Nach über vier Wochen Bestellung storniert

Meine Bestellung von lagerhaltigen Produkten wurde anscheinend nach ca. 1 Woche nach Deutschland versandt. Ich bekam keine Email mit Trackingnummer, sondern eine Info, dass ich beim Spediteur die Annahme der Lieferung verweigert hätte, was nicht der Fall war. Nach mehrmaligen Austausch mit den Kundenservice (nur per Email), wurde mir jedesmal versprochen, das der Spediteur sich umgehend bei mir meldet um einen Liefertermin zu vereinbaren. Ist jetzt nach vier Wochen immer noch nicht geschehen. Jetzt reicht es mir, da ich eigentlich dringend die bestellte Entstaubungsanlage brauche. Ich habe meine Bestellung widerrufen und bin jetzt gespannt ob ich zeitnah mein Geld zurückbekomme.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijne ervaring!

Geweldig geholpen door kundige gereedschappen voor een juiste probleem oftewel de juiste gereedschappen voor een snelle afwikkeling van een reparatie. Goede gereedschap is het halve werk, dit is het juiste spreekwoord voor HBM.

Snelle levering waar gemaakt

Fijne service, erg klantgericht, prima prijs

Product zoals beschreven. Regelmatig updates over levering bestelling. Product snel geleverd.

Mooie aanbieding Snel kunnen bestellen en snel afgeleverd. Artikel werkt 100%.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Complete setjes

Ik heb bij HBM een complete doppenset gehaald en een momentsleutel set en nog 5 á 6 andere dingen. Allemaal top kwaliteit. In het vervolg haal ik al mijn ijzer/gereedschap bij HBM.

Altijd goed

Nog nooit geen problemen gehad . Altijd netjes optijd, en goede kwaliteit.

Geweldig product voor een goede prijs

Goed produkt welke voldoet aan de verwachting.

Low noise 2 PK 50 liter model 2 “Top aankoop”

Compressor netjes ingepakt in houten kist op pallet geleverd. Zeer content met deze 2 PK 50 liter model 2 low noise compressor. Goede prijs kwaliteit en dat met maar liefst 5 jaar garantie!!!!

Heel goed algemeen.

Goed materiaal voor een scherpe prijs. Levering ook dik in orde. En goede communicatie.

Perfecte service!

Super snelle levering en top kwaliteit!

Goede ( gereed-) schappelijke prijzen

Tool besteld en heel snel bezorgd. De goedkoopste op internet en de kwaliteit is zeer goed. Dik tevreden.

Goed product voor een nette prijs

Snelle levering en goed product voor een nette prijs!

Snel en goede service en kwaliteit

Bestelling geplaatst binne 2 werkdagen in huis goede kwaliteit

De beitels waren boven verwachting mooi.

Op de foto waren de beitels al mooi, maar in het echt nog mooier!

Meerdere bestellingen geplaatst en alles keurig op tijd geleverd. Ook een plus punt dat de klant op de hoogte word gehouden. Ik kan u zeker HBM Machines aanbevelen.

Snel bezorgd en goed gereedschap

Snel compleet en onbeschadigd.

uitstekende service, levering op afgesproken tijdstip.

Goede info gevonden omtrent gekocht product.

Het product was precies zoals voorgesteld

Goed product, de fietsen hangen er heel mooi bij. Verder was het ook een super snelle levering.

Het product is wat voorgesteld is op de site.

Het product is wat voorgesteld is op de site, en is ook degelijk. We zijn aan het overwegen om nog een kast bij te kopen binnenkort. Ook het transport verliep goed dit mag ook gezegd worden. Mvg Pedro.

Bestellen goed,levering op tijd minder goed.

Kolomboormachine besteld levering op site 1 a 3 dagen schijnt via dropshipping te gaan. En kon pas geleverd gaan worden na 04-04-2024. Wel een mail gehad wat te doen bestelling annuleren of wachten. Doe de aankoop omdat ik het artikel zo snel mogelijk wil gebruiken. Vertraging kan gebeuren. Heb het artikel geannuleerd via mail. Ben niet merk gebonden liet ik weten maar er werd mij niets aangeboden met compensatie om toch een boorkolom aan te schaffen van een ander merk. Op de site staat het artikel nog steeds als bestelbaar en binnen 1 a 3 dagen leverbaar terwijl ik een mail bericht heb van levering vanaf 4 april en dat is niet echt up to date. Zet er dan bij langere levertijd. Levering na 4 april.

Top toestel

Eerst werden de pasta staven geleverd en de volgende werkdag het toestel. Zeer goed product.

Topspul!

Bestel hier graag mijn gereedschap. Voelt vertrouwd en leveren topkwaliteit aan spullen. Ook met mijn vorige werkgevers bestellen we hier gereedschap en spullen. Dus zeker een aanrader als het gaat om prijs kwaliteit verhouding. Enigste wat ik er dan ook op aan te merken heb is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Dit zou wel echt een extra dienstverlening kunnen zijn voor nog meer tevreden klanten.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht