Perfecte kwaliteit

Knie matje bestelt je krijgt exact wat je koopt goeie kwaliteit voor mooie prijs

Snelle levering van een kwaliteits product

In tegenstelling tot het normale gebruik heb ik gekozen voor de onderkant. Mooi strak en vlak afgewerkt en ideaal voor mijn hobby. Het racen met rc autootjes op een foam circuit. Goede grip wn gemakkelijk te leggen en weer op te ruimen.

Goede service, goed materiaal voor goede prijzen

Zeer tevreden over de HBM producten. Zeer goed voor een goede prijs. Ook zeer tevreden over het handelen bij defecten of beachadigde producten.

Top Service.

Alles bestens. Schnelle Lieferung. Top Kundenservice. Sehr empfehlenswert. Herzlichen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi kwalitatief product

Mooi kwalitatief product. Wat ik mis is de gebruiksaanwijzing. De werking nog steeds niet goed onder controle na een paar try-outs.

Wederom alles 100%

Très bon !

Très bon site avec une bonne réactivité, des envois rapide deg des produit de qualité !

Superservice ook als het mis gaat

Bij ontvangst van de bestelling bleek een onderdeel daarvan niet te kloppen. Hoewel de website mijn ge-uploade foto's niet accepteerde, werd mijn melding binnen 4 uur beantwoord en is het verkeerde deel van de bestelling alsnog verstuurd.

Gewoon een helder verhaal

Bestelt betaald op tijd geleverd! Zo hoort het!

Bestel hier vaker. Producten zijn goed in verhouding met de prijs. Soms zelfs beter. Bestellingen verlopen altijd prima. Blijft vaste klant.

Snel geleverd, voldoet aan alle verwachtingen

Makkelijk online bestellen, continu op de hoogte van de verzendstatus. Werd snel geleverd en goed verpakt. Helemaal prima zo! Voor mij is HBM vanaf nu mijn place to go.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit naar waarde

Zeer goede kwaliteit voor betaalbare prijs.

Een goede service

Degelijke materialen en altijd een snelle verzending top bedrijf

EXTREMEMENT SATISFAIT

Cela fait plusieurs mois que je travaille avec vous ..Avec pratiquement une commande tous les 15 jours , je n'ai jamais été déçu , bien au contraire , surpris de la rapidité de livraison , la qualité des produits et leur prix ..Je travaille avec vous désormais en toute confiance et j'ai partagé votre site avec plusieurs amis déjà ...BRAVO A TOUTE VOTRE EQUIPE

Excellence entreprise, très rapide, efficace et produits au TOP !!!

Très bonne expérience avec HBM je les recommande fortement autour de moi depuis plusieurs mois ! Changez rien !

Sackkarre mit Treppensteigen.

Die Sackkarre ist von guter stabiler Qualität. Die Lieferung erfolgte hurtig hurtig. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit snelle levering zeer Goede garantie met geen gezeur.

Sodeer bouten besteld 1 ervan ging stuk gebeld een snel mail gekregen nieuwe wordt opgestuurd top geregeld

Matig product en service

Heb een 55cm verstekzaag gekocht met het idee om er schilderij lijsten mee te zagen. De meegeleverde zaag is alleen geschikt voor het grove werk maar zéker niet voor het fijne. De vragen aan de klantenservice werden ook na herhaling onvolledig beantwoord. Een zaag met een fijnere vertanding zit niet in het assortiment. Het veranderen van de zaaghoek is omslachtig, er moeten telkens twee bouten worden los- en weer aangedraaid. Voor fijn werk niet aan te bevelen. Voor grof werk weet ik het niet.

Super scherpe beitelset in mooie doos

Een professionele set steekbeitels met fijn handvat en in een mooie bewaardoos Een perfect verjaardagscadeau voor een veel eisende hobbyist.

Prima zaak met mooie aanbiedingen

Ik bestel al geruime tijd gereedschappen en ander materiaal bij HBM. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de kwaliteit en de prijzen van de diverse aanbiedingen. HBM is zeer aan te bevelen voor de DHZ amateur.

Goede materialen en levering

Heb al meerdere keren bestelling gedaan en was altijd correct

Sur 4 article commander, deux défectueux

J’ai commandé 4 articles pour mon atelier, un Tour numérique, une affuteuse, une fraiseuse numérique et une avance automatique de la table de fraisage, sur les 4 article 2 sont arrivé défectueux, pour le Tour et l’Affuteuse rien n’a redire, c’est du très bon matériel, par contre la fraiseuse est arrivée avec le moteur et le variateur de vitesse HS, quant à l’avance automatique de la table il manqué des pièces dans l’emballage donc inutilisable dans l’état. Pour l’avance automatique le SAV à était très réactif et ma renvoyer les pièces manquantes très rapidement. Par contre la fraiseuse à bien sur était réparer mais après presque 1 moins d’attente et le moteur fait toujours de grosse étincelle à plein régime au niveau des charbon, je ne pense pas que ce moteur tiendra bien long, je suis obligée de le faire tourner à vitesse réduite pour éviter qu’il ne grille encore. La conclusion pour cette commande n’est pas vraiment satisfaisante pour moi. Plutôt déçue d’avoir investi dans cette société.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très bien

Large choix de matériel sur leur cité à des prix défiant toute concurrence . Je les recommande

Snel ontvangen en goede kwaliteit

Mooi spul man!

Ik ben een hobbyist met een draai- en freesbank en heb regelmatig gereedschap nodig. HBM heeft een uitstekend assortiment van allerlei gereedschappen tegen een redelijke prijs en goede kwaliteit. Ik maak mijn keuze via het internet en wordt dan binnen afzienbare tijd verrast met een pakketje. Geen gezeur met betalen en de levering is vrijwel altijd compleet. Soms is het niet voorradig maar daarvan wordt je op de hoogte gesteld. Gewoon mooi spul man!!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht