Snel en efficient

Makkelijk vinden van het product en simpel en snel besteld. Kwam enkel dagen erna keurig aan. Gereedschappen voelen van goede kwaliteit

Attention !! produits de très mauvaise qualité

J'ai acheté une perceuse à colonne de la marque HBM machine, il y a un faux rond de plus de 0,8mm, presque 1mm. la broche vibre dans tout les sens, elle fait des trous ovales, donc inutilisable. J'ai appelé pour un renvoi, je sens que ca va être compliqué de me faire rembourser... Je posterais un nouvel avis si le produit m'est remboursé entièrement, en attendant, ce site est a fuir !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

uitstekend product

mooie lichtgewicht lamp. ideaal voor de auto klusser. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top werkplaats inrichting!

We zijn super tevreden met onze nieuwe werkplaats inrichting. Alles past perfect, ziet er strak uit en werkt ontzettend prettig. Alles is geleverd zoals afgesproken en van goede kwaliteit. Een werkplaats inrichting waar we elke dag plezier van hebben. Aanrader!

Première commande !!

Merci pour votre sérieux et la qualité de machines que vous proposez. Continuez ainsi.

Top Service!

Snel en eenvoudig besteld via de webshop. Binnen enkele dagen geleverd met Track&Trace. Artikel bleek defect te zijn, even gebeld en zonder moeilijk te doen werd een nieuwe verstuurd. Ook weer binnen enkele dagen geleverd met Track&Trace. Netjes!

Fantastische sleutelset

Ik heb een 216-delige sleutelset gekocht. Hij werd binnen een dag thuisbezorgd, de koffer is erg zwaar (vanwege de 216 sleutels en sleuteltjes). Goed materiaal, precies wat ik zocht. Hier kan ik jaren en jaren mee vooruit. Mijn oude sleutelset heb ik in de grijze container gedaan, die was van inferieure kwaliteit. (eerst heb nog wel wat bruikbare inbussleutels en schroevendraaiers eruit gehaald, ik kan er toch niet zo goed afstand van doen). Al met al: 5 sterren, oftewel een 10!

Super Qualität zu einem sehr guten Preis.

Es ist alles unkompliziert verlaufen Ware so, wie erwartet. Bei der Rechnung ist evtl. noch etwas Luft nach oben, wie man sagt. Da ich als Unternehmer aus Deutschland bei Ihnen bestellt habe und Ihr Unternehmen in den Niederlanden ist, so ist es in Sachen Umsatzsteuer zwar ok, dass die nicht berechnet wurde. Aber die Angabe auf der Rechnung in der Sache, ist schon etwas dünn, jedenfalls aus meiner bescheidenen Erfahrung. Hätte das beinahe übersehen und falsch verbucht. Aber ansonsten, alles super..... VG M. Hellberb

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles goed!

Bestelling gaat vlot op de website, informatie over verzending artikelen en bezorgmoment uitstekend. Netjes verpakt. Top!

Gammele lamp voor veel geld

Ik heb hem online gekocht waardoor ik niet heb gezien dat het een gammele lamp is voor een hoop geld.

Doet wat hij moet doen.

De draagbare stofafzuiging kwam binnen de verwachte termijn aan met duidelijke en makkelijke instructies voor montage. Hij doet wat hij moet doen, zowel aan mijn zaagtafel als vandiktebank. Alle nodige accessoires en wisselstukken zitten erbij. Enige minpuntje is misschien dat hij een tikkeltje aan de luide kant is, maar dat is te verwachten voor zo'n machine.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering en de kwaliteit is zoals beloofd. Goede stevige wieltjes en ze rollen goed. Het blijft verleidelijk ze te gebruiken als skateboard omdat ze zo soepeltjes rollen.

Superschnelle Abwicklung

Bestellung ist einfach, super Kommunikation, schnelle Lieferzeit und fairer Preis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en degelijk product

Stroboscoop voor timing ontsteking beletsels. Snelle levering en product degelijk (value for money)

Levering snel en helder, product van goede kwaliteit.

Het product voldoet aan de verwachtingen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het product voelt stevig aan en de slang is van goede kwaliteit. De haspel is eenvoudig op te hangen en zeker een gemak in gebruik.

Gemakkelijk en degelijk

Mooie degelijke en grote gereedschapskist, ophalen was een fluitje van een cent en had het product snel in handen en was snel en goed geholpen.

Krachtige sloophamer die zijn werk doet!

Ik ben zeer tevreden over deze sloophamer. Ik heb deze gekocht ter aanvulling van mijn scheppach sloophamer ab1900 voor het uitkappen van een oud zwembad wat een aardig project is. Voor weinig geld heb je een prima sloopkamer die krachtig genoeg is om zware sloop projecten aan te gaan. Top apparaat!

Perfetto

Molto buono!!

Prima kwaliteit

Snel en in prima staat ontvangen. Bestel wel vaker en tot op heden nooit teleurgesteld

Prettig bedrijf

Snelle en correcte levering , dat gaat wel eens anders.TOP

Veel keuze voor goede kwaliteit en weinig geld.

Bestel hier regelmatig, en ben er zeker van dat ik hier nog veel meer ga bestellen.

Top service en goed gereedschap geleverd

Ik had vragen we kregen snel andwoord Het werd ook nog snel geleverd

Koffertje met slangklemmen verschillende maten erg handig.

Voor aanpassing van een luchtontvochtiger via een condenspomp op een afvoerleiding, waren slangen van verschillende maten nodig. Het verloopstuk was prima vast te zetten met de slangklemmen uit het gekochte koffertje, waarin klemmen zitten van verschillende maten. Echt een uitkomst.

Commande deux servant et trois coffres

Commander très facilement. Livraison c’est bien passer quelque jour plus tard. Je n’ai pas encore tester le matériel

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht