Makkelijk en vlot

Producten Voldoen aan mijn verwachtingen Gr Jos

Kwalitatief hoogwaardig materiaal voor een concurrerende prijs !

Gemakkelijk bestelt op de site, levering gelieve in 1 keer.

Mooie spullen ontvangen alles is goed testen komende tijd

Netjes en al 1 dag geleverd, terwijl er 3 dagen voor stonden.

De volgende dag al in huis, terwijl er 3 dagen levertijd bij stond.

Werd keurig geleverd

Het product voldoet aan de opgegeven waarde van de firma.

Veel keuze, snelle levering

Veel keuze, snelle levering

Alleen was er bij de legborden de hoek beschadigd

De bestelling was makkelijk via de site te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling qua verzending. Alles werd spoedig verzonden en binnen 3 dagen alles in huis. Kwaliteit accu tacker is goed. Inmiddels een paar honderd schroten verder. Accu werkt lang en de nietjes gaan er mooi in.

Prima product voor leuke prijs

Doelmatig voor een prikkie Waarbij prikkie relatief is, de kwaliteit is goed voor mijn doel, de betaalde kosten laag en de tijdswinst groot ;)

Service trekt op niks!!!!

na bijna twee weken panne te hebben met een compressor die ik bij hun kocht nog steeds geen reply op mijn eerst van vele mails die ik stuurde! voor mij zelfs nog geen 1 ster waard!!!

snelle levering , helaas niet op rekening mogelijk

spullen waren snel binnen , jammer genoeg hadden ze niet alles wat we nodig hebben

Mijn bestelling werd snel en correct thuis afgeleverd.

Verder zie ik veel mooie aanbiedingen voorbij komen, altijd handig voor als je iets nodig hebt.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Blij met de snelle levering en goede prijs.

Topservice , goedkoop , snel en echt top materiaal!!

Spullen besteld, dag erna geleverd Zeer goedkoop en ook echt goed materiaal ook nog !!! Al bij meerdere collegas aangeraden !! Ik bestel alleen nog maar hbm !!!

Ze leveren wat ze beloven en op tijd.

De spullen die ik besteld heb zijn als omschreven. Gewoon goed zoals het hoort.

Snelle bezorging

Mooi op tijd prima verpakt en goede prijs kwaliteit dus een 10 !

Goede kwaliteit voor de prijs

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Bij de eerste bestelling had ik onmiddellijk een goed gevoel. De levering kwam dan ook volgens afspraak. De kwaliteit van het toestel verbaasde mij in positieve zin.

Prima levering!!!

Prima service zoals ik mag verwachten. Afspraak=afspraak. Hier wordt keurig aan gehouden. Communicatie perfect. Volhouden!!

zeer goed

1 min puntje ik heb geen twee rechterhanden. bij geleverd twee rechter handschoenen maar verder alles pico bello

Wederom prima levering!

Voor de zoveelste keer keurig geleverd, er zat een sticker van PostNL dat de verpakking open was, maar er ontbrak niets, ook niet alleen Chinese spullen maar ook Knipex voor een goede prijs.

zijn goed

Mijn ervaring zijn goed

Zo wel privé als zakelijk super

Uitstekende service

Ik heb een trilplaat besteld, niet het ligtste pakket. Zelfs deze is ruim op tijd geleverd en in prima staat. Super blij mee en HBM blijft in mijn favoriete lijst staan.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht