Goede kwaliteit, snelle levering,

Product voldoet prima Werkt soepel

Keurige levering, geen verrassingen

In verband met het bestellen van een groot aantal van 1 artikel contact gehad met de klantenservice. Hoewel het jammer is dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn loopt het contact via de mail soepel. Er wordt snel gereageerd op de gestelde vragen. De order is na betaling via factuur keurig verzonden en geleverd conform afspraak.

Altijd goed bij hbm!

Materiaal aan goede eerlijke prijs! Vooral van merk hbm zelf!

Zoals verwacht

Gereedschap is degelijk zoals altijd bij HBM

Uitstekend materiaal en toch goedkoop

15 euro voor een set grote betonboren. Gaat als een mes door de boter. Perfect.

Goeie Service

Snelle en duidelijke service

Mooi spul!

Werkplaatsinrichting gekocht. Kwam netjes op een pallet. Duidelijke gebruiksaanwijzing en degelijk materiaal..Helemaal top!

Goeie prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Goeie prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Ik heb weer een bestelling gedaan.

Uitstekend materiaal

Werkt naar behoren en beter, gat en paal staan in seconden, wat ik met de extra tijd moet doen moet ik nog uitvinden. Waarschijnlijk op de hark hangen en rondkijken.

snelle levering en een fijn contact met de klantenservice zodat de juiste werktuigen gekocht en geleverd worden. dank! het betreft ordernummer N-C5546432

zeer goed geleverd op datum dat men gezegt geeft

Vlot alles gevonden dat ik wilde en gemakkelijk om te bestellen. Alles werd op tijd geleverd zoals gezegt is geweest. ordernummer N-Z5545544

Snelle service en goede kwaliteit

Mooie complete gereedschapsset in een mooie verrijdbare koffer

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd!!!

erg goed.

mijn vrouw en ik hadden een nieuwe accutol nodig en hebben er 1 van hbm met 2 accus gekocht in een koffer met tools. en we gebruiken het regelmatig en dit is beste aankoop die wij konden doen. nu hebben we nog meer gereedschap nodig maar dat komt later.

Supper snelle levering

Ik had Rond 12 uur besteld en het pakket werd de volgende dag al geleverd, echt top!

Gewoon vlot zoals het hoort

Prima website om mijn bestelling te plaatsen en ook de retour (mijn eigen fout) vlot opgelost.

Alles netjes en snel geleverd.

Prima prijzen en goede kwaliteit van gereedschappen. Levering is ook snel en netjes verpakt.

prima product en snelle levering

goed product en binnen 2 dagen was de bestelling gelevert. top!

Prima keus, snelle en correcte afhandeling.

HBM, Het Beste Materiaal

Gemakkelijk en duidelijk

Bestellen gaat eenvoudig. Ik had een foute bestelling gemaakt en deze werd na mailcontact netjes afgehandeld. Super service. Daarna weer de goede bestelling geplaatst. Duidelijke communicatie betreffende het vervoer. Zeer vriendelijke chauffeur Goede verpakking. Al met al, een super goede keus om via HBM te bestelling

Auch eine Reklamation ist zur vollsten Zufriedenheit abgelaufen.

Habe auf meine Rerklamation sofort ein ersatzgerät bekommen. Ist alles super gelaufen.

Uitstekende service

Zoals verwacht, vlot en correct

Zeer snelle levering en topproduct

Ik ben heel tevreden van mijn ultrasoonreiniger. Topproduct.

Makkelijk & vlot

Ik had diverse opslagboxen besteld welke vlot geleverd waren en van prima kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is goed, via mijn werk had ik al ervaring met diverse tools en accessoires van HBM. Prima spul voor thuis en of op de zaak.

Goed product en goede survice betekent goede ervaring. Goed voor iets nieuws.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht