Goede snelle service

Onderdelen snel binnen. Vrij grote order in meerdere delen maar wel allemaal keurig op tijd

Prompt en snel geleverd

Al wel vaker besteld bij u altijd prima gegaan!

Goede prijs, snelle levering

Tevreden met de nieuwe werkbank

Zeer accuraat

Snel en goed verzorgd

Probleem met bezorging werd direct opgelost door HBM, ze hebben een nieuw product opgestuurd..

Altijd top service

Bestellen en levering gaat altijd vlot. Duidelijke opvolg mails. Goede info en video's over de producten. Al veel plezier gehad aan mijn hbm-tools.

Producten Makelijk te vinden op de site prijs goed en snelle levering.

vlot en efficient

proffesioneel

Top producten voor een eerlijke prijs!

HBM goed en betrouwbaar en dat alles voor scherpe prijzen ook de levering van de producten uitstekend een aanrader!

Netjes en op tijd

Makkelijk te bestellen en snel, netjes verpakt, geleverd. Zoals gewoonlijk. Doe zo verder!

Snelle levering en goed materiaal.

Snelle levering en zeer goed materiaal!

Goed materiaal

Alles optijd geleverd,en alles doet wat het moet doen.heel tevreden over.

werkt geweldig

met deze sproeier heb ik helemaal geen last meer van mijn schouder hij werkt super

geweldig

Via internet besteld en betaald snelle levering. Top Zaak dat HBM

Snel en goed verpakt thuisbezorgd.

Zal hier waarschijnlijk nog wel eens retugkomen.

Terug prima prijs VS kwaliteit

Opnieuw materiaal gekocht dat in aanbieding kwam. Dus altijd goed de reclame in de gaten houden.

vlot

vriendelijke bedienster ,

vlot

vriendelijke bedienster ,

Een web bestelling zoals het hoort, netjes verpakt en binnen een paar werkdagen in huis.

Super voor elkaar!

Snelle levering, kwaliteit product!

Prettig

Prima geregeld

Groot assortiment, nette prijzen en snelle verzending. Met de klantenservice heb ik verder geen ervaring.

Groot assortiment

top

Betaalbaar leven met techniek.

Ik heb in één weekend diverse lastige klussen met de HDM stiftfrezen weten op te lossen op een betaalbare manier. Gewoon goed werk kunnen leveren in een aanvaarbaare tijd. Ben super blij.

Ergens anders bestellen dan bij HBM Machines???...ben toch nie gek! :D

Ik heb meerdere keren spullen hier besteld...en ik heb tot nu toe altijd alles netjes binnen gekregen. In het verleden bij een ander bedrijf meerdere keren besteld .. met een hoop gedoe als het nie goed is...ik geloof dat dat bij HBM wel snor zit. Groeten uut Grun.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht