Fantastisch bedrijf. Goede prijzen, snelle levering en geweldige after-service

Goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Na consta****** van klein mankement is deze direct vervangen door compleet nieuw exemplaar. Geweldig! Vriendelijk en heel snel. Dit bedrijf is een aanrader en staat bij mij op de lijst, met stip, voor vervolg aankopen. Echt top !!!

Ruime keus snelle levering en een gedegen kwaliteit

Parfait!

Envoi très rapide, matériel de qualité, parfait!

Goede prijs voor goede kwaliteit!

Ik heb hier vaker producten gekocht, altijd tevreden!

Top product voor een goede prijs

Super materiaal

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding En snel geleverd

Sublieme service

Eenvoudig te bestellen, perfecte info, degelijk verpakt en correct en zonder schade geleverd Zo hoort het en dit maakt dat deze firma een tikkeltje hoger staat op de ladder

Product zoals beschreven

De doppen set is van denk ik goede kwaliteit alleen had ik deze set nodig voor de bougiedop die erbij zit met maat 16 alleen die is te kort je drukt je verlengstuk uit de dop

Prijs/kwaliteit is niet te evenaren

Snelle levering, kwalitatief prima spul en een schappelijke prijs. Zoals het hoort

Altijd goede deals

Bij aankoop van meerdere dingen altijd blij geweest nog nooit geen problemen gehad

werkt niet of slecht

een 2,8 tdi krijgt hij niet rond of gestart ik vindt het weggegooid geld

Precies wat ik nodig had!

Niet alleen de juiste maten en de ruimte om mijn gereedschap kwijt te kunnen, maar ook heel erg onder de indruk van de kwaliteit materiaal dat gebruikt is om mijn kast te maken. Prachtig.!

40 euro doppenset is prima

Top dat je een complete set kan kopen voor maar 40 euro, ik denk niet dat het de beste kwaliteit ter wereld is ofzo. Maar voor de hobby is deze set echt top voor maar 40 euro.

snel en goed

De prijs/kwaliteit van de producten is zeer goed. Altijd zeer snelle levering. HBM is zeker een aanrader.

Uiterst tevreden

Ik heb een loupebril online besteld aan een prijs die me heel erg meeviel, zodanig dat ik me vragen stelde bij de kwaliteit van het product. Echter, de loupebril werd keurig op tijd geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen, is compleet zoals op de site beschreven en zelfs de batterijen voor het lampje zijn bij geleverd. Ik ga binnenkort voor andere vestigingen van de zaak hetzelfde product opnieuw bestellen.

Product van goede kwaliteit

Mijn bestelling was er snel en ik gebruik hem vaak. Zeker aan te raden.

Is een leuk set gereedschap

Goed verpakt en snel geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Geweldig bedrijf met een mooie prijs

Artikel besteld via de geweldige site. Product snel bezorgd en kwaliteit heel goed.

Commande N-C5799238 Incomplète

Suite à réclamation du 23 avril 2024 au service client pour manque de pièces dans un colis, on m'a proposé une carte cadeau numérique par mail de 15 €. Ce jour 07.05.2024, je n'ai toujours pas reçu ma carte cadeau.

• Nous recommanderiez-vous? Non

een aangename verrassing

Ik bestelde onlangs een zeskant krimptang voor draadeindbusjes. Ik was heel aangenaam verrast door de degelijkheid van het gereedschap en de perfecte krimping van diverse maten busjes. Vooral omdat de prijs ongeveer een kwart is van professioneel gereedschap. Voor occasioneel gebruik, zoals zelf mijn elektriciteitsbord aansluiten, is dit meer dan voldoende.

Ruime keuze en goede prijzen

Tevreden met de bestelling en de snelle levering. Ruime keuze van A-merken tot huismerken. Gereedschap (van huismerk) was kwalitatief goed voor een redelijke prijs vergeleken met andere merken en websites.

Fuyez

Commande perdu depuis plus d'un mois, malgré plusieurs échanges avec service clients pas de nouvelles. Sont aux abonnés absents. Perdu mon argent très très déçu. Je déconseille vivement. Site frauduleux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en goed

Snelle levering goed verpakt. Ben er super blij mee

Top product en hele goede service. Blij mee.

De werkbank die ik heb aangeschaft voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Ook makkelijk in elkaar te zetten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan iedereen HBM aanbevelen.

prima levering en mooie kwaliteit

prima levering en mooie kwaliteit! Het gereedschap al diverse keren gebruikt en blij dat is voor dit merk ben gegaan. Krachtig en handig. Blij dus.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht