Es wird gefährlicher Schrott verkauft, warnung an alle Selbständigen!

Fräs/Bohrmaschine HBM16. Der Kundenservice ist unterirdisch. Nach 1 Woche immer noch keine Antwort auf meine Mail in dem alle Mängel aufgeführt sind, die wären: 1. Einer der verbauten Keilriemen ist viel zu kurz, kein Umlegen möglich. 2. Die Sicherheitsschalter an der Keilriemenabdeckung, ist ohne Funktion 3. Alle Skalierungen an der Maschine, insbesondere der Kreuztisch ist völlig unbrauchbar, sieht aus wie ein ganz schlecht umwickeltes etwas mit einem Maßband. Damit hat die Maschine völlig zu Unrecht den Titel Fräse. Damit kann man bestenfalls Löcher bohren. Mir ist bewusst, dass in dieser Preisklasse nicht viel zu erwarten ist, aber zumindest fürs Grobe war mein Gedanke. Leider reicht es auch nicht dafür. Folge: Material, Fräser, alles umsonst gekauft und das angestrebte Gewerbe darf erstmal wieder warten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Parfait

J’ai effectué un achat sur le site HBM Machine pour un pulvérisateur à peinture. Site extrêmement facile d’utilisation et de plus livraison plus que rapide. En effet, livraison en moins de 3 jours et expédition dès le lendemain de ma commande. Expérience plus que satisfaisante, je n’hésiterai pas à recommencer.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Nog nooit teleurgesteld door HBM

Ik heb al verschillende producten gekocht en ben echt tevreden over de kwaliteit, de service en de snelheid waarmee ik, het door mij bestelde in huis heb.

Goede prijs/kwaliteits verhouding

Bezorging netjes en op tijd verlopen.

Supersnelle levering

Op Hemelvaartdag besteld en zaterdag in huis! Top

Increíble Service

Perfect Service and product,the shipment was in time , also I have a litlle problem with a missing Part and it was solved perfecto y.

Helaas was mijn pakket een beetje beschadigd aangekomen. Dit is zeer goed opgelost met een tegoed bon die ik nog ga ontvangen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zoals gewoonlijk alles prima geregeld

Al dikwijls divers materiaal besteld en altijd zeer tevreden. Prima prijs kwaliteit verhouding. Nog mooier problemen gehad bij HBM . Top

Goede prijs/kwaliteit

alles wat ik tot nu toe gekocht heb is goed Gebruik zelf een gereedschapswagen in mijn bedrijfs bus Werk perfect

Bestellen gaat zeer makkelijk. Na bestelling snelle levering zoals altijd.

Volgens afspraak

Mijn 1e ervaring is prima verlopen. Het product is op tijd geleverd en was keurig verpakt. Het voldoet ook ruimschoots aan de verwachtingen. Ik zal dan ook zeker in de toekomst opnieuw gebruik maken van deze webshop.

Uitstekende producten!

HBM heeft een uitstekend product assortiment en levert conform afspraken. Absolute aanrader voor de enthousiaste klusser!

Mangelnde Kommunikation mit den Kunden

Ich wollte das Produkt innerhalb der Rückgabefrist zurückschicken, habe das Rückgabeformular ausgefüllt, aber keine Rückmeldung erhalten. Sie reagieren nicht auf Mahnungen. Die Rückgabefrist ist bereits verstrichen, aber immer noch kein Kontakt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fijn bedrijf met een groot assortiment

Zeer redelijke prijzen voor en groot en breed assortiment. De levering is erg snel en zeer netjes verzorgd.

Top schnell geliefert gutes Produkt

Problemlos

Uitmuntende service!

De motor van mijn draaibankje (bouwjaar 2011) was vastgelopen, waarschijnlijk op versleten kogellagers. Kosteloos heb ik een geheel nieuwe motor ontvangen. Hulde!

Prix, qualité, réactivité !

Seconde commande chez HBM Machines, les prix sont top et les envois très rapide!

perfekt gereedschap

heb al meerdere gereedschappen gekocht bij HBM altijd goed goede kwaliteit voor goede prijs ben er blij mee

Zeer goede kwaliteit

De boormachine ziet er prachtig en krachtig uit.mooi afgewerkte koffer met alles erin om te boren en te schroeven. Ben er zeer blij mee.

Zeer goede, makkelijk en betrouwbare site

Ik had een slijpsteenscherper nodig , Deze was op dat moment niet beschikbaar maar door de instelling op de site kon ik mij laten herinneren wanneer ze weer op voorraad was. En dat werkte zeer goed ook zelfs voor de gestelde prijs. Top site!

Fantastisch machine

Zoals steeds een snelle levering, blij jullie te kennen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit en snelle levering

Schragen bestelt verstelbaar, levering binnen twee dagen goed verpakt en inschrijving helemaal correct. Kwaliteit uitstekend prijs super.

Perfect!!!

Low noise compressor, wat een heerlijkheid, geen herrie meer. Had dit veel eerder moeten aanschaffen.

heel tevreden

helemaal in orde - prima kwaliteit en veel goedkoper dan in de winkel !!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht