Eerlijk? Neen!

Hier heb ik een lift besteld van het merk weber. Op de foto was het duidelijk een zwarte na het bestellen kwam er een blauwe aan dus niet zoals op de foto. 1 belangrijke onderdeel zat er niet bij. Krik om de lift te verplaatsen was er dus niet. Ik heb ze gecontacteerd en de eerste mevrouw zei dat het er niet bijzat wat er duidelijk wel bij de advertentie staat! Ik vroeg waarom ik een blauwe kreeg en haar antwoord was maakt dat iets uit? Als jij een witte auto besteld en je krijgt een gele zou je blij zijn? Haar antwoord was neen. 2de mevrouw heeft me wel geholpen maar de losse onderdeel konden ze niet opsturen de volledige lift moest opgehaald worden terwijl wij met meerdere man met moeite de lift binnen hebben gezet om de lift te beschermen tegen de weersomstandigheden. Een 2de keer de lift meesleuren met man en macht van 580 kilo wil ik niet nog eens doen dus had ik liever een losse krik dan de vergoeding. Ik kreeg een vergoeding van 200euro terwijl de losse krik 245 euro kost bij de concurrent. Zou ik nog eens hier een dure materiaal bestellen ? NEE is de antwoord. Voor iedereen die hier iets besteld denk 2x na.

De website is heel duidelijk. De kwaliteit is super goed. De bestelde producten zijn de dag later al geleverd. Top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd snelle levering van goede kwaliteit producten

De bestelling wordt altijd snel geleverd en alles wat we er besteld hebben is een goede prijs met perfecte kwaliteit!

Leuke spullen voor schappelijke prijzen

De meeste artikelen vaak beduidend goedkoper dan elders. Tevens een ruim assortiment. Het moet al gek lopen wil je het hier niet vinden.

Nette afwikkeling van beschadigde producten

Bij enkele beschadigingen aan een bestelling leverde HBM een cadeaubon voor een andere bestelling. Dit betreft een nette oplossing voor een gebrek dat vaak door transportbedrijven wordt veroorzaakt.

All fine!

Everything worked well in process and quick delivery. Product quality also good.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kann noch nicht viel sagen- noch nicht getestet

Erster Eindruck: Der Schleifer macht einen gut verarbeiteten Eindruck. Design: Farblich weicht das Gerät von der Abbildung ab - das ist zwar nicht weiter schlimm, sollte aber erwähnt werden. Bedienung: Die Bedienungsanleitung liegt leider nur in englischer Sprache bei. Eine deutsche Version wäre wünschenswert. Versand & Verpackung: Der Versand war im Verhaltnis zum Produkt recht teuer. Zudem war der Karton deutlich zu groß für den Inhalt, hier könnte die Verpackung besser angepasst werden.

Prima zaagblad.

Vlijmscherp door alle soorten hout.

oprijplaat besteld

Bestelling was snel klaar gemaakt en verstuurd. Goed verpakt zonder te overdrijven. Prima bedrijf. 11 jaar geleden een alu oprijplaat gekocht voor mijn motor, nu een tweede voor mijn scootmobiel. Top

Perfekter Reibungsloser Ablauf.

Von der Bestellung bis zur Lieferung, war alles Reibungslos

Geweldige service

Alles altijd perfect. Levering, materiaal.

Goede service en snelle levering

Had een probleempje met de bestelling. Dit is goed opgelost door HBM.

Prima gereedschap voor een leuke prijs

Mijn verbouwing is een stuk goedkoper door HBM. Je kunt sommige dingen zelfs niet eens 2 dagen huren voor deze aankoopprijs

Super snelle levering! Goede kwaliteit! In een zin perfect

Really Great! 150mm sander, 350w

Superb bit of kit. well made especially for the price and does the job really well. Some of the more holey discs do lose their loops on the lower, BA grits, so maybe better using the mesh discs as applied. Good geometry and balance and nicely light. Love it!

Parfait rien a redire et matériel de très bonne qualité

J'ai commencé par acheter du petit matériel les petits Lego purgeur des malettes des coffrets d'outillage j'ai continué ensuite avec machine à pneus équilibreuse et ensuite un pont toujours satisfait aussi bien du transport que des produits et des délais de livraison toujours respecté

Prima kwaliteit (mogelijkheden) prijs verhouding.

Hele fijne krik met extra tussenstuk en snel op hoogte te brengen zonder te pompen. En onder elke hoek kan gepomt worden. Enige wat ik mis is een vast punt voor de steel om deze makkelijk op de gewenste positie te manoeuvreren.

Great service

Fast delivery , perfect customer service!

Zeer tevreden, mooi pakketje snel geleverd

Ik koop al een paar jaar veel elektrische instrumenten en ben zeer tevreden, een lage prijs voor een zeer goede kwaliteit

Prima product voor een goede prijs!

Kwalitatief product voor een aantrekkelijke prjjs , bovendien erg snel geleverd!

La commande est parfaite

Commandé avec succès

Top producten en snel geleverd!

Kortom perfect weer! Bestel regelmatig bij Hbm om mijn voorraad weer aan te vullen. Ik Heb veel spul van Hbm al jaren intensief in gebruik. Waaronder een grote ratelset, zonder deze set krijg ik niks gedaan en het werkt oprecht nogsteeds perfect. de bestelde producten zijn weer snel geleverd en kon weer direct aan de slag met mijn klus.

descriptif correct, matériel conforme, livraison top

Déja client satisfait, nouvelle commande toujours parfaite, continuez

Ruim assortiment en snel geleverd

Goede gereedschappen voor een scherpe prijs en vervolgens ook nog eens snel geleverd. Als ik weer gereedschap nodig heb weet ik jullie weer te vinden

Telefonisch contact gehad en prima te woord gestaan

En via internet besteld en netjes afgeleverd ,wanneer we nog iets nodig hebben zullen wij zeker weer bestellen . En er zijn bedrijven die iets aanbieden maar geen contact adres hebben of alleen telefonisch via internet te bereiken zijn daar bestel ik dus niet .

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht