Echt top!

De bestelling is snel verstuurd, in meerdere paketten (zonder extra kosten) Eén artikel had helaas transportschade, maar er is na een mailtje direct een vervanging gestuurd. Kortom, erg goede service, en top bedrijf!

Goede spullen, goede prijs, beperkte flexibiliteit bij bezorging

Er is nergens in het bezorgproces de mogelijkheid om verdere instructies mee te geven aan de bezorger, dus het risico bestaat dat je een pallet vol spul zelf nog een campus over moet slepen.

Komen afspraken ģewoon na

Bestellen ging vlot,levering eveneens.

Snelle levering, goede informatie

Makkelijk besteld, met eventueel suggestie wat je nog meer nodig hebt. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden, en volgende werkdag al binnen.

Snelle levering en mooi gereedschap voor dit geld!

Snelle levering en mooi gereedschap voor dit geld!

Zeer snel geleverd

Ze hadden snel geleverd en ben er heel blij mee. Juiste prijs en kwaliteit.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snel geleverd!

Netje op tijd geleverd

Heel goede ervaring!

Snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed.

Prima service.

Na het bestellen zeer goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling en leveringsdatum

Vlugge levering

mooie producten , niet aan de laagste prijs maar aanvaardbaar van prijs

Good shop for old or young people. For man its the beast

From me 10/10 stars till now

beloven wat ze zeggen

goede vooraf informatie snelle levering

Netjes

Bestelling was niet helemaal kompleet , maar dezt werd Supersnel opgepakt en Gecorrigeerd. keurig. Peet.

Snel en goed geleverd voor de beste prijs.

Snel en goed geleverd voor de beste prijs.

Keurig en snel geleverd

Zeer goede service

Incompleet ontvangen zending werd zeer snel nagestuurd en aangebroken verpakking mocht ik houden. Zeer goede service. Ik bestel voortaan vaker hier.

alles keurig en op tijd geleverd

vlot besteld, vlot geleverd.

Heel snel geleverd, helaas met verkeerde boutenpakket. Het nieuwe werd per omgaande alsnog geleverd.

Goed product, snelle levering, goede prijs.

Goed product, voldoet perfect aan omschrijving.

Goede produkten en betaalbaar.

Snelle levering en service,betaalbare produkten voor de hobbyist en goede kwaliteit.

Goed, snel en prima gereedschap!

Goed gereedschap, nette prijzen en goede service!!

Snelle en correcte levering, van onderdelen waar ik van dacht dat ze niet leverbaar waren.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht