Prima spul, goede service. Er was een gedeelte beschadigd tijdens de verzending maar dit is super netjes opgelost!

goede produkten prima

Prijs kwaliteit was deze bestelling en levering TOP

Goede website met kwalitatieve en prijscompetitieve producten.

Ik heb voor de eerste keer besteld. Heb het afgehaald. Duidelijk en goede service. En daarna had ik nog vragen over het product. Via de site een mail gestuurd. Snel en een duidelijk antwoord

Zonder problemen

Vlotte levering

zeer goed

goede verzorging prima levering

Veel producten, goede prijzen en snel geleverd

Veel producten, goede prijzen en snel geleverd. Dit is niet mijn eerste en zeker niet mijn laatste bestelling!

Weer fantastisch!

Scherpe prijzen, goede communicatie (ook via de offerte-aanvraag), snelle levering. Hij was weer top!

Geweldige compressor.

Inderdaad bijna fluisterstil. Ook nog eens binnen een dag geleverd. Ben zeer tevreden

Goede prijs en snelle levering.

Feitelijk zoals het hoort, netjes en vriendelijk. Goede prijs en snel geleverd.

Duidelijke communicatie, en snelle levering.

Geen onzin, gewoon duidelijk en snel.

Alles volgens afspraak

Alles vlotjes verlopen en alles ok

Aantrekkelijke prijzen. Redelijk snel in huis. Veel keuze assortiment.

Goed product, tegen een zeer scherpe prijs, vlot geleverd.snel

Het product was online uitverkocht, ik kon op een wachtlijst staan. Binnen een korte periode kreeg ik een mailtje dat het weer voorhanden was. Besteld en het werd netjes en correct geleverd.

Grandioos.

Maar ervaring s altijd tot grote tevredenheid.

Duidelijke site waardoor makkelijk het gewenste artikel welke op aangegeven moment werd afgeleverd.

Zeer gebruiksvriendelijke site, waardoor makkelijk een artikel te vinden en bestellen. Via mail op de hoogte gehouden over waar het pakket is van tijd tot tijd. Ervaring is zeer goed, ik zal dit ook bij collega's, vrienden en familie aanbevelen.

alles netjes geleverd

niet alles binnen de drie dagen geleverd maar toch wel binnen een week netjes

Het was een deelzending geworden???

Ik vind het jammer dat de zending in 2 delen is verzonden, want nu zijn er 2 pakketten gestuurd, terwijl het makkelijk in 1 pakket had gekund.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bij HBM Machines een combi tacker besteld met nieten en spijkers. Duidelijke website en voldoende keuze. Klikken, bestellen en binnen 48 uur werd het pakket al geleverd. Goede kwaliteit en het apparaat voelt zeer degelijk. Bedankt HBM

Prima en snel

Prima en makkelijk te gebruiken machine! Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering als verwacht

Site is goed en overzichtelijk. prijs kwaliteit is echt goed.

gewoon toppie geregeld

kan eigenlijk niet beter.

Alles naar wens!

Prima gereedschappen voor een goede prijs. Ik kom hier zeker weten terug!

Goede deal en snelle levering

kwaliteit voor een goede prijs

Bestelling perfect geleverd

Bestelling perfect ge1everd