Snel en fijn geholpen. Tevreden met de producten

De klantenservice behandeld je vragen serieus en je krijgt ook snel antwoord. Het aanbod is enorm en er is veel op voorraad. Je krijgt steeds netjes een mail over hoe het ervoor staat met je bestelling. Ik ben een tevreden klant.

Ziet er netjes uit

Zag net in de handleiding staan dat het om een hobby / binnenshuis compressor gaat, terwijl op de website en de doos professioneel staat.

Netjes en snel gelevrd

Simpel besteld en snelle levering En top Compressor the lekker stil en een goede prijs, een aanrader dus.

Nettjes geleverd

Al vaker iets besteld, goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering

Goede informatie en goed ingepakt. Bovenop een snelle levering. Top

snel geleverd

Makkelijke website en snelle levering! Nog niet in elkaar gezet maar dat moet geen probleem zijn. Was zeer goed verpakt.

Alle handgereedschap in een kist

Het is een prima gereedschapskist waarin ik eindelijk al mijn handgereedschap overzichtelijk kan opbergen in 4 separate laden. Ik grijp nooit meer mis als ik iets nodig heb. Fantastisch.

Prima ervaring en snelle levering.

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bij HBM Machines in een paar klikken klaar!

Compleet assortiment, handige producten, volledige informatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, enz.. Als je wat nodig hebt, kijk dan altijd ook even bij HBM, dat is zeker de moeite waard!

Prijs-kwaliteit on point

Voor geringe prijzen kwaliteit gereedschap.

Mooi snelle service

Ideaal, vandaag besteld, morgen in huis

Snelle levering Produkt boven verwachting

Alles is netjes verpakt en op tijd bezorgt

Zeer tevreden over de geleverde producten.

Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding heel goed.

Snelle levering. Producten als omschreven.

Snelle levering,

De schuurschijven waren er snel! Kwaliteit is goed

Duidelijke website, vlotte levering.

superrrrrrrr

Zowel levering als artikel voldoen aan mijn eisen.

Bijzonder prettig zaken doen.

Ik had per ongeluk een kapotte tang ontvangen,.in Op zaterdag het online contactformulier ingevuld en kreeg per omgaande reactie, dat een nieuwe tang opgestuurd zou worden. Een dikke pluim waard.

Best bv

snelle en correcte afhandeling. top product.

snelle en correcte afhandeling. top product.getest en gebruikt en goed bevonden.

klopt in detail

Goede en snelle levering, ook voor de klokkenmaker. Levering keurig op tijd en tot in detail goed!

Super snelle levering

Super snelle levering en artikelen en aanbiedingen tegen een zeer nette prijs.

Snelle levering en top service!

Een nieuwe compressor + toebehoren bij HBM besteld en de volgende dag al in huis. De compressor voldoet ook aan de gedetailleerde omschrijving zoals vermeld op de website. Voor mij een zekerheid waar ik mijn toekomstige (elektrische) gereedschap aanschaf!

Goede klantenservice, maar gebrekkige kwaliteitscontrole.

Dixon snelwisselhouders werden vol met slijpstof (?) geleverd en de gaten in het moederblok waren scheef geboord. Jammer, want verder mankeert er weinig aan. Ook een MK2 naar 1/2" boorstift gekocht met schroefdraad van slechte kwaliteit en dat bovendien vlijmscherp was. Heb gratis een vervangend exemplaar gekregen, maar hier mankeerde hetzelfde aan. Uiteindelijk heb ik het aankoopbedrag retour gekregen. Ik heb een cadeaubon gekregen voor het ongemak. Goede prijzen, maar daar is de afwerking en kwaliteitscontrole ook naar, helaas.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht