Is makkelijk kwa bestellen en word snel geleverd. Super netjes tot de volgende keer

Snel geleverd goed product

Goede afhandeling

Alles naar wens verlopen.

Mijn bestelling geplaatst en in de gevraagde tijd goed en verzorgt aangekomen. Machine werkt perfect en voor een goeie prijs. Een aanrader.

Snel en goede service en opvolging

Snelle levering Goede opvolging en service

Prijs/kwaliteit top!

De bestellig werd snel maar correct geleverd.

snel, correct, volgens afspraak en goede prijs / kwaliteit

Uitermate plezieirig

Goede website, makkelijk besteld, makkelijk betaald en product ziet er top uit, goed gereedschap!

Zeer ruime keus, goeie kwaliteit en prima service

Ook een retour zending (overigens door mijn onoplettendheid veroorzaakt), wordt prima afgehandeld!!

super snel

mooi site en snel thuis bezorgt

Product ziet er professioneel uit en super goede levering

Ik zou zo weer bij jullie bestellen

Zoals gehoopt.

Ruime keuze en goede prijzen ondanks dat er nog verzendkosten bij komen. De kwaliteit lijkt vooralsnog ook goed te zijn.

niets dan lof en tevredenheid

niets dan lof en tevredenheid

Goed product goede prijs, uitstekende levering en communicatie

Degelijk gereedschap, snel geleverd

Mijn Engelse steeksleutelset die ik heb besteld is van hoge kwaliteit en qua prijs-kwaliteitverhouding prima.Wordt geleverd in een functionele houder. De levering verliep heel vlot. jammer dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn.

overtuigend

Snelle levering en in juiste verpakking. Product voldoet aan mijn verwachtingen

Is een leuk toestel en doet wat ik ervan verwacht

Wat ik echt nodig had ...

Snelle levering, zeer degelijke steunen ... deze had ik echt nodig. Nu kan ik mijn werk zonder problemen afmaken.

Goede producten en snelle levering

Beste gereedschap kan je daar vinden voor een goede betaalbare prijs. Levering van de producten meestal de volgende dag al binnen. Super goed !

Prima ervaring

Product snel geleverd en de prijs/kwaliteit ook dik in orde.

Vlot geleverd

Conform gevend op site vlot geleverd!

Goede service. Correcte prijzen. Snelle levering

goede en snelle levering

machiene werkt super

Snelle levering zeker een aanrader !

Snelle levering. Alle items zoals beloofd. Competitieve kostprijzen.

Ronduit slecht

Een aantal machines gekocht, nu bij een de motor al begeven. Ze hebben direct een nieuwe gestuurd, top zou je zeggen, maar bij het openmaken van de doos blijkt er een verkeerde motor in te zitten. Dit terug gecommuniceerd, GEEN reactie. Een paar dagen aangezien, maar nog niets. WEER gereclameerd en tot op heden GEEN Reactie. Zet iemand neer bij de telefoon, want ik ben ervan overtuigd dat deze wel aanwezid is in jullie pand, en anders een mobielnr. GGRRRRRRRRRRRRRRR.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht