Buitengewoon !

Goede service Goede kwaliteit Goede prijs

Mooi bedrijf

Uitstekende service!

Mijn jumpstarter was defect en liep bijna uit de garantie . HBM heeft mij kosteloos een nieuwe toegezonden. Klasse. Hartelijk dank hiervoor.

3 jaar

Ik gebruik alleen HBM Top kwalitet Snel levering Dank je wel

Snel geleverd, goede spullen

Bestelling is snel geleverd. Prima betaalbare garagekrik en losse zaagbladen voor mijn zaagtafel en cirkelzagen gekocht, waarvoor je een bouwmarkt de hoofdprijs mag betalen.

Goede ervaring

Ik had een artikel besteld en die werd vrij snel verzonden. Zaterdag besteld, maandag verzonden,dinsdag in huis. helaas bleek het artikel na drie keer gebruiken al niet meer te werken. dus had een garantieverzoek ingediend. Dat is de volgende dag meteen opgepakt en diezelfde dag al hadden ze kosteloos een nieuwe opgestuurd. Ik ben dus erg tevreden, en heb een goede ervaring met de service afdeling.

Precies zo geleverd als mijn verwachting

Besteld en rap geleverd. Ik ben netjes op de hoogte gehouden van de bestelling, zo kon ik de levering goed combineren met mijn drukke privé leven. Pakket goed ontvangen met documentatie. Dus precies zo als ik had gehoopt. 100 punten

TOPPER

de HBM Legbordstelling, Garagestelling, Opbergrek 3 x 265 Kg is echt een topper en makkelijk zonder gereedschap in elkaar te zetten. echt waar voor je geld!

Zeer slechte service!

Na een vroege bestelling gedaan te hebben bij HBM slechts een gedeelte uitgeleverd. De Bèta werkbank ontbrak. Na diverse mails richting klantenservice na een week eindelijk een antwoord gehad dat de werkbank geleverd word via dropshipping tussen de 10-15 werkdagen. Gek dit stond niet vermeld bij het kopen van het artikel. Ook wilde men geen moeite doen om de levertijd te achterhalen moest maar geduld hebben. En als het er na 15 werkdagen niet was nogmaals mailen naar klantenservice. Je raad het al na 15 werkdagen nog geen werkbank gezien. Wederom klantenservice gemaild maar wederom nog geen reactie. Echt slechte service. En telefonische is er geen contact mogelijk met HBM. Schandalig hoe er met klanten word omgegaan.

Aan te raden

Een paar maanden geleden een lasapparaat besteld samen met wat benodigdheden. De website was overzichtelijk en de prijs/kwaliteit was bij binnenkomst en gebruik perfect. Een aanrader dus.

Net een kind in de snoepwinkel

Snelle levertijd en topkwaliteit product!!duard

Snell bezorging

Wat ik tit heedan van jullie gehad ik ben heelemaal blij mee van kwalitieit en werd alles in tijd bezorgd

Goed materiaal voor een goeie prijs

Prima materiaal en kwaliteit voor een goed betaalbare prijs. De keuze is reuze en wat je zoekt hebben ze. En zo is het voor ons als hobbyisten goed te doen om professioneel over te komen.

Goede snelle service, zeer tevreden

Precies wat je verwacht

Goed product voor de juiste prijs! Snel geleverd en makkelijk in gebruik.

Alles klopte , en zeer snelle levering.

Alles Top

Spedition hat sich Telefonisch gemeldet für die Lieferung. Alles ist problemlos abgelaufen. 100% Weiterempfehlung. Produkt ist auch top. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwalitatief goed gereedschap en snel geleverd

Bestelling takkenzaag snel en zorgvuldig ingepakt geleverd. Kwalitatief goed stuk gereedschap. Al veel profijt van gehad !

Fantastisch product, snelle levering. Communicatie kan nog een tikkeltje beter.

Snelle levering van kwalitatieve producten. De werkplaatsinrichting is een topper en siert de garage! Helaas een beschadiging van het werkblad, hiervoor via de klantendienst de keuze ontvangen voor een waardebon of retour en nieuw product. Dit werd netjes en snel opgelost. Geen 5 sterren omdat ik pas 's ochtends bericht kreeg dat de levering 's middags zou plaatsvinden. Gezien ik fulltime werk, kon ik dus op geen enkele manier er tijdig voor zorgen dat ik thuis kon zijn. Gelukkig heb ik goede buren! Tijdige communicatie over de levering lijkt me belangrijk, gezien je bij niet thuis zijn de leveringskosten serieus ziet oplopen voor grote leveringen!

Goeie service en snel leverbaar

Goeie service snel leverbaar en goed en netjes afgeleverd ik zou persoonlijk bij jullie vaker dingen gaan bestellen

Einfach geht nur bei HBM

Ich habe mich lange und intensiv damit beschäftigt um ein Gerät zu finden,was mir die Arbeit erleichtert. Ich muss dazu sagen, dass ich nicht das erste Mal bei HBM bestellt habe. Die Qualität überzeugt in jeglicher Richtung. Ich bin einfach nur begeistert von der Reifenmontiermaschine, ich bin Techniker und verlasse mich auf gutes Werkzeug und das habe ich hier mal wieder erfahren. Einfach nur zuverlässig und durchdacht. Nach wiederholten Male eine Bestellung bei HBM wurde meine Anforderung an das Reifenmontiergerät erfüllt. Und das in einem Modus wo mich körperlich nicht beansprucht. Meine Vorstellung wie es mechanisch, Physikalisch nicht besser sein könnte. Es gibt doch noch Praktiker.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goede service!

Dit is de tweede keer dat ik bij HBM machines bestel. Initieel was er een fout bij het postbedrijf. De klantenservice heeft mij enorm snel geholpen en gerust gesteld. Kwaliteit van de spullen is top! Zeker aan te raden!

Helemaal top

Snel geleverd en voor een goede prijs

Good quality and proper delivery

I was looking for the set I bought. The delivery was in time. The product quality is really good. No issues still.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht