Goede service, communicatie bezorging vediend nog wat aandacht

Werkbank gekocht die incompleet bleek te zijn. Na melding bood HBM eerst nog aan of ik, tegen vergoeding, missende onderdeel ergens te pakken kon krijgen. Toen dat niet mogelijk bleek, is een compleet nieuwe werkbank geleverd en is de oude retour meegenomen. Wat nog wat aandacht nodig heeft is de communicatie over de bezorging. Of ik kreeg helemaal geen bericht hoe laat ze zouden komen, of het bericht kwam slechts lutele uren voor de levering zelf. In alle gevallen was het puur toeval dat er iemand thuis was. Mag de pret niet drukken, al met al prima tevreden over de uiteindelijke werkbank en service.

Ravi du matériel et déçu du service commercial

Site sérieux proposant de nombreux matériels intéressants. Livraison d’une scie à ruban rapide dans de bonnes conditions. Elle me paraît de bonne qualité. Dommage pour moi, le prix étant passé en promo juste après mon achat. Je trouve que HBM Machine aurait pu, après ma demande, me rembourser la différence sous forme d’un avoir, ayant d’autres matériels à acheter. Dommage, la prochaine fois j’attendrais ou je regarderais sur la concurrence. Je quelque peu déçu de cette attitude.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Adequaat

Qua prijs-kwaliteit dik in orde, ik heb diverse gereedschappen en machines van HBM. Af en toe is wat montage of finetuning een vereiste, maar al met al functioneert alles uitstekend. Levering is niet altijd even snel, sommige dingen komen binnen 2 dagen, andere duren soms een weekje.

Schlecht verarbeitet

Ich bin mit dem Produkt nicht zufrieden. Erst mal war der Anschluss für das Wasser gar nicht richtig passend. Man musste erst ein wenig von der Oberfläche abfallen, so dass man eine einigermaßen vernünftige Orientierung bekommt. Das ganze Produkt ist sehr instabil. Ständig lösen sich Verbindungen. Würde ich nie wieder kaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering van goede kwaliteit voor een prima prijs!

Ik had een gereedschapskar besteld. Snelle levering en het degelijke pakket zat in no time in elkaar. Erg tevreden!

Bestelling geplaatst en volgens afspraak geleverd een betrouwbaarbedrijf. Zeker een aanrader

Parfait

Produit envoyer rapidement, montage simple et me paraît solide.

goes pul en ze doen wat ze seggen!

Makkelijk bestellen - snel geleverd, niet verder zoeken want ook ik bestal al jaren hier :-)

Conforme aux attentes

Produit de qualité qui répond parfaitement à mes besoins. Livraison conforme

Goed spul voor een goede prijs

Snel geleverd en kwaliteit voor net geld dus zeker aan te bevelen.

Hbm verstelbare stempel is super makkelijk om bv alleen gyproc plafond te monteren.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering fijne service

Snelle levering fijne service stevige kar met fijn gereedschap heel blij met onze aankoop

Snelle levering en alles is als verwacht en vaak mooié aanbiedingen

première commande

je trouve tout ce que j'ai besoin sur le site HBM prix compétitif et de bonne qualité commande rapide et livré en une semaine . je suis plus que satisfait merci HBM

Matériel conforme à la description, livraison rapide

C'est mon premier achat chez HBM, j'ai utilisé la machine: elle correspond tout à fait à mes besoins. J'apprécie le paiement par virement.

Mijn bestelling is snel en goed geleverd en vriendelijke medewerker die mijn vraag snel beantwoorde, kortom top!

Déçu montage pas adapté

Impossible de monter sur ma machine. En tout cas de manière à avoir l outil au plus proche du detalonneur. Il faudrait le bras avec non pas 2 mais 3 articulations Sinon le matériel semble solide.

• Nous recommanderiez-vous? Non

très réactifs et sympas

un petit problème de livraison qui a été résolu très rapidement et sans difficultés. Bon produit.

Prima producten en snelle levering

Zeer goeie kwaliteit en levertijd is snel Vandaar 4/12 ster

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs

Zoals gewoonlijk, goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Altijd goed

Groot aanbod, budget vriendelijk!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snelle levering, goede service

snelle levering+goede telefonische hulp

Eerste bestelling en voor herhaling vatbaar

Voor mijn eigen bedrijf een aantal dingen besteld en werden keurig netjes en op tijd geleverd. Zeer tevreden met het bestel- en leverproces. Met het uitbreidde productaanbod zal ik zeker nog meer bestellen!

Bon matériel

Jolie chariot très bien fait

1er achat, qualité du produit au top

Livraison rapide, juste dommage que le paquet à été abîmé pendant le transport..

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht