet correct was, je organiseert je om er te zijn bij levering, wat blijkt, meer dan 1 uur te vroeg...

Je n’ai jamais reçu ma commande

Je suis en attente de la livraison de ma commande depuis presque 2 mois. J’ai envoyé plusieurs mails mais pas de réponse. Je ne sais plus quoi faire...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering prima service

Snelle levering prima service goede kwaliteit helemaal top

Op mijn bestelde flexibele gatenzaag ontbraken een paar onderdelen, dit product werd snel vervangen door een compleet exemplaar.

Zeer goed service

Goede service, snelle levering, goed prijs/kwaliteit verhouding.

Qualitätsmängel an Sichtflächen

Tischbein an der Sichtfläche zugeschweißt (wahrscheinlich ein Loch verschlossen) und eine Platte mit Oberflächenfehler. Schutzeinschluss beim Pulvern. Natürlich ist es erst aufgefallen, nachdem ich alles ausgepackt und teilweise montiert hatte. HBM war nicht bereit einen Preisnachlass zu geben. Sie wollten mir einen Gutschein für den nächsten Einlauf geben, oder ich soll die Ware zurücksenden. Haha.. Nie wieder und nicht zu empfehlen, sofern man ein Problem hat, das auch noch eindeutig beim Hersteller liegt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Geweldig!!!!!!

Ik had enkele materialen nodig om onderdelen van oa mijn dashboard te verwijderen en heb die gevonden bij "HBM"!!!! Besteld van achter het scherm van mijn PC en die materialen zijn tot aan mijn deur geleverd!!!!!!! Beter en gemakkelijker kan gewoon niet meer!!!!

Top prijzen en goede levering

Ik heb al een aantal keren besteld bij HBM en dit is prima bevallen. De prijzen zijn goed bij HBM en de levering ook. Top bedrijf en zeker een aanrader om hier iets te bestellen!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn werkplaatsinrichting zeer snel en goed verpakt ontvangen. Het in elkaar zetten ging vlot en het voelt degelijk aan. Enige aandachtspuntje is dat de afwerking van de kasten bijna te mooi is voor een werkplaats :)

uitstekend

Eenvoudige bestel procedure prima product tegen betaalbare prijs en corecte levering.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht