Betrouwbare webwinkel

Al diverse keren wat besteld bij hbm Nog steeds niet teleur gesteld Je weet wat je kan verwachten Blijf voorlopig zeker bij hbm bestellen

Deskundig advies en klantvriendelijke omgang

Snelle levering product. Ervaring met servicedesk voor nadere toelichting m.b.t. prokductomschrijving als zeer klantvriendelijk ervaren en daarnaast deskundige uitleg.

De METAALdraaibank 250x 550 Norton Profi heeft te weinig vermogen

1) Er zit een veel te zwak motortje in van 125 W. Hierdoor is de draaibank niet geschikt voor precisie werk met metaal. Het plaatje dat (verplicht) het vermogen aangeeft is bijna niet te lezen. 2) De draaibank slingert. Er zat een stalen lager in die gesmeerd moet worden met olie, maar die olie is snel verdwenen bij het draaien omdat het lager niet goed pas is. Ik heb er een bronzen lager ingebouwd en dat smeer ik met molykote vet. Dat werkt goed. 3) De 3 klauw heeft een slingering van 2 tot 3 honderste mm en dat is niet te verhelpen.

Fijne machine, matige handleiding

De machine werkt prettig, maar de handleiding is erg matig. Aan de machine zitten onderdelen waarvan in de handleiding niet uitgelegd wordt waarvoor die dienen. Aan de achterkant zitten bijv. 2 beugels die bestemd lijken om een boekwerkje o.d. in te bewaren? De handleiding past in elk geval niet. Zo staat er ook in dat de machine geen smeer onderhoud nodig heeft, in de regel eronder: te smeren de lagers [hoe dat zou moeten verteld het verhaal dan weer niet]. Hoe de messen vervangen en gesteld moeten worden komt in heel de beschrijving niet voor en zo staat er ook nog een foto van iemand die materiaal invoert met gespreide vingers op het houtstuk. Voor een beginnende houtbewerker niet echt een aanrader.

Eerlijke prijzen en snelle levering

Altijd leuk om de nieuwsbrieven en acties te bekijken.

Mooi compleet koffer

Mooie koffer met een zeer uitgebreid assortiment aan gereedschap

Livraison effectuée dans le délai annoncé et dans un emballage parfait.

Meuble-établi d’une très très belle qualité pour un très bon rapport qualité-prix (en comparaison de ceux vendus dans les magasins de bricolage, même dans leur sélection haut de gamme). La livraison, elle aussi s’est déroulée sans problème, ni mauvaise surprise, dans le délai indiqué et dans un conditionnement parfait.

Bien mais j'attend des nouvelles du sav

Machine reçue dans une caisse en bois, donc solide, rien a redire ! La notice de montage manque de précision mais ça passe. Après 2h d'utilisation/test, j'ai remarqué une fuite d'huile au niveau de la vis du verrin . Le filetage de la vis est cassé net a l'intérieur. J'ai fais une demande de SAV, dont j'attend un retour... Il serait pratique de mettre un robinet de purge sur le bac de décantation, et d'indiquer le volume d'eau a mettre...

1er commande

Livraison rapide, commande de 2 mallettes d'outil Ras.

Snel en gemakkelijk

Mijn bestelling was snel thuis geleverd.

Goed en snel geregeld

Geen enkel probleem ervaren, keurig optijd en naar wens bezorgd.

Zoals altijd top producten tegen een competitieve prijs

Als hobbyist is het leuk om zelf dingen te doen in plaats van uitbesteden. HBM bied top kwaliteit producten aan voor de hobbyist voor wie het niet loon om duur gereedschap aan te schaffen voor professioneel gebruik.

goede prijs kwaliteits machine's en toebehoren

vaak bestellingen geplaatst, altijd snelle levering, goede prijs / kwaliteit verhouding

Eerst bestelling, alles goed verlopen!

Voor de eerste keer bij HBM gekocht en alles verlopen zoals de website vermelde! Lader doet wat hij moet doen!

Prima bedrijf.

Voor mijn Kamado BBQ van ruim 20 kg zocht ik een onderstel op wielen om op de camping de BBQ makkelijk te kunnen verplaatsen. Via mijn zoon, die ook klant bij HBM is, kwam ik op de uitgebreide site van HBM en vond ik daar een opvouwbare transport wagen voor een leuke prijs. Deze via de handige site besteld en een paar dagen later werd hij netjes afgeleverd. Goede kwaliteit. Heel blij mee.

Goede producten en snelle service

Al 2 keer besteld altijd zeer snelle levering Zeer tevreden

Favoriete shop

Inspirerende webshop. Ik leer er een heleboel nieuwe tools kennen. Steeds vlotte en correcte afhandeling. Behoorlijke kwaliteit van gereedschap aan zeer goede prijs.

Zeer correcte firma

Ik heb al regelmatig iets gekocht bij hbm en altijd correcte levering nu mijn laatste aankoop was er een machine defect maar ze gaan direct een nieuwe opsturen Das is pas correct van de firma HBM Ik heb ondertussen al andere mensen aangeraden om daar ook te kopen

Uitstekend!

Duidelijke goede product omschrijving, aangenaam geprijsd. Goed geïnformeerd over de levering. Dit bedrijf is een aanrader.

zeer tevreden

goede en snelle service en goede kwaliteit

ratio quality/priece

Bought because i own and old Corvette and need for a SAE inches wrenches, i found that sturdy and reliable, even for not properly use like leverage and same that you got to strughle when an old rusty bolt can't got loose... great grip (rubber handles) and fully organized/sorted case that keep held every insert/tool in its housing when you open/close it (that is a plus indeed). Fully satisfief

Degelijk materiaal met nette uitstraling en nette prijs

Top producten. Alles is van degelijk materiaal gemaakt. Robuust kan zeker wat hebben. Snelle levering. Zeer mooie prijzen

Allemachtigprachtig

Wat is er mooier dan een laskap waarbij je geen hand meer nodig hebt om hem voor je gezicht te houden. Je kan de kap op je hoofd klemmen en nog goed zicht op je werk, wanneer je begint met lassen word het glas supersnel donker zonder daar ook maar 1 hand voor nodig te hebben dus kan je met je andere hand andere dingen doen.

Langer dan verwacht

Artikel was volgens de website op voorraad. Heb dinsdagochtend besteld en zou volgens de website de volgende dag geleverd worden. Oder is pas op woensdag uitgevoerd en aangemeld bij DHL. Verwachte leverdatum donderdag aldus HBM. Blijkt dat DHL pas donderdag de goederen heeft ontvangen en vrijdag bezorgd. Levertijd is dus aanzienlijk langer dan in eerste instantie is aangegeven op de website.

Très satisfait

Nouvelle commande passée chez HBM Machines et encore une fois je suis pleinement satisfait. Le matériel est à la hauteur et le rapport qualité prix excellent. Quant à l'expédition, c'est très rapide et bien emballé. Entreprise sérieuse, je recommande.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht