slecht bereikbaar bij problemen

Telefonisch niet bereikbaar...dus voor alle klanten die 5 sterren geven...hoop niet dat je product binnen de garantie kapot gaat, want dan zie je het ware gezicht van HBM Machines....

Vlot en correct geleverd

Correct geleverd wat ik bestelde

Fantastische service

Uitstekend materiaal voor een mooie prijs.

Geweldig!

Goede service en goed product voor weinig geld

Profesioneel bedrijf

Eenvoudig bestellen, snelle levering en bij vragen snel antwoord.

snel en correct ondanks de gesplitste levering

ondanks een incomplete levering van een tweedehandsmachine kon ik toch daags nadien de machine in bedrijf stellen door een zeer snelle nalevering van het ontbrekende onderdeel. Tot op vandaag kan ik al het materiaal wat ik ooit kocht nog regelmatig gebruiken zonder storingen.

Precies wat ik nodig had

De levering ging supersnel en het was netjes verpakt. En hetgeen wat is geleverd is precies wat ik zocht.

Goed verpakt en afgeleverd door post nl

Een correcte en zeer goede ervaring bij mijn eerste bestelling ! Super .

Super goed ! dank

Geweldig bedrijf, zeker een aanrader!!

Al vele aankopen gedaan, en altijd zeer correct afgehandeld!

Goed boorstatief

Solied statief dat qua prijs-kwaliteit goed scoort. De klem die meegeleverd wordt, is een meerwaarde.

Snelle levering, product zoals beschreven en goede communicatie

Top service, voldoet aan verwachting en levering zoals beloofd!

Goeie kwaliteit, niks op aan te merken

Snel bezorgd, kwaliteit was zoals verwacht, gewoon goed.

Top product, beter dan wat ik verwachte had.

Topservice!

Na het ontvangen van de offerte, worden de levering van de goederen steeds snel uitgevoerd, waarvoor dank!

Positief

Een lasapparaat met toebehoren aangeschaft. Goed info op de site en scherp geprijst. Een aanrader dus.

Prima artikel,, goede levering.

Goede prijsverhouding en snelle levering!!

Overzichtelijke site. Prijsverhouding is goed en snelle levering

Niet lang moeten wachten op mijn bestelling. Ook prijs-kwaliteitverhouding top

zeer goed

De bestelde zaag was snel geleverd. Echter er was tijdens het transsport iets kapot gegaan. Dit werd snel nagezonden. Goede service

Super service

Goedkoop en snelle service ben heel tevreden over de kwaliteit

Helaas iets misgegaan bij de verzending, daarna prima opgelost

In eerste instantie ontving ik slechts 1 onderdeel ipv het gehele artikel. Er was een fout gemaakt. Kan gebeuren. Vervolgens prima en snel opgelost. Heb nu het gehele artikel en het extra onderdeel. Erg net en goed geregeld! Groetjes Nick

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit gereedschap voor weinig geld

Eigenlijk in 1 woord geweldig

Netjes op tijd verstuurd in 2 keer(1 item was niet op voorraad,werd 2 dagen later nagestuurd) Voldoet aan verwachting,goede prijs/kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling,volgende keer weer als ik wat nodig heb.

Snel,Goede kwaliteit en probleemoplossend

Zoals altijd is de bestelling snel binnen! Communicatie is goed vanaf bestellen tot leveren. Deze keer ging er wat mis (een item miste). Klantenservice goed bereikbaar en het werd meteen opgelost.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht