onmenselijke "klanten" "service"
Onmenselijke "service" kopen en voor de rest je *** houden *** klant. Geen ruimte voor variabelen, staat ook duidelijk op de site aangegeven. omdat er *** niet afgeweken kan worden om dat het systeem zo is moet ik of twee keer verzendkosten betalen of zelf rijden om het op te halen. Mensen zouden kunnen omgaan met variabelen, een systeem kan dat niet en dat vind ik vet ***. maak een optie dat je binnen 2uur je bestelling kan aanpassen dan hoeft de klant niet twee keer een verzending te betalen en dus onnodig diesel stoken en rubber uit te smeren over Nederland. twee bestelling op 1 pallet is wel mogelijk in tegenstelling tot de bewering van medewerkster van de klantenafdeling. onberijkbaar en geen klanten service. de sterren die ik geef krijg je omdat je levert...toch vermoed ik dat ik in het vervolg bij menselijke( dus lokaal) bedrijfsvoerders mijn geld heen ga brengen. als ik een stuk *** ben voor je behalve op het moment van betalen, dan ***. groeten, een mens
* Ik reageer hier boven uit mijn boosheid over de gekozen wijze van zaken doen waar ik zelf accoord ben gegaan door aankopen te doen bij dit bedrijf. Het onmenselijke en dicht getimmerde systeem raakt boosheid in mij aan. zeggen dat twee orders niet samengevoegd kunnen worden terwijl ik hier een half leeg pallet ontvang, bevestigd mijn reden om boosheid te ervaren. krom liggen voor de wensen van een ander is niet wat ik van dit bedrijf verlang. Evenmin verlang ik onmenselijk behandeld te worden, met voor getypete berichten.
maak u telefonisch bereikbaar dan had ik mij niet zo boos gemaakt door zoeen kortafpoeier bericht en maak een online optie om binnen 1 of 2 uur de order te kunnen aanpassen.