Beetje jammer wegens de misleidende aanbieding

2x modulair werkplaatssysteem besteld , 1 daarvan was in de aanbieding en bestelbaar. Zonder bericht vooraf werdt de bestelling geannuleerd en gecrediteerd. De communicatie kan daaromtrent beter in mijn ogen. Dit is zo een grote opstelling en stel mij de vraag hoe het kan dat de stock niet klopt. Erg jammer! Deze kwamen ook niet meer binnen volgens de dame aan de telefoon , maar staat wel nog op 'beperkte voorraad' op de website . Dit vind ik persoonlijk misleidende reclame. Vervolgens maar opnieuw besteld helaas aan de volle pot.

positief

Gemakkelijk artikelen op de website zoeken en vinden. Gemakkelijk aanvullende artikelen die aansluiten bij de bestelling. Goede en duidelijke beschrijving van de prestaties.

Très satisfait de mon achat

Machine de qualité et facile à utiliser

Snel geleverd, prima spul

Nieuwe bouwstof zuiger besteld, prima apparaat. Doet wat het moet doen. Prijs kwaliteit verhouding ook in orde

Goede kwaliteit prijsverhouding

Ruim assortiment gereedschap voor een aantrekkelijke prijs.

Van A tot Z een top ervaring

Dit is niet de eerste bestelling bij hbm en waarschijnlijk ook niet de laatste. Dit keer een grotere aanschaf gedaan welke dan ook met groot transport geleverd werd. Zelfs hierbij binnen 24u geleverd, het poduct zat erg netjes en stevig verpakt! Website is overzichtelijk, duidelijk in informatie en er zijn vaak leuke aanbiedingen te vinden. Enkele producten zijn soms erg goedkoop waarbij je wellicht denkt dat het niet lang mee gaat, toch is dat niet mijn ervaring tot dusver geweest! (Wel bij andere webshops....).

Un service de qualité, des réponses et des livraisons ultra rapide!!! Toujours des super promos assez folles! Je recommande vivement

Hele goede service

Zaagtafel gekocht, fabrieksfoutje, snel en zonder problemen afgehandeld door de klantendienst. Heel tevreden.

Super kruk

Goede hoogte en alles stevig uitgevoerd. Kruk rolt heerlijk over de vloer

Matériel de bonne qualité

Les deux commandes chez HBM se sont bien passées. La livraison a été rapide et efficace. L’emballage était nickel. Je recommande fortement.

Alles Perfect!!!!

Gisteren mijn nieuwe gereedschapwagen thuis gekregen. Vorige week besteld, op tijd de bezorgtijd doorgekregen en door een vriendelijke chaffeur de wagen goed verpakt en netjes thuisbezorgd. Mooie degelijke kwaliteit voor een mooie prijs! Ben er superblij mee!

Servicio rápido y material con buena relación calidad/precio

Buen servicio y buena relación calidad/precio. Además tuve un problema con el pedido y me lo resolvieron rápidamente.

• ¿Nos recomendarías?

Arnaque

J'ai commandé un chariot pour transporter des marchandises pendant trois mois. Je n'ai toujours pas reçu ma commande et ils refusent de me rembourser mon argent

• Nous recommanderiez-vous? Non

als kleine Belg super tevreden

Hetgeen je besteld - altijd correct, goed en duidelijk. We kunnen wat leren van onze noorderburen :)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima materiaal voor een kwalitatieve prijs

Al enkele jaren haal ik materiaal bij HBM. Het komt voor dat ik materiaal nodig heb wat ik niet dagelijks gebruik, dan is HBM een goede optie.

Reçu 3 article 2 endommagé (carton en bonne état)

J'ai reçu une HBM Boîte à outils pré-remplie 85 pièces avec un gros choc dessus qui c'est produit avant emballage Une Boîte à outils Mannesmann 155 pièces De très mauvaise qualité, tiroir de travers , difficile a ouvrir avec un jeu énorme ,plein de petit poc sur l'extérieur Et un Tabouret/chariot de mécanicien 2 en 1 qui a priori n'a pas de problème mais je ne l'aurais jamais commander seul ( l'article coûte 20€ et la livraison aussi) Dans l'attente d'une réponse du service client

• Nous recommanderiez-vous? Non

SUPER

Nous avons commander plusieurs outils, qualité impeccable et livrer rapidement avec un suivie de commande !

Prijs/kwaliteit top!

Tevreden van de aankoop, prijs-kwaliteit zit alles goed.

hbm gereedschapskist

snel, betrouwbaar, goed service en goed geleverd

Zufrieden

Schnelle LÖieferung, Qualität super

Ik ben super tevreden !

Het hele proces vanaf het bestellen tot en met het afleveren verliep probleemloos inclusief het tracken. De producten (momentsleutels) voldeden volledig aan de verwachting, Toppie wat mij betreft !!

telkens tevreden klant

correcte levering, correcte prijzen goede kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De levering was snel en het gereedschap is erg goed

Binnen een zeer snelle tijd kreeg ik de bestelling binnen en eenmaal uitgepakt hebben wij het direct gebruikt en de kwaliteit is uitstekend en de eerste klus is al geklaard. Ik ben dus heel tevreden over de geleverde producten en de service die er bij hoort. Marc

Supergoede boorhamer

Superzware boorhamer. Krachtig en robuust apparaat.

Es wird gefährlicher Schrott verkauft, warnung an alle Selbständigen!

Fräs/Bohrmaschine HBM16. Der Kundenservice ist unterirdisch. Nach 1 Woche immer noch keine Antwort auf meine Mail in dem alle Mängel aufgeführt sind, die wären: 1. Einer der verbauten Keilriemen ist viel zu kurz, kein Umlegen möglich. 2. Die Sicherheitsschalter an der Keilriemenabdeckung, ist ohne Funktion 3. Alle Skalierungen an der Maschine, insbesondere der Kreuztisch ist völlig unbrauchbar, sieht aus wie ein ganz schlecht umwickeltes etwas mit einem Maßband. Damit hat die Maschine völlig zu Unrecht den Titel Fräse. Damit kann man bestenfalls Löcher bohren. Mir ist bewusst, dass in dieser Preisklasse nicht viel zu erwarten ist, aber zumindest fürs Grobe war mein Gedanke. Leider reicht es auch nicht dafür. Folge: Material, Fräser, alles umsonst gekauft und das angestrebte Gewerbe darf erstmal wieder warten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Grote Esch 1010