Bon matériel

Jolie chariot très bien fait

1er achat, qualité du produit au top

Livraison rapide, juste dommage que le paquet à été abîmé pendant le transport..

1 mois d'attente

Cela fait 1 mois que j'ai commandé un article et toujours rien. On ne sait pas où en est la situation avec le livreur... J'ai contacté le service et on me dit qu'on attend des info... Mais moi j'attends depuis 1 mois ! Pas de problème apparemment

• Nous recommanderiez-vous? Non

uitmuntend

steeds op tijd geleverd en netjes verpakt. bij eventuele problemen wordt steeds naar een oplossing gezocht. groot assortiment voor alle doeleinden. kortom de ideale firma om mee samen te werken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prijs - kwaliteit super en bezorging/communicatie prima

Al meerdere bestellingen gedaan met HBM kwaliteit apparatuur, dik tevreden

Snelle levering en kwaliteitsmateriaal

Dankzij de hoogwaardige producten van HBM heb ik mijn werkruimte comfortabel, netjes en georganiseerd kunnen maken. De werktafel, gereedschapswagen, legbordstelling en gereedschapswand werden snel en vakkundig geleverd, zelfs in België. Ze waren eenvoudig te monteren en zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben ontzettend tevreden.

Werkzeugtrolley: Solide verarbeitet und preiswert

Ich habe echt viel gesucht im Netz nach einem Werkzeugtrolley (Module abnehmbar usw), der nicht gleich 400,- kostet. DIe 100,- Kästen waren allesamt wacklig, aus Plastik und haben keinen Eindruck gemacht, dass sie lange halten. Wenn man die verschiedenen Angebote vergleicht, kommt man zwangsläufig auf das Produkt von HBM als bestes Preis-Leistungsverhältnis. Danke, dass Ihr so etwas für das Geld anbietet, das taugt auch durchaus für Handwerker, die damit viel arbeiten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Excellent rapport qualité prix

Après avoir effectué plusieurs commande je recommande HBM. L'efficacité et le choix de matériel qqualitatifet a des prix juste est au rendez vous. La rapidité de traitement des commande se fait parfaitement.

Top haspel!

Snel geleverd!

Alle bestellingen zijn soepel verlopen.

Super prijs qualiteit , service zal top zijn maar eerlijk over die 3 jaar dat ik geregeld dingen bestel, heb ik nog nooit een retour moeten doen noch problemen moeten laten oplossen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie machines voor een mooie prijs!

Artikel was niet op voorraad. Zodra het weer leverbaar was, kreeg ik een mail en was het supersnel geleverd. Lekker handzaam schuurmachientje, perfecte keus voor mij als doe-het-zelver!

Très beau produit

Très beau produit, très belle qualité et simple d'utilisation, envoie soigné mais un peu long...

Geheel tevreden

Al eerder dingen gekocht bij HBM. Nu compressor vanuit actie. Erg tevreden en snel geleverd

Koop regelmatig bij HBM, nog nooit klachten gehad.

Prima gereedschap, erg handig en vertrouwd. onze dank is groot, ga zo door. Keurig afgeleverd en compleet.

Zeer goed aftersales service

Een probleem in een levering kan al eens voorkomen. Zo had ik een bus adblue besteld samen met wat andere spullen (waaronder een scherpe kraspen). Tijdens het transport is de pen door de bus geprikt en is de adblue beginnen lekken. HBM heeft dit onmiddellijk en zonder discussie opgelost. 2 dagen later werden beide producten opnieuw geleverd ter vervanging. Dit maakt dat ik een tevreden klant ben en graag bij HBM spullen bestel omdat ik weet dat er zeer correct gehandeld wordt. Thumbs up voor de klantenservice. R.E.

Envoi rapide, produits conformes et de qualité

Description des articles conformes à ce que nous recevons, réception rapide, produit de qualité. Je recommande sans hésiter

Le top du top

Plusieurs achats effectués outillage et mobilier d'atelier toujours très satisfait.

Mooi en degelijk materiaal keurig geleverd en makkelijk te plaatsen.

Dinsdag besteld, Maandag erop geleverd. Netjes verpakt en snel afgemonteerd. Goed te doen voor iemand met een beetje inzicht. Erg mooi afgewerkt en oerdegelijk op het eerste gezicht. Goed voor jaaaaaren plezier.

bon produit

cette mousse équipée d'un lot de tournevis est de la bonne taille pour mon chariot chaque tournevis est noté en marge de sa découpe j'en suis vraiment ravis

Acquisto rapido e conveniente

Acquistato un carrello portattrezzi con ruote in offerta. Articolo in offerta, prezzo vantaggioso.

Pistolet sablage

J’ai testé le produit, il est parfait.merci

Excellent quality

Not put into full service yet, but initial opinion is the HBM 2200 Watt table saw is excellent quality for the price paid. Good quality packaging. Two days handover to their transporter, with final delivery within seven days for 100kg package.

Great! Cheap and nice deals

Loved ordering from them. Came quick, cheap and has great bargain. Will definitely order again in the future

Alles top

Alles super gelaufen, sehr gute Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Automover besteld werkte niet voor mijn scooter Retour gezonden dag erna al het bedrag teruggestort Erg snel top

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht