Makkelijk te bestellen en vlotte bezorging.

Web-site is overzichtelijk te gebruiken en bezorging is vlot volgens afspraak.

goede service

ik zocht een goede boorhamer op accu en vond die bij hbm. Mooie prijs en de volgende dag geleverd. na gebruik kwam ik erachter dat het een prima machine was en precies aan de verwachtingen voldeed. ik ben zeer evreden.

Top spul

Snel en goed verpakt

Super ervaring

Bij de eerste bestelling was ik wat twijfelachtig wat ik ging ontvangen maar bij aankomst van de goederen voldeden deze volledig aan de verwachtingen.

Goed op een punt na

Mijn bestelling snel gekregen maar er zat geen gebruiksaanwijzing bij, vandaar de 4 sterren.

Top spul

Voor een mooi bedrag kwaliteit in huis, perfect voor de doe het zelver.

Top producten

Een doppenset gekocht bij HBM. Kwam goed binnen, mankeert niks aan. Mooi al gebruik van gemaakt!

Keurig, erg tevreden!

Nieuwe garage inrichting besteld. Kasten en werkbank zijn prima, de levering was perfect en de garage ziet er weer opgeruimd uit!!!

goed spul voor weinig

snelle levering en goed verpakt en goedkoop

Ruim assortiment van van alles en nog wat

Ik keek mijn ogen uit toen ik enkele jaren geleden de zaak binnenliep. Ik heb inmiddels heel veel gekocht van vijlen tot een kolomboor. Wat me erg tegenvalt is de belabberde kwaliteit van het merk HBM. Van de diverse machines die ik heb gekocht heb ik er een aantal alweer verkocht op marktplaats of binnen twee weken teruggebracht ( waar de niet moeilijk over doen). Het is over het algemeen goedkoop gefabriceerde rommel. Ziet er leuk uit maar stelt niets voor. Jammer.

gewoon goed

Apparaat snel binnen gekregen en de pomp werkt als een tierelier.

Zeer goede na zorg

Mijn pakketje was op een ander adres afgeleverd en daar was niks ontvangen. Bericht naar hbm gestuurd en werd meteen actie ondernomen. Dat vind ik goede service ookal was het niet hun schuld/probleem

Prima product, service nog beter!

De service van HBM mag een voorbeeld zijn voor andere bedrijven. Het gericht meedenken in oplossingen en vervolgens de afhandeling van probleem naar oplossing is uitstekend! Ben, als je dit leest, dankjewel voor jouw hulp en expertise.

Mijn eerste aankoop maar zeker niet mijn laatste. Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en goede aflevering bij ophaling. Ook zeer mooie winkel. Kom ik zeker nog terug. En niet te vergeten, zeer vriendelijk personeel. Grts christophe

Snelle service zonder moeite

Zeer tevreden of t artikel.. alles mooi georganiseerd nu in de garage. Snelle levering en zeer mooie prijs.. Ga zo door

Nette afhandeling en snelle levering

Nette afhandeling en snelle levering, wel hoge verzendkosten.

TOP TOP TOP

snelle levering, kwaliteitsproducten en ongelooflijke prijzen. Ik raad ten zeerste aan

Prima gereedschap voor een mooie prijs.

Snel en correct geleverd

Ik heb een elektrische lier bij HBM gekocht en deze was binnen 1 dag in huis. Alles was in orde en kwaliteit lijkt goed.

Onbereikbaar binnen aannemelijke termijn.

Helaas is HBM tegenwoordig niet meer telefonisch bereikbaar. Dan ben je automatisch afhankelijk van mail en chat. Dat laatste velt immers ook al weg. Dan de mail dan maar. Product ontvangen dat niet deugde. Na meer dan een week pas reactie gehad. Oplossing werd niet naar tevredenheid geboden. Klacht ingediend. Nooit meer reactie gehad. En wij zitten tot op heden met de ****zooi.

Toestel defect na 2 maanden

Accuboormachine gekocht en na 2 maanden defect. De dienst na verkoop gecontracteerd, we zijn bijna 10 dagen verder en nog steeds geen reactie. Zeker niet aan te raden om hier electronisch toestel te kopen. Dat was de laatste wat ik hier gekocht heb zal niet meer doen. Helaas....

Snelle levering goede prijskwaliteit

Pomp controler was ze goed als daags nadien geleverd. Deze voldoet aan mijn verwachtingen

Ga zo door !!!!

Is weer prima gegaan zoals altijd zegt mijn ervaring.

Snelle levering en goed materiaal

De prijs kwaliteit verhouding was ook goed nadat ik het meteen heb gebruikt. Werd over de leveringstermijn goed op de hoogte gehouden.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht