Garantie doen we niet aan.

Wanneer je product stuk is zijn ze niet te bereiken. Alleen een automatische mail naar een week dat het druk is. Inmiddels bijna 5 week verder en nog geen reactie. Zeer slecht en bellen kan niet want dat willen ze niet. Zolang het werkt is er niets aan de hand maar als het stuk is dan heb je gewoon pech. Ook wanneer het binnen de garantie periode valt.

Geweldig aanbiedingen

Snelle levering. Je kunt hier goed slagen op alle gereedschappen die er zijn

Even een kleine foutje omdat het een dag eerder geleverd zou worden maar uit eindelijk ie hrt keurig afgeleverd.

Goede kwaliteit voor een super goede prijs. Met al mijn aankopen hier goede ervaringen.

Alles verliep zoals afgesproken van bestelling tot levering en info wbt volgen vd bestelling. Een vd betere, zoniet de beste webshop

Komen afspraken niet na

Product op voorraad. Dus je zou zeggen op de post ermee. Maar nee laat ze maar lekker wachten. Had beter wat duurder kunnen kopen, had ik hem al in huis

prima !!!

Alles zoals het moet zijn

Ik vond je service uitstekend en de aflevering super snel.

Er kon geen pakket naar het buitenland verstuurd worden omdat er eerst klantgegevens nodig zijn. Ik kon dit enkel mogelijk maken door een aankoop online te plaatsen. Ik heb dus wat gekocht en vervolgens werd het onderdeel wat ik als eerste wilde hebben gratis opgestuurd. Super service!! Ik heb mijn bestelling naar het buitenland laten bezorgen en met een week had ik het ontvangen. Het materiaal is uitstekend en stabiel. Ik ga zeker nog wat aanschaffen. De deals vind ik ook erg aantrekkelijk.

Tevreden

Onkruid machine werkt heel goed en naar tevredenheid

Mooie telescoop met slechte bevestigingen

Een telescoop borstel besteld en binnen enkele dagen ontvangen na tientallen meest nutteloze mailtjes bedankt T voor uw bestelling we gaan uw bestelling voor bereiden uw bestelling staat klaar we gaan uw bestelling verzenden uw factuur etc. Wat een mail vervuiling! Tescoop ziet er goed stevig uit maar de bevestiging van de borstel op de steel was een treurnis viel er direkt af nadar er waterdruk op was gezet. Met industrie lijm vast gezet Daarna bleef de borstel niet goed op het ( plastic) schroefdraad zitten ( geen rubber ring en te grote speling op schroefdraad) afdichttape geplaatst en bevestiging blijft nu redelijk zitten Jammer dat enkele onderdelen slecht zijn gemaakt bij een telescoop steel die best wel van een goede kwaliteit is zeker gezien de prijs.

Super blij met de nieuwe gereedschapswagen

Super mooie gereedschapswagen. Snel geleverd. Echt een topper.

Heel blij met hbm accu kitpistool!

Fijn apparaat voor weinig geld! Duidelijke video Vlot geleverd

Helemaal top

Snelle levering. Goede producten!

ATTENTE DE PAIEMENT

TOUJOURS EN ATTENTE DE PAIEMENT ALORS QUE LA COMMANDE ET LE VIREMENT ON TOUT 2 ÉTAIENT EFFECTUÉS LE LUNDI 15 AVRIL C'EST UNE HONTE MALGRÉ LES RELANCES PAR MAIL AUXQUELS VOUS NOUS CONFIRMÉ LA RÉCEPTION DU RÈGLEMENT A CE JOUR , LE STATUE DE LA COMMANDE EST TOUJOURS EN ATTENTE DE PAIEMENT TOUJOURS PAS DE SUIVI DE COMMANDE DONC ELLE N'EST TOUJOURS PAS ENVOYÉ CELA FAIT 3 SEMAINES QUE J'ATTENDS DOIS-JE ME DÉPLACER ???

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik heb een set oprijbokken bestelt en het werd snel geleverd, was ook goed verpakt. Ben Zeer tevreden over de geleverde dienst. Top ga zo door

Super tevreden!

Fijne website, makkelijk bestellen. Uitstekende communicatie. Netjes afgeleverd.

Ik ben erg blij

goed apparaat en goede prijs. Zeer snel ontvangen

Mooi produkt voor een goede prijs

Ben heel tevreden over het product en het zakendoen met HBM. Verzending was snel en goedverpakt. Enkel de gebruiksaanwijzing bij het product hat beter mogen zijn.

Steeds heel degelijke toestellen aan een scherpe prijs.

Heb als hobbyist al verschillende toestellen gekocht en altijd met perfecte service. De filmpjes waarbij de mogelijkheden van elk toestel getoond worden maken dat je het toestel aankoopt dat het best bij je past. Super!

Een meer dan prima service

Na een kort contact via de mail over een defect artikel snel samen met de klantenservice tot een oplossing gekomen. Zij hebben mij een beter en duurder apparaat ter vervanging gestuurd waarbij HBM alle extra kosten op zich zijn genomen. Kan ik enorm waarderen dit gebaar!

Prima website, snelle bezorging

Degelijk wring ijzer gekocht. Blijkt uiteindelijk niet nodig, maar je kunt het maar hebben! Heb eerder bij HBM besteld, so far prima levering. Ook van een vriend die veel meer gereedschap koopt (op een veel hoger niveau) begrepen dat HBM een betrouwbare is. Helemaal prima dus!

Gemakkelijk en snelle leveringen

Als we als bedrijf iets nodig zijn aan materialen en of machines, kijken we altijd eerst even bij HBM. Snel gehandeld en snelle service. Dit doen we al bijna 8 jaar lang.

Top winkel

- Prijskwaliteit perfect. - Snelle levering. - Garantie ook top

Topmachine voor weinig geld!

Wilde aanvankelijk een satineermachine gaan huren om een eikentafel blank te maken, na wat zoeken kwam ik uit bij HBM. Satineermachine besteld, direct geleverd en het is een geweldige verrijking in ons gereedschapassortiment. Machine werkt perfect en de inves****** is nagenoeg hetzelfde als wanneer ik deze machine gehuurd had voor ca. 2-3 dagen!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht