Eenvoudig bestellen en kwaliteits product

Een hbm plasma cut 60 gekocht. Een snijder die zeeg goed functioneert en degelijk aan voelt.

Een snelle bezorging

En goed gereedschap gekregen

Top Service en Super Prijs/Kwaliteit !!

Heb nieuwe laspost, lashelm etc… besteld deze was na 2 dagen geleverd in zeer goede verpakking & werkt Perfect zoals het hoort voor een prachtige prijs!!

snel en juist

Snel en de juiste artikelen geleverd. in 1 keer goed.

Waar voor zijn geld

De gekochte producten zijn waar voor hun geld.

Snel en goed

Goede communicatie, duidelijke en directe mails. Snelle verzending. Uitstekend product!

Super goed apparaat snel geleverd

Ik hoopte het apparaat nog binnen een week thuis te krijgen voor m’n vakantie. Binnen drie dagen binnen met duidelijke uitleg.

vlot en korect

de levering was na drie dagen vlo en netjes afgeleverd in belgie

Goed gereedschap voor een nette prijs

Bij HBM ben ik nog nooit teleurgesteld. Natuurlijk is de kwaliteit niet helemaal vergelijkbaar met de beste professionele merken, maar qua prijs-kwaliteit zijn ze onovertroffen en zeker beter dan alle bouwmarkten.

Goed resultaat met geleverd materiaal en correcte levering

Het materiaal dat ik besteld heb, beantwoordt 100% aan mijn bestelling, die trouwens correct werd uitgevoerd.

onverwacht prima en snel.

Onverwacht prima snel verholpen.

Snelle levering van materiaal waarom was gevraagd. Prijs ook zeer aantrekkelijk t.o.v. Concurrentie.

Zie hiervoor

Uitstekend!

Goede communicatie via mail en opvolging! En vooral een snelle levering van het gekochte product. Doe zo verder!

Heel tevreden, zeer snelle levering, scherpe prijs, goede kwaliteit.

Heel veel keuze, en goede kwaliteit van materiaal.

geweldig

snelle levering en heel goed verpakt

Livraison rapide, bons produits, prix corrects, à recommander.

Top bedrijf

Super snel geleverd

Makkelijke website, fijne wijze van vragen en bestellen en snelle communicatie en prima bezorging.

Fijne ervaring

Goed materiaal en vlug geleverd.

snelle levering en uitstekend product

Levering ging erg snel en het product was precies wat ik er van verwachte.

Één Correcte snelle levering

Ik kan geen enkele nadelen zeg, alleen dat ik heel tevreden ben, Dank u mensen van HBM

Snelle levering voor een goede prijs

De bestelling kwam al vlot. Ook de prijs voor het reparatie setje was goed. De bank is weer gerepareerd

Zeer klantvriendelijk en deskundig. Snelheid van handelen, Nakomen afsprak en echt een aanrader!

In een woord - Top!

Altijd blij met mijn bestellingen bij HBM :-) snelle (deel)leveringen en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Vlod en gemakkelijk

Pakjes altijd optijd geleverd en zeer duidelijke website.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht