Goede service, veel aparte leveringen

Een aantal stukken gereedschap besteld die allemaal binnen een week geleverd zijn. Contact was ook goed. Wat echter niet handig was, is dat de initiële bestelling in 5 dozen en 3 leveringen verdeeld was. Op die manier moest ik hier steeds rekening mee houden met de bezorging. Voor mij was het ook prima geweest om alle spullen in 1 keer op te sturen, ook als ik dan een paar dagen moet wachten.

Ik doe al jaren zaken met HBM en doorgaans tot goede tevredenheid.

Mijn laatste bestelling van 2 weken geleden was opgedeeld in 2 pakketten. Dat zal logistiek gezien het beste uitgekomen zijn, echter pakket 2 was een doosje van 10x4x8 cm. terwijl er in de eerste doos ruimte te over was. Alles in 1 doos was (in ieder geval voor HBM en milieu) wellicht beter geweest, Maar goed verder alles naar wens hoor.

Prima contact en levering

Alles volgens afspraak en levering top

Precies volgens afspraak.

Niets op af te dingen, helemaal goed. Een vraag, snel antwoord. Helemaal top.

Zeer correct top

Zeer goede bediening

Heel blij mee en werkt goed

De machines die ik tot nu toe hier heb besteld werken heel goed en soepel mee. Ik heb vaker besteld op deze site en heb geen klachten.

correcte en snelle levering

goed materiaal faire prijs en snelle levering. Eén tekort (waardoor ze geen 5 sterren krijgen) geen montage handleiding bij de levering. Dus als het een toestel is die je nog nooit vroeger gebruikte, moet je zoeken naar extra informatie rond assemblage en gebruik van het toestel

snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en goedkoop

Nu meerdere items besteld en iedere keer was de bestelling goed verpakt en op tijd geleverd. Mocht het iets langer duren dan wordt je netjes op de hoogte gehouden. Producten voldoen aan de eisen en de prijzen zijn aantrekkelijk voor een hobbyist. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top gereedschapskist

Lekker gemakkelijk besteld via de site ondanksmde corona snel geleverd. Top

goeie spullen, levering kon wel wat sneller

Zeer tevreden!

Had gehoopt op een snellere levering! Het was nog zeker binnen de aangegeven tijd maar hopen mag je altijd toch!!!

Ze doen wat ze beloven

Mijn bestelde gipsplaatsnijder op tijd ontvangen. Mijn aanvullende vraag is goed afgehandeld.

Top service en zeer tevreden over mijn bestelling bedankt

Alles perfect verlopen heel blij met mijn bestelling top team

The place to be! Mooie prijzen en top kwaliteit!

Gebruiksvriendelijke website Goede kwalitatieve producten tegen mooie prijzen! Snelle levering!

Reliable and effortless

HBM provide a hugely valuable service to the Dutch public with very affordable and high quality hardware to home industry. The range of product and consistency of quality is impressive. Anyone can start a business using the machinery and tools available at HBM.

Traag en hoge leveringskosten

Duurt erg lang voor artikelen geleverd worden. In mijn geval is de bestelling onvolledig geleverd. Meteen gemaild maar door beperkte voorraad en trage reactie uit voorraad geraakt en helaas niet meer na te leveren. Nu heb ik één artikel waarvan ik er twee nodig had. Niet wat je verwacht in deze tijd van een online aanbieder.

Werkt naar behoren!

Blij met mijn elektrische fiets takel,had 20 jaar eerder gemoeten.

super correcte levering

zeer tevreden met mijn nieuwe ontdekking

heel goed

betaalbaar gereedschap

Zeer snelle service en uitstekende producten

De informatie bij de producten online is klaar en duidelijk. De levertijd is heel kort, zoals beloofd, en het product is uitstekend!

Snel

Snel geleverd, nog niet gebruikt maa kwaliteit lijkt oke

perfect!

goede aflevering ,perfect materiaal voor die prijs ,aanrader

Voordelig kwaliteit uitmuntend stukje gereedschap en vlot geleverd.

Perfecte kwaliteit bandenlichter. Snel geleverd en een zeer schappelijke prijs. Ik ga er meer van bestellen bij HBM. Ik heb HBM ook bij mijn werkgever Bandenthuis.nl aanbevolen. Nu hebben zij ook een beadbooster gekocht bij HBM.

Top geleverd en op tijd sjapo in deze corona tijd

Product goed ontvangen en op tijd en ben blij met aankoop alles goed geregeld in de corona tijd

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht