Goede kwaliteit

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe verplaatsbare werkbank. Thuisbezorging netjes volgens de aangegeven tijd. Goede beschrijving voor de onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Excenterschleifer und Akkuschrauber

Auf Grund eines Defektes meines alten Excenterschleifer bestellte ich hier den HBM Professional Exzenterschleifer 125 mm. 450 Watt.Ich bin total zufrieden. Da hier das Set HBM Professional 20V 2.0AH Akkubohrmaschine mit 100 Zubehörteilen gerade im Angebot war und ich dringend Ersatz benötigte ,entschied ich mich zum Kauf.Ich wurde nicht enttäuscht und kann jeden den Kauf nur empfehlen!

Goede service en snelle levering

Product voldoet aan de verwachtingen. Prijs kwaliteit is uitstekend.

Goede kwaliteit gereedschap snel in huis

Mijn zoon is op zich zelf gaan wonen. Ik kon snel voor een goede prijs een goede gereedschapsset+kist voor hem samenstellen waarmee hij voor de komende jaren geholpen is. En bij hem thuis laten afleveren (verrassing!). Dus niet zo'n speelgoedsetje dat in een paar dagen kapot is: goede kwaliteit waar je wat aan hebt! En van MIJN gereedchap blijft hij nu af ;-)

mega trage service desk

Compressor helaas defect ontvangen. Maar ondanks dat ik zeer snel een nieuwe compressor nodig heb, reageert de service desk alles behalve snel op mijn retourverzoek en aanvullende vraag. HBM is goedkoop en de producten hebben een redelijke prijs / kwaliteit verhouding. Maar de service desk is de traagste die ik ken. Tevens zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Voor een firma die in 2023; 744 duizend pakketten en 52 duizend pallet leveringen verstuurd en 300 duizend nieuwe klanten verwelkomd heeft. Moeten ze het schijnbaar doen met een 1 man / vrouw klantenservice.

Snelle levering en prima service

Ik had een opklapbare werkbankbesteld, deze was optijd geleverd en werkt naar toebehoren. De werkbank was snel in elkaar te zetten en de instructies waren duidelijk. Overall tevreden met HBM Machines.

Prima spul voor een scherpe prijs

Alles binnen twee dagen netjes verpakt ontvangen. Tevreden over de prijs kwaliteitsverhouding.

Een uitstekende service en snelle levering

In het kort goedkoop, snel geleverd en een uitstekende service!

een snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding”

Zoals altijd een snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend!

Mooi ruim assortiment voor een goede prijs

Vond hier al ‘t gereedschap dat ik zocht voor een klus voor een veel lagere prijs dan elders. Snel en goed geleverd.

Goede kwaliteit machines voor een leuke prijs

Zelfs als een machine niet met enig regelmaat gebruikt wordt is het veelal nog steeds aantrekkelijk om iets aan te schaffen bij HBM. Goede kwaliteit. Goede prijs. Als ik het later nog eens nodig heb (wat vaak zo is) kan het helemaal goed uit.

Makkelijk besteld en goed geleverd

Bestelproces was zeer duidelijk. Tijdens het levertraject goed op de hoogte gehouden.

geweldig

snelle levering en goede service

Kapotte krik gekregen, nog geen reactie gehad

Ik heb een kapotte garagekrik gehad, helaas kan ik hier helemaal niks mee. Foutjes kunnen gebeuren, maar heb nog geen reactie gehad na bijna een week. Ik zal de review aanpassen als het opgelost is, maar heb de krik snel nodig.

Geen reactie, behalve dat het druk is, op een klacht over een defect.

Na bijna 14 dagen wachten op een reactie na indienen van een klacht over een lekkende en niet functioneren van een brandstof meter dit review. Ik krijg alleen een reactie dat het druk is en dat ik moet wachten. Mijn project staat dus nu onnodig te wachten door defect gereedschap en het niet oplossen van mijn probleem. Ook is het lekken van brandstof in bij een warme motor zeer gevaarlijk. Voorheen goede ervaringen met HBM maar of ik hier weer wat zou bestellen....... Groet Richard

Heldere website,snell levering

Goede en degelijke spullen.

Levering en de kwaliteit van de spullen zijn goed.

Product was netjes verpakt en zag er goed uit. Ook de levering was perfect.

Geweldige hogedrukspuit

Ik heb onlangs een elektrische hogedruk gekocht die ideaal is, voor het wassen van mijn auto en voor de terras reiniging.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Je betaald naar de kwaliteit , ik ben altijd super tevreden met wat ik bestel ! laats een mooie gevulde gereedschapswagen besteld en ik ben echt super tevreden daarover ! Een vergissing was echter super grote vrachtauto met trailer kon onze straat niet in , chauffeur netjes met pompwagen voor de deur komen brengen dus super bedankt .

goede service snelle levering zeer te vreden

top bedrijf goed gereedschap

Snel en correct

Snel en correct

Kompt op tijd

geweldig

deze compressor is goed en geschikt om de banden van de fiets op te pompen, een mooi klein en compact ding.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht