Gewoon goed ;-)

Perfecte en vlotte levering!

Ik heb dit “achter het gat” van mijn man besteld en alles was super goed! Hij is heel blij met zijn kado en ik ben een blije klant!

Super kwaliteit voor goede prijs

Als zzp’er bestel ik geregeld het huismerk van hbm voor gereedschappen, goede kwaliteit voor een goede betaalbare prijs!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Produkt snel en goed ontvangen. Prima kwaliteit en goede prijs.

gerespecteerd lertermijn, goedkoop maar chinese machinen

Heb een draaibank gekocht voor ~1300, alles was goed, metalen tandwielen maar en beetje duurder dan andere opties

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering Ruime keuze Goeie prijzen

Goede kwaliteit en snelle levering

Erg blij met de gereedschapskoffer! Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede service en vooral goed gereedschap

en vooral natuurlijk de kwaliteit van het gereedschap. Ik ws niet bekend met het merk en had vooraf bij anderen geïnformeerd op basis van mondreclame en toen de keuze voor HBM gemaakt en ik moet zeggen het is gereedschap waar je professioneel mee kunt werken.

Ruim assortiment, snelle service, goede kwaliteit/prijs-verhouding

Voor mijn hobby, sleutelen aan motoren ga ik altijd eerst even neuzen bij HBM omdat die vrijwel altijd hebben wat ik nog niet heb.

Top service, vriendeijk en snel

Aggregaat 5500 watt. Aantal vragen over gesteld aan de klantenservice. Vriendelijk en snel geholpen! Verder een top service na bestelling en 2 dagen na order al thuis. Gewoon top!

Perfecte levering

Snelle levering van perfecte materialen

Snel, goed èn tegen een goede prijs!

Mooie producten tegen een mooie prijs, daar word een mens blij van. ;)

Gewoon zoals het hoort te gaan

Nette spullen Scherp geprijsd En snel geleverd

Alles is goed gegaan

Alles ging perfect, het bestellen de mails achteraf alles. Ik heb geen 10 gegeven omdat de bestelling 1 dag te laat aankwam door vertraging. Dit maakt natuurlijk niks uit omdat de bestelling alsnog heel snel binnen kwam.

De verlanglijst is een geweldige optie!!!

Mijn man had een uitgebreide verlanglijst gemaakt bij jullie en daar kon ik dan gewoon van alles uit bestellen, geweldig! Dan weet je altijd dat je het goeie besteld (als niet-techneut). De bestelling was snel en goed verpakt geleverd en heeft zijn verjaardag extra feestelijk gemaakt!!!!

Snel en goed geregeld

Precies wat ik nodig had

Geweldig en makkelijk

Snel geleverd. Goed materiaal.

Super snel en netjes geleverd!

Snel en netjes verpakt geleverd, dit bedrijf is echt een aanrader voor elke klusser en professionals

Alles wat je nodig hebt voor een goed resultaat!

Goede en makkelijke website met overvloedig aanbod. Snel besteld en op tijd geleverd!

Slecht

Defect toestel ontvangen. contactformulier 3 dagen geleden ingevuld. Geen reactie.

Aanrader

HBM Machines is een geweldig bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment van hoogwaardig gereedschap en berekent zeer schappelijke prijzen. Ook de levering gaat vlot. Zelfs in Frankrijk!

Supersnelle levering

Voldoet geheel aan mijn verwachting. Goede kwaliteit en een zeer compleet geleverd set. Maakt m’n werkzaamheden een heel stuk makkelijker.

Een fijn las schort gekocht.

Goeie kwaliteit snelle levering

Snel, prijs is scherp en de kwaliteit goed.

Levering was heel snel. De prijs is laag en de kwaliteit staat mij prima aan. Nazorg voor de bestelling top.

Top product en mooie levering

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht