Helemaal volgens verwachting!!

Zeer tevreden!

Prima zaak

Schadeafhandeling perfect geregeld

Iedereen hoor ik van dat ze een waardebon hebben gekregen van 50 euro maar ik zie niks bestel ook regelmatig

Alles is prima

Goede machines voor de prijs. Beetje druk met leveringen.

Goed, goedkoop, kwalitatief

Alles netjes voor elkaar alleen de bezorging duurde iets of wat lang.

Gewoon goed ‼️

Vlotte verzending, voldoende info over de verzending en gewoon goed gereedschap Kortom een aanrader ‼️

Zeer compleet en goed product voor een zeer scherpe prijs

Helicoil set direct gebruikt voor de reparatie van de cilinderkop van mijn motorfiets. Producten, prijs en service van HBM zijn exceptioneel goed in balans. Ik kan zowel het product als deze zaak bij iedere professional en hobbyist aanraden!

De best

Altijd op tijd en goede materiaal.. nooit probleem gehad

Fijne shop

Door de (corona) lockdown kon alleen worden besteld via de website. De bestelling kon worden bezorgd of worden opgehaald bij het magazijn. Ik heb het opgehaald en de bestelling stond klaar, zoals aangegeven. We kregen hulp bij het inladen in de auto, hetgeen ik fijn vond i.v.m. mijn slechte rug.

Zeer goede service

Snelle service met jarenlange goede ervaring met goed en betaalbaar gereedschap

Prima organisatie; doet precies wat je er van verwacht

Bestellen ging gemakkelijk; snelheid van verzendklaar maken zou mogen verbeteren; maar kan ook door omstandigheden zijn geweest. maar uiteindelijk goed aangekomen.

Niets op aan te merken

Zie boven

De levering is goed uitgevoerd

goede kwaliteit

goede kwaliteit gereedschappen voor het geld wat je betaald.

Snelle levering en goed te woord gestaan door de klantenservice.

Goed en snel

Prima webwinkel. Overzichtelijk en makkelijk

Super netjes en snel!!

Netjes en snel afgeleverd!!

Supergoede servicez

Vlotte bestelling en snelle levering

Gewoon zoals het hoort!

Ondanks alle drukte zoals aangegeven in de website toch een snelle correcte levering. Dank daarvoor

Uitstekend product zoals gewoonlijk, snap niet dat dit niet mogelijk is in Belgie. Met wielen en pallet salontafel gemaakt. Verkopen jullie ook bouten en schroeven. Prettig nieuwjaar. MVG. Jan

Snelle leveringen

Snelle leveringen en goed materiaal voor een goede prijs

Volgens de verwachtingen.

De 3d module op internet gebruikt voor de samenstelling van de kasten. Met oog op de perfecte maten. Na levering en plaatsing perfect volgens de 3d module.

Top materiaal

Zaag werk zeker naar behoren zeker heel te vreden

Voldoet aan de verwachtingen

Goede prijs kwaliteit