prima geleverd

Na levering kwam ik er achter dat de schijven naar voren draaien terwijl zeker de lederen polijstschijf echt van me af moet draaien. Slijpmachine omgedraaid, geen probleem maar dan zit wel het bedieningspaneel achter. M.i. een beetje vreemd.

geweldig

HBM reduceerventiel met manometer en cfh argon gas fles. groet

Top geregeld! Snel geleverd en goede kwaliteit.

Bestelling kwam snel binnen en prijs/kwaliteit verhouding was boven verwachting! HBM is me tot nu toe altijd goed bevallen.

Een top ding voor een top prijs

De aangeschafte rolbok is nou zo'n apparaat die je steeds meer gaat waarderen als je hem gebruikt. Het ziet er zo simpel uit, maar het maakt het werken zoveel makkelijker. Geen geschuif meer met stoelen, geen gestapel met blokken, maar simpel de rolbok op hoogte zetten en de juiste rollers kiezen en gaan. Ik ben de rolbok goed aan het gebruiken, en de rollers blijven erg goed werken. Bij een hoop leveranciers is de rolbok in de kwaliteit die ook HBM levert een stuk duurder, maar ik heb dus gezien mijn ervaringen van andere producten, de leveringen en het prettige contact en nakomen van afspraken gekozen voor de rolbok van HBM. Een dikke aanrader dus. Niet twijfelen, gewoon doen.

Helemaal geweldig

Fijne site en makkelijk om te bestellen! Snel geleverd en fijne machine tegen een goede prijs

goede service

Er ontbrak een item in mijn bestelling, postnl was duidelijk het pakket kwijtgeraakt. De goede klantenservice zorgde direct voor een nieuwe zending die gelukkig snel afgeleverd werd! TOP!

Snelle levering, prima kwaliteit

Als hobby sleutelaar voldoen de producten meer dan goed. Ik gebruik de huismerk producten geregeld naar tevredenheid. Altijd snelle levering, uitgebreid assortiment en gemakkelijk te bestellen op de overzichtelijke website interface.

Snel en goed product

Alles verloopt soepel en je krijgt het artikel is naar wens. Ook eerder geplaatste bestellingen zijn altijd goed verlopen

goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijs.

ik had een transport caddy nodig voor mijn vismateriaal en gevonden bij HBM machines. makkelijk besteld en snel in huis, top. ik heb er al proef meegereden echt super kwaliteit.

Snelle levering & prima gereedschap!

klantenservice???

Gekocht: trilplaat: 8200N 2,8 PK / 78.5 CC IK heb op donderdag 4 april een hele simpele vraag gesteld via de site van HBM......Is er bekrachtigingsolie op het mechanisme van de trilplaat bij levering????en hoeveel zou er op moeten......omdat op verschillende kanalen verschillende waardes worden gegeven. Nu zijn we inmiddels dinsdag 9 april en het blijft stil......(moet ik dan mijn trilplaat op zijn kop houden om te zien of er olie op het trilmechanisme zit?????)

Goed en snel

Snel geleverd en goede kwaliteit producten

Snel, juiste product en top service

Ik heb een aantal dingen besteld waaronder een ontstopper en een compressor. Beide heel tevreden mee en doen wat ze beloven. Bedankt hbm.

Prima levering

Keurig conform opgave geleverde spullen. Kwaliteit top

uitstekend

Zeer snelle levering

onmenselijke "klanten" "service"

Onmenselijke "service" kopen en voor de rest je *** houden *** klant. Geen ruimte voor variabelen, staat ook duidelijk op de site aangegeven. omdat er *** niet afgeweken kan worden om dat het systeem zo is moet ik of twee keer verzendkosten betalen of zelf rijden om het op te halen. Mensen zouden kunnen omgaan met variabelen, een systeem kan dat niet en dat vind ik vet ***. maak een optie dat je binnen 2uur je bestelling kan aanpassen dan hoeft de klant niet twee keer een verzending te betalen en dus onnodig diesel stoken en rubber uit te smeren over Nederland. twee bestelling op 1 pallet is wel mogelijk in tegenstelling tot de bewering van medewerkster van de klantenafdeling. onberijkbaar en geen klanten service. de sterren die ik geef krijg je omdat je levert...toch vermoed ik dat ik in het vervolg bij menselijke( dus lokaal) bedrijfsvoerders mijn geld heen ga brengen. als ik een stuk *** ben voor je behalve op het moment van betalen, dan ***. groeten, een mens * Ik reageer hier boven uit mijn boosheid over de gekozen wijze van zaken doen waar ik zelf accoord ben gegaan door aankopen te doen bij dit bedrijf. Het onmenselijke en dicht getimmerde systeem raakt boosheid in mij aan. zeggen dat twee orders niet samengevoegd kunnen worden terwijl ik hier een half leeg pallet ontvang, bevestigd mijn reden om boosheid te ervaren. krom liggen voor de wensen van een ander is niet wat ik van dit bedrijf verlang. Evenmin verlang ik onmenselijk behandeld te worden, met voor getypete berichten. maak u telefonisch bereikbaar dan had ik mij niet zo boos gemaakt door zoeen kortafpoeier bericht en maak een online optie om binnen 1 of 2 uur de order te kunnen aanpassen.

Goede service en mooi degelijk spul !

Solide gereedschap, snel geleverd.

De bestelde strekwals voldoet volkomen aan m'n verwachting.

Prima stuk gereedschap

Takkenzaag tot vijf meter verlengbaar. Ik kon alle takken bereiken en doorzagen met vlijmscherpe zaag.

Snel, overzichtelijk en voordelig

Had per ongeluk via internet een verkeerde combinatie van producten gekocht, en kon deze heel eenvoudig in Moordrecht terugbrengen en de juiste combinatie kopen. Goed systeem ook met buzzers die afgaan zodra je producten voor je klaarliggen in het afhaalmagazijn!

snel, voordelig en goede kwaliteit

voordelig gereedschap gekocht, dat snel werd geleverd. In de praktijk blijkt het goed te werken en is de kwaliteit prima

Geweldig tot top

Prachtig stuk gereedschap voor een zeer aantrekkelijke prijs en zeer goede kwaliteit, echt een aanrader

Zeer snelle levering en top product

Na het zoeken op internet kwam ik een HBM tegen.ik vond daar de juiste plantenschaar tegen die ik gelijk besteld heb. Hij kwam snel mijn kant op en netjes verpakt in een stevige doos. Top bedrijf.

Product doet wat het beloofd

Snelle levering goede prijs

Bestelling werd snel geleverd