Product valt tegen

De luchthaspel rolt niet op , de veer is te zwak en de darm te stijf, van het bedrijf zelf ben ik best tevreden,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede producten, geweldige service

Paar kleine issues met de levering maar door een hele correcte en goede klantenservice keurig opgelost en daar gaat het tenslotte om.

Super Consigliato!!!

Ho acquistato i miei primi di prodotti HBM Machine identificati come serie professionale. Ottimi prodotti, materiali e componenti di altissimo livello!

Goede service, goede producten

Meerdere artikelen besteld bij HBM. Al vaker dingen bij ze besteld. Telkens snelle verzending. Alle producten voldoen tot dusver aan de verwachting. Bij de laatste bestelling toch nog enkele vragen over een product die ik had besteld. De vragen werden vervolgens snel en vakkundig beantwoord door de klantenservice middels een uitgebreide en duidelijke reactie. Goede en prettige ervaringen met HBM.

Goede prijs-kwaliteit voor huismerk

Elektrische machines voelen robuust aan, uit ervaring moet werking en toepassing nog blijken maar ziet er allesinds zeer belovend uit. Heel veel varieteit aan machines accessoires en hulpstukken beschikbaar.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super efficace

Expédition sous 24h livraison 48h très bon site que je recommande

Dit produkt is van onvoldoende kwaliteit.

In verband met een reparatie had ik snel radius tool nodig. HBM snel en niet al te duur en zou kunnen werken. Echter maakkwaliteit van deze tool is erg slecht. Scheef getapt en geboord. boven en onder tot 3/10 mm speling. Heb boven en onder nieuwe passende asjes gemaakt, ontbramen, schroefdraad nabewerkt. Nu werkt het wel redelijk. Klus is geklaard. Voor HBM... Alsjeblieft check de kwaliteit van de spullen die je verkoopt. Dit is niet ok. Nu is goedkoop toch een hoop extra werk.

Prima spul

Ze verkopen leuke producten bij HBM

Snel geleverd handig in elkaar zetten met instructies en ideaal voor gebruik ben heel tevreden

Snelle levering, prima product

Product was snel geleverd en van goede kwaliteit

Mooie kabel haspel gekocht.

Super blij met de kabel haspel, snel geleverd en voor een mooie prijs.

Prima kar.

Het pakket kwam in 2 delen. Waarschijnlijk vanwege het gewicht. Heel veel boutjes, moertjes en ringetjes. Dan bekruipt mij al heel snel het gevoel van dat er best wel eens eentje kon missen. Alles klopte en ik hield zelfs een moertje over. Verder is de kar heel degelijk en stabiel en bied het ladendeel best veel opberg ruimte. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader.

Snel kwaliteit

Altijd snelle levering en goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Top qualité

Je vous conseille ce site , rapport qualité-prix imbattable !!!

altijd correcte levering van produkten

bij HBM krijg je geleverd zoals het aangeboden wordt in de webshop, goede producten en vlotte levering.

HBM mijn vertrouwd adres

Altijd snelle levering en professioneel gereedschap. Vertrouwd adres en super ondersteuning.

Ik heb hier al meerdere malen spullen besteld. Ik ben super blij met de levering en nalevering. Gezien er ooit een fabrieksfout in een machine heeft gezeten en ik benaderd ben door hbm om hem eventueel in te ruilen voor een andere. Dat noem ik nou eens service’s!

Werkt prima!

Gewoon goed! Hoef hiervoor geen dure festool!

Altijd goede producten voor een leuke prijs

Al vele producten gekocht bij HBM Machines en altijd naar tevredenheid. Service kan ik niets over zeggen omdat ik dat nog nooit nodig heb gehad. Leveringen zijn altijd prima en snel genoeg.

Ware bestellt und bezahlt und nur teilweise geliefert worden

Drei Artikel wurden bestellt. In zwei Lieferungen geliefert worden. Erstes Paket war komplett leer. Zwei mal reklamiert und bis jetzt keinerlei Reaktion. Ware wurde dringend gebraucht. Mehr wie enttäuschend

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top en niet te duur !

Groot assortiment, niet duur en snel geleverd kortom TOP !

Très bon site

Très satisfait de la qualité du matériel et de la rapidité de la livraison

prima leverancier

Wij kopen al jaren bij HBM en ben altijd zeer tevreden over de levertijden en de kwaliteit van de producten, kortom, een goede en betrouwbare leverancier.

Snelle levering, kwalitatief goede spullen, nette prijzen.

Duidelijke en overzichtelijke website, met veel keus. Bestellen gaat simpel en snel. Gebruik redelijk veel gereedschap, wat ik bestel bevalt goed.

Preis-Leistung stimmt!

Ich habe eine Poliermaschine gesucht, die genügend Leistung hat, um Motorradmotoren, Gehäuse, Aluminiumdeckel einem Hochglanz verleihen können. Diese Maschine von HBM ist perfekte dafür geeignet. Innerhalb nur weniger Tage ist mir diese Maschine zugeschickt worden, ich habe sie ausgepackt und sofort losgelegt Teile zu polieren. Insgesamt macht diese Poliermaschine einen sehr wertigen Eindruck und läuft auch sehr schwingungs- und geräuscharm. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist absolut OK!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht