Niets op aan te merken

Mijn oog was in Januari al op dit product gevallen (verrijdbare werkbank), maar te lang getwijfeld en toen was het uitverkocht. Lang gewacht, maar een week of wat geleden was hij er ineens weer, dus meteen besteld. Eenvoudige afwikkeling en snel en correct geleverd, dus niets op aan te merken. Vragen aan de klantenservice worden ook netjes en vlot beantwoord (al is het antwoord wellicht niet wat je hoopte).

Snelle levering. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Al meerdere machines met gereedschap besteld voor bewerken RVS. Ondanks dat het werk zwaar is toch hele mooie spullen gemaakt. Chapeau. Het personeel in de winkel is vriendelijk, rustig, geeft gedegen antwoord en denkt met je mee.

Prima service! Goed product!

Ik ben zeer enthousiast over mijn aankoop (HBM 6.5 PK Grondfrees). Een kleine regeling na ingebruikname was verholpen na 1 min werk... Enig minpunt: de gebruiksaanwijzing is ondermaats. De figuren zijn bijv. niet te interpreteren, (bijv stand choke of stand brandstofklep). Ook ontbreekt essentiële info (bijv, frees je best met steunwiel vooraan, of dien je dit weg te klappen...?) .

er wordt niet gereageerd op een retour aanvraag

Ik heb een bestelling gedaan waar ik niet tevreden ben over het product. Dus ik wil het terugsturen maar ik krijg geen reactie op mijn retour aanvragen. Alleen het automatische antwoord mailtje

Snelle bezorging van een mooi product

Ik zocht een verrijdbaar werkplaats krukje. Bij HBM geslaagd. Het krukje is stevig en makkelijk in elkaar te zetten. En met een gasveer in hoogte te verstellen. Kortom: tevreden.

Goede en snelle levering

Het product is precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Nul klachten

Snel, probleemloos, prima.

Goed product en duidelijk

Helaas wel erg hoge verzendkosten. Graag ook mogelijkheid tot ophalen.

Super Artikel, Schnelle und Gute Lieferung

Super Shop. Schnelle und einfach Kaufabwicklung. Super Lieferung. Versand könnte ein wenig günstiger sein (90€) für einen Werkzeugwagen.

De verrijdbare gereedschapskist is echt heel mooi.

Mooi materiaal en super handig!

Fantastic

Super ,bravo ,profesionali.

• Ne-ai recomanda? Yes

Precies wat ik nodig had, en meer!

Ik heb een schroevendraaierset besteld, en gezien de prijs waren m'n verwachtingen laag. Nu een tijd in gebruik en ik ben er nog steeds erg gelukkig mee.

Heel mooie en goede producten gekocht

Snelle levering en goede producten.

Aanrader!

Goede materialen, scherpe prijzen snelle verzending. Beter kan niet!

Top service, denken mee en geven top advies

Snelle levering, goede prijs

Via internet gekeken waar ik mijn product goedkoop kon kopen. Ook in de gaten gehouden qua verzendkosten. HBM was dan toch de goedkoopste incl verzendkosten. Het product is snel verstuurd en netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden qua verzending.

Goed apparatuur en snelle levering

Goed bedrijf. Goede gereedschappen voor een super prijs.

Diverse artikelen aangeschaft bij HBM. Geweldige prijzen voor geweldige producten. Soms een heel stuk goedkoper dan onze vaste leverancier.

Goed gereedschap voor een ieder.

De keuze is reuze ook qua prijs. Voor een gemiddelde klusser tot aan de professional. Een verbeterpunt is wat meer communiceren over de levertijden etc. Is nu soms wat onduidelijk.

Pas de réponse du service clients depuis 7 jours - demande de réparation sous garantie

J'ai acheté en décembre 2023, la Fraiseuse HBM BF 16 à grande table. J'ai envoyé un courriel jeudi 07mars 2024 ( il y a 7 jours) pour demander le retour pour dépannage sous garantie. Relance hier... Toujours aucune réponse. Je suis coutelier d'art. Cette machine est tombée en panne alors que je perçais une lame d'acier de 10 mm avec un forêt de 12 mmm ; c'était le 5 ième trous. Les fusibles ont sautés mais apparemment çà n'a pas protégé le moteur qui ne tournent plus. les nouveaux fusibles ont également sautés. Ce matériel me semble vraiment fragile.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Eerlijke prijzen voor een goed product!

Wij als beginnend autogaragebedrijf hebben bij HBM zo goed als gehele garage benodigdheden besteld. Maandelijks bestellen wij onze gereedschappen en inrichtingen. En zeer tevreden over HBM! Ik zou zeggen, voor mij geen ander meer!

Uitstekende service

Geen gedoe alles kwam goed aan en op tijd.

Besteld en zeer vlug en keurig geleverd.

Hele snelle levering en keurig verzorgd.

je suis déçu

après ma commande je reçois un e-mail me disant qu'il manque des articles (stock indisponible) et qui ne pourront pas être livré je me dis ok mais sauf que on me rembourse que les deux articles sans les frais de livraison !! si je veux recommander ces articles il faut payer 164.99€ HT et vu que la commande est déjà expédiée on ne peut pas annuler donc attendez vous à des surprises de stock avec ce site !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Nach über vier Wochen Bestellung storniert

Meine Bestellung von lagerhaltigen Produkten wurde anscheinend nach ca. 1 Woche nach Deutschland versandt. Ich bekam keine Email mit Trackingnummer, sondern eine Info, dass ich beim Spediteur die Annahme der Lieferung verweigert hätte, was nicht der Fall war. Nach mehrmaligen Austausch mit den Kundenservice (nur per Email), wurde mir jedesmal versprochen, das der Spediteur sich umgehend bei mir meldet um einen Liefertermin zu vereinbaren. Ist jetzt nach vier Wochen immer noch nicht geschehen. Jetzt reicht es mir, da ich eigentlich dringend die bestellte Entstaubungsanlage brauche. Ich habe meine Bestellung widerrufen und bin jetzt gespannt ob ich zeitnah mein Geld zurückbekomme.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Grote Esch 1010