Snelle afhandeling van de bestelling, prima!

Bestelling snel geleverd, prima kwaliteit spullen.

Superblij

Heel blij met het kwaliteits-gereedschap! Betaalbaar en snel in huis. Prima website; kortom: een echte aanrader

Goede kwaliteit

degelijke kwaliteit tegen scherpe prijs

Geweldige verkoper

alles op één plek met een uitstekende prijs voor elk budget. Geweldige kwaliteit, consistent met de productbeschrijving

Prima service snelle levering

Een makkelijke website om op te bestellen en te betalen een groot assortiment en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel Top service !!

Mooie gereedschap koffer en snelle levering

Het is een zeer mooie en uitgebreide gereedschapskoffer. Daar ben ik erg blij mee. Levering was ook snel.

Echt fantastisch

Ik heb online iets besteld,betaald, en paar dagen later in de bus. Daarna een mailstortregen hoe fantastisch ze wel niet zijn

Problemen met geleverd stuk.

HBM heeft probleem rechtgezet en creditnota gemaakt. Groeten, Roel.

Snel en compleet geleverd

Makkelijk bestellen Snel geleverd Goede bij / kwaliteit verhouding Gereedschap ziet er goed robuust uit

prima trilplaat

de trilplaat is keurig verpakt afgeleverd. de oliestop was er moeilijk weer op te draaien hij zat te strak tegen de beschermkap van de V snaren. en de motor zat er iets scheef op het onderstel ,wat ik ook niet recht kon krijgen. aan de voorzijde van de motor aan de linkerkant zou ook een spanner moeten.

Steeds correct en tijdig geleverd.

Ook het huismerk HBM is steeds van degelijke kwaliteit.

Snel geleverd! Goed product!

Zoals gezegd, levering was echt zeer snel. De tacker zelf is echt fantastisch en voldoet volledig aan de verwachting!

Een bedrijf prima waar je van op aan kunt

Het is een prima bedrijf waar je van op aan kunt

echt goed

ik heb een werkbank / gereedschap wagen besteld en is echt goed

Degelijk materiaal, deftige levering!

materiaal allemaal dik in orde, dat de levering van meerdere kleine items op een pallet kwam gaf wel een grappige situatie aangezien ik op een appartement woon :D Dank aan de chauffeur voor zijn flexibiliteit! Hij bleef even om mee te helpen de pallet te ontladen en binnen te krijgen.

Kwaliteit van product

Omschrijving van product op website erg duidelijk.

Zeer correct

Goede prijs/kwaliteit verhouding Correcte en vlotte levering

HBM Machines levert correct en op tijd. Geen probleem!!

Prima hoor. Op tijd en correct!!

Snelle levering en hele goede kwaliteit. Prijs / kwaliteit is zeer goed.

Zoals je hoopt dat het gaat.

Snelle levering, goede materialen voor een normale prijs. Bij een probleem met levering snel en adequaat opgelost.

Simpel, snel en een prima prijs/kwaliteit verhouding

Overzichtelijk, vlotte service en voldoet aan de verwachting

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Meetklok zit me een adapterbusje in de statief, dat is iets minder handig, maar het werkt wel en de prijs is er ook naar. Werkt verder prima!

Goede kwaliteit

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe verplaatsbare werkbank. Thuisbezorging netjes volgens de aangegeven tijd. Goede beschrijving voor de onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Excenterschleifer und Akkuschrauber

Auf Grund eines Defektes meines alten Excenterschleifer bestellte ich hier den HBM Professional Exzenterschleifer 125 mm. 450 Watt.Ich bin total zufrieden. Da hier das Set HBM Professional 20V 2.0AH Akkubohrmaschine mit 100 Zubehörteilen gerade im Angebot war und ich dringend Ersatz benötigte ,entschied ich mich zum Kauf.Ich wurde nicht enttäuscht und kann jeden den Kauf nur empfehlen!

Goede service en snelle levering

Product voldoet aan de verwachtingen. Prijs kwaliteit is uitstekend.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht